İkinci çizgi net değil canım belki ilaçlar yüzünden gecikme olmuşturÇizgi yok bence canım
İkinci çizgiyi göremedimArkadaşlar sonradan çıkan çok silik çizgi kuruma çzgisidir kesin değil mi ? Aksini düşünmek istemiyorum çok korkuyorum 4 aylık bebeğim var ve preeklampsi yüzünden 3 yıl gebelik yasak.. korunuyorum da ama 2 haftadır ilaçla korunmaya başladım ama öncesinde birşey olsaydı çabuk ve net çıkardı değil mi ? Eki Görüntüle 2667299
Ay çok hafif bişi vardı .korkumdan erken gebelik testi yaptm şükür bişi çkmadıİkinci çizgiyi göremedim
Hafif bir gölgelik görmüştüm de bir arkadaşa attm oda görmüştü.. ama erken gebelik testi yaptm hiç birşey çıkmadıÇizgi yok bence canım
Emzirdiğim için hala adet olmadım canım o yüzden içimde korku var hepİkinci çizgi net değil canım belki ilaçlar yüzünden gecikme olmuştur
Hadi gözün aydınAy çok hafif bişi vardı .korkumdan erken gebelik testi yaptm şükür bişi çkmadıbiraz pimpirikliyim sanırım bu konuda minicik birşey beni endişelendirmişti
Bunu söyleyeceğim hç aklma gelmezdi ama görememekte çok güzel brşeymşIkinci çizgiyi göremedim
Teşekkür ederm canmAy bizi de korkuttun :) yok bence de bşy
Umarım daha sonra hazır olduğunuzda görürsünüz 2. ÇizgiyiBunu söyleyeceğim hç aklma gelmezdi ama görememekte çok güzel brşeymşerken gebelk testi yaptm negatif cktı rahatladm
Amiiinn canm inşaAllah.. Rabbm isteyen ve bekleyen herkese nasip etsin o iki çizgiyi görmeyiUmarım daha sonra hazır olduğunuzda görürsünüz 2. Çizgiyi
InsallahAmiiinn canm inşaAllah.. Rabbm isteyen ve bekleyen herkese nasip etsin o iki çizgiyi görmeyi
Ammiinnnn aaammmmiiiinnnnnnnnnnnnInsallahsonrada hayırlısıyla dünyaya getirmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?