Sohbet muhabbet fikir verin

Kaset test alacam ya 4 yeter acil değil normal danışma yerine kan vereceğim diyorum onlar da Küçük nakit ve olan yere götürüyor hormon kanlarına da gebelik kanına da ücret alıyorlar kadın doğumda kan veriyorum mesela o bölüme gidip ücretimi ödüyorum ama yıllar geçtiği için daha gitmedim en son ne kadar olmuş haberim yok yani devlet hastanesi'nden bahsediyorum bir de özele gitsem 2 katını daha fazla alıyorlar
Sağlık ocağına ücretsiz verebilirsin. Ya da acile ben acilde vermiştim.

Sağlık ocağına ücretsiz verebilirsin. Ya da acile ben acilde vermiştim.
Zaten sıkıntı değil çıksın da veririm bir kere internette 30'lu gebelik testi sipariş etmiştim şansıma hepsi de bozuk çıktı internete de güvenmiyorum şimdi birazdan çıkacağım alayım 3-4 tane filan dursun evde normalde böyle şüphelendiğin sıra kendimi yırtarım ama bu sefer de öyle bir rahatlık boşverlik var ki üzerimde işe başlayacağım diye çok da gebelikte düşünmüyorum normalde ben adet'e bir hafta varken başlarım testleri falan eğer şüphelenirsem bilmiyorum Allah'tan hayırlısıni diliyorum

Zaten sıkıntı değil çıksın da veririm bir kere internette 30'lu gebelik testi sipariş etmiştim şansıma hepsi de bozuk çıktı internete de güvenmiyorum şimdi birazdan çıkacağım alayım 3-4 tane filan dursun evde normalde böyle şüphelendiğin sıra kendimi yırtarım ama bu sefer de öyle bir rahatlık boşverlik var ki üzerimde işe başlayacağım diye çok da gebelikte düşünmüyorum normalde ben adet'e bir hafta varken başlarım testleri falan eğer şüphelenirsem bilmiyorum Allah'tan hayırlısıni diliyorum
Beklenen regl gününe kadar sabretmek en iyisi bence. Siz alın dursun kenarda zararı olmaz. Rabb’im gönlünüze göre versin inşAllah

Beklenen regl gününe kadar sabretmek en iyisi bence. Siz alın dursun kenarda zararı olmaz. Rabb’im gönlünüze göre versin inşAllah
Amin inşallah vallahi şansım zor ama bunun farkındayım moral verdiğim için de teşekkür ederim sana da sağlıklı bir şekilde kucağına aldığını diliyorum hamilenin her anını güzel yaşamaya bak onu bunu stres etme kendine duandada beni ve bizi ekle canım

Bu mu dediğin aldım da

Eklentiler

• Screenshot_2025-05-22-15-39-11-599_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    Screenshot_2025-05-22-15-39-11-599_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 23
Amin inşallah vallahi şansım zor ama bunun farkındayım moral verdiğim için de teşekkür ederim sana da sağlıklı bir şekilde kucağına aldığını diliyorum hamilenin her anını güzel yaşamaya bak onu bunu stres etme kendine duandada beni ve bizi ekle canım
Ne demek rica ederim canım sana da duâ ederim tâbii iyi dileklerin için de çok teşekkür ederim 🤗

Kızlar ben iki senedir matofin ilacı kullanıyorum polikistik olduğu için hem hormonları düzeltiyor hem adet yapıyor beni 30 gün de bir olurum düzenli bir şekilde pazartesi adet günüm du adet sancisi çok az çektim dedim adeti engellemez gelir dedim 4 gün geçti yok dün ve önceki iki gün üst üste test yaptım çıkmadı çizgi var ama silik çizgi yani gebelik zantemiyorum kullandığım testler de genelde var o çizgiler bir de adet günü olduğu için daha canlı çıkması lazım diye düşünüyorum neyse sadete geleyim dün ilk defa gece yatarken kasik batması yaşadım aynı yerde 5 dakada bir 2.3 kere oldu ve benim dış ağrım da başladı ilk hamilelik te dis ağrısı çektim düşük yaptım ama şimdi ne yapayım iki teste çıkmadı bugün kan vermeyi düşünüyorum çıkar mı yada bekleyin mi başka şüphe belirti yok zaten düşünmüyordum iş aradım bu ay gebelik filan erteledim zaten olmuyor o ayrı bir konu uzun lafın kısası hem sohbet edelim hem fikir verin
Aman zaten olmuyor dediğim zamanda hamile olduğumu öğrendim tek bir belirtim olan kasık batmasıyla (değişik bi batmaydı o zaman şüphelendim) Hayat bu belli olmaz.En güzeli kan testi sağlık ocağında ya da acilde verebilirsiniz.Kaset test alırsanız sabahki ilk idrarla yapın.Aslımnda bekleyebilirseniz bekleyin belki geç döllenmedir.

Aman zaten olmuyor dediğim zamanda hamile olduğumu öğrendim tek bir belirtim olan kasık batmasıyla (değişik bi batmaydı o zaman şüphelendim) Hayat bu belli olmaz.En güzeli kan testi sağlık ocağında ya da acilde verebilirsiniz.Kaset test alırsanız sabahki ilk idrarla yapın.Aslımnda bekleyebilirseniz bekleyin belki geç döllenmedir.
En güzeli testlerim var pazartesi de kan veririm belli olur bir kerelik bir şey oldu kasık batması değişikti ama başka herhangi bir şey yok bakalım Allah'ın izniyle vardır tutunuyordur

Her şey gönlünüzce olsun acele etmeyin gelecekleri zamanı çok iyi biliyorlar beklemediğiniz bir ânda şaşırtır sizi. Duâ sa ettim sizin için 🥰
Bu sabah illk idrarla yaptım yine gölgemsi çıktı yoksa neden adet gecikti

Eklentiler

• IMG_20250523_094032.webp
    IMG_20250523_094032.webp
    11 KB · Görüntüleme: 22
Back
X