korkuyorum.gidiyorlar

sorgusuz

papatya
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
115
6
96
46
İstanbul
çok kötüyüm arkadaşlar.bu salı gittim.dört keselerden üçü çok küçülmüş.bir tanesi ise ise bom boş bir kese olarak orda duruyor.dr. hiç iyi konuşmadı bu saate kadar kLP atışlarının duyulması gerekiyordu bu iyi gitmeyen bir gebelik olduğunu gösteriyor haftaya bir daha bakalım dedi ama haftaya konuşmamız gerekecek seninle dedi.neyi konuşmamız gerekiyor dediğimde KÜRTAJI dedi.çok kötüyüm.beni terk etmesinler.onlara her gün yalvarıyorum.çok yoruldum.benim gibi olup son hafta son anda kürtajdan dönen yavrsunu kaybetmeyen var mı içinizde?
satım 25 aralık
trasnfer 12 ocak
aylardan mart oldu
ne kalp atışı var ortada
ne kanama var
ben anlamadım neler oluyor:1no2:

canım bu konuda hiçbir fikrim yok ama allahımdan diliyorum herşeyin hayırlı ve yolunda gitsin canım benim

canım benim sen yine de hiç moralini bozma....bol bol dua et....Allahım kucağını boş bırakmaz inşallah....

canim bu zamana kadar duyulmasi gerekirdi kalp atislarinin cunku bebekler nerdeyse 2.5 aylik olmus...insallah kotu sonuclanmaz canim...Rabbim gonlune gore versin...

Korkma Pozitif düşün iyi ol...İnşallah bebeklerin sağlıkla büyüyecekler
Kalp atışlarınıda duyucaksın
İçimi Acıttın....Rabbim hakkında hayırlısını versin canım.
Tam kaç haftalık Bebeklerin.8 haftada duymuştum bende..
Genelde 7,8,9 Haftalarda Duyuluyor cnm.
iyi ol

Içini ferah tut bebeklerını de üzme canım herkesın aynı olmuyormuş daha once bı arkadaşımdan duymuşdum kalp atışları bazen gen duyulabiliyormuş herşey sona ermeden dr bıttı demeden sakın ama sakın uzulme bebeklerını etkılemesın ve umutlu ol lutfen

Hayatım hepimiz senin için dua edeceğiz. Inşallah bebişlerin seninledir. Lütfen olumlu düşün canım

arkadaşlar destekleriniz için teşekkürler.bazen çpk ümitleniyorum, bazen tamamen karamsar düşünüyorum karmakarışığım salı hem gelsin hem gelmesin istiyorum.çaresiz bir şekilde bekliyorum.kaybetmekten, kürtajdan felaket derecede korkuyorum

canım inşallah iyi durumdalardır.sen kalbini ferah tutmaya çalış.inşallah sana sımsıkı tununup kalpleri pıt pıt atacaklardır.

Canım merak etme Allah ın izni ile bişey olmaz inşallah kendini üzme ve korkma dualarımız seninle Rabbim yardımcın olsun güzel heberlerini bekliyoruz

yapmayın böyle ne olur hayr düşünün lütfen inşallah allahım hayrlara vesile olsun
rabbim kulu için ne karar vermişse hayrlı olan odur sen tadbirini al takdiri allaha bırak ve üzme kendini
inşallah herşey yoluna gidecek

arkadaşım inan yaşadıklarını buradaki bütün arkadaşlarım ve ben anlayabiliyoruz
hepimiz hasretini çektiğimiz yavrumuzun derdindeyiz
ben ilk bebeğimi kaybettim ve şu anda yaşadığım hamileliğin tadını çıkaramıyorum bile korkudan
ama bu çözüm değil herzaman hayırlısı için dua etmemiz lazım
Güzel düşünmemiz lazım,pozitif olmamız lazım
herşeyden önemlisi pes etmeden dimdik ayakta durmamız lazım
lütfen sende güçlü ol arkadaşım

arkadaşlar destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim tekrar tekrar.hepimizin kalbi her birimiz için bir atıyor bunu biliyorum.içimden bir hiz bi tanesi büyüyor annesi korkma diyor ama sonra da ümitlenip yıkılmaktan korkuyorum.şimdiye kadar duyduğunuz en geç kalp atışı kaçıncı hafta idi??????

GeÇmıŞ olsun canım ÜzÜlme canım yazacak bıŞey de bulamıyorum ÜzÜlme olurmu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…