Korkuyorum,istemiyorum ben birlikte oturmak...

denemek için konusuyorlar da olabilir..sen ve müstakbel eşin konusamasa bile istemeye geldiklerinde siizn aileniz kabul etmezler olur biter..şimdiden sıkıntı yapmayın ve sakın birlikte oturmayın

Canım Çok saçma vaLLa...
bi kere o adamın bu konuyu açması biLe saçma sonuçta aranızda şuan hiçbişey yok...
neyse madem sadece 1 kişiye ev aLıncak ikinizede ev aLmasınLar ...100.000 Lerimi Var 50 ,50 VersinLer iki oğuLLarınada geRisinide siz tamaLar aLırsınız evinizi...Nie böyLe düşünmüoLarda sadece 1 kişiye ev aLıcaz dioLar..sonuçta ikiside evLatLarı yani....
çok karışık Canım ama sakınm kabul etme aynı evi...düşünsene kocanla kavga etçen en kötüsü onlarda işin içinde olcak...boşver bekle babanın evinde en güzeLi ...yada ikinizde işe girin kiracı olun...bin kat daha iyi...

Konusmak için çok erken
Daha ortada fol yok yumurta yok misali...
Erkek arkadasin askerden gelsin once...sonra aileler bi tanissin...Bu konu konusulsun
Eger ki erkek arkadasin ailesine karsi "biz beraber oturmak istemiyoruz" diyemiyorsa, ailen gerekini soyler bence. sende desteklersin.
Sakin seviyorum, ölüyorum, bitiyorum diye içinden gelmeyen birseyi kabul etme
Cunku basta hersey toz pembe ama inan is ciddiye binince bazi seyler çok degisiyor
Herkesin de harci degil esinin ailesiyle oturmak hissetmiyorsan, pisman olacaksan hiç girisme derim ben
ama once erkek arkadasin bi gelsin
Sen duymamis, bilmemis gibi yap.

bencede ikinize de ev almalılar ya da ikinize o parayı bölüştürüp üstünü tamamlayın evinizi alın gibi bir teklifte bulunmalılar ya da bu tarz birşey.
ama kesinlikle birlikte eve çıkma kiraya çık.
sonradan pişman olacağın şeyi yapma yani. zor bir durum.
doğru kararı alırsınız umarım ve size anlayışlı olurlar..

tatlım bizde çıkarken, sözlüyken ve nişanlıyken eşimin ailesi neler diyordu neler bende senin gibi çok üzülürdüm bir kere asla bir daha yanında sevgilin yokken gitme çünkü huyları ogulları yokken laf sokmak oluyor nedense , sonra zaten senin istemediğin bişiyi sana yaptıramaz hiçkimse önceki konuslrı okumadım ama ev tutacak maaşınız verdır sanıyorum hiç takma kafana ve niaşn olmadanda sakın kayınvalide ile görrüşme zaten nişan öncsi yada sonrası aileler komsuuyor bir şekilde ev işini o zaman senin baban yada annen durumu anlatır sen arada incinmez kırılmazsın ama sakın kafayatakma

canim bence hic sozlune suc bulma cunku kesin soylemistir. en azindan annesine. anne fenaaaa....
daha seni bile soylememisken, ayni evde oturmayacaginizi nasil soylesin. yani hani babanin bildigi kiz arkadas yok ortada.

ozellikle senin de kulagina koymak icin soylemislerdir. sen hiic uzme kendini. ailen gerekn cevabi verir. olmadi ayni evde olursak bu is is olmaz dersin. olur biter. (yer bu zarfi merak etme)

gerçekten çok zor bir durum.bende sırf eşim ve ailesi istiyor diye birlikte oturmayı kabul ettim ancak 5 ay dayanabildim.güya biri 60 diğeride 70 yaşında yaşlı insanlardı ama olmadı bana hayatı zehir ettiler.yaşayan biri olarak ne olursa olsun kabul etme derim ve isteklerini kendin söyle ne ailen nede aşkın senin sıkıntını anlatamaz.

Denizcim şuanda ona yansıtmak istememen çok doğru bi karar bence,onların oradaki psikolojisi çok ayrıdır heralde.zaten normalde bile konuşulduğunda gerginlik yaratan bir konu,hele ki o askerdeyken hiç konuşulmaz...
ama şunu da hemen ekleyeyim askerden döndüğünde ne yap et sakın birlikte yaşamayı kabullenme.son olan olayları da okudum tepem attı vallahi,bilerek mi yapıyolar nedir hayret bişey ya klava:
beraber yaşarsanız hiç huzur bırakmaz bunlar,konuyu askerden döndüğünde açarsın ama birden çok katı yaklaşma derinden derinden kanına gir bence sırnaşık şey
benim sevgilimin ailesi de bütün evli oğullarıyla aynı apartmanda yaşıyor en üst kat da ona ayrılmış ama ben şimdiden başladım vallahi,değil aynı ev-aynı apartman bile zor.ne olursa olsun biraz mesafe koymalı bence araya ... a.s

offf denizzimm yaa buraya konu açmışsın ama sanki dediklerimizi yapabileceksin sende yumuşak yüzlüsün.ama bak dinle beni iyice bende evliyim 2 yıl olacak haziranda 2yıldır ben yaşıyor muyum evli miyim farkedemedim yemin ederim zehir ettiler bana hayatı hergün kavga hergün hırgür.dediğin gibi eşimde çok yumuşak yüzlü kıramıyo bi laf edemiyo onlarda bunu bilip tepemize çıkıyolar..sen demişsinki bana kötü derler die bişi demiyorum yaa bırak ya ne derlerse desinler be denizim sevdiğinle mutluluğunuzdan önemli değil.biliyorm birlikte ytaşayan biçok kişi var ama karşı tarafta anlayışlı ve seni sahiplenici oluırsa yaşanır birlikte aksi halde ızdırap olur bak şimdi beni sahiplenmiyolar gelin yerine koymuyolar hiç muhammet sadece onların gibi davranıyolar hala bizim evlendiğimizin farkında değiller 2yıl olacak hala sevgiliymişiz gibi davranıyolarr..ve ben bu durumdan nefret ediyorum..oraya gitmeyin buraya gitmeyin onu yapmayınn.....offfffffffffff sıkıntı geliyo dedim ya sanki sevgiliyizde etmeyin gitmeyin diye karışıyolar..sana yemin ederim bu kadar yıldır daha kocamın koluna giripte korkusuz bikere biyere gidemedim..çünkü biliyorumki eve gidince kavga çıkacak gittiniz geç geldiniz ve eşim sinir krizi geçirecek bu yüzden daha korkmadan kocamın koluna girip gidemedim biyere... :1no2:senağlama

uzun oluyop belki ama yazmak istiyorum bak daha şimdiden nasıl dışlamışlar seni ....baştan sahiplenmesi benimsemesi gerekirdi ama dışlamışlar seni..ve şunuda bil bişeyler baştan olmuyosa sonradan hiç olmuyo..ya ben sonra hallederim gönüllerini yaparım die düşünme hiç yapamıyosun olmuyo.baştan hallet işini .sana bişi diyimmi denz bu lafın doğruluğuna %100 emin olabilirsin BU DEVİRDE AĞZA ........ BAŞA GEÇİYOR!!!! bu lafa göre davran bak şimdi eşim yok muhammedim asker ama bi gelsin ozaman bende öyle davrancam ayrı çıkıcam olmaz böyle bikere seninkinin ailesi fenaa onlarlada olmaz lütfen lafını söyle kötü derler deme kötüler başa geçer unutma hem ne derlerse desinler yaaa boşver senin mutluluğundan önemli mi gülüm yaaa bu kadar önemseme seni önemsemeyen insanları yaaa.seninkinede anlat durumu ama kızma bişi deme sadece sor gerekeni kendin yap dediğim gibi konuş susma sakın :mymeka:kaydirigubbakcemile5

bak sana ne anlatcam daha bugün oldu ben avona kolye sipariş vermiştim geçen hafta bugün aldım altın kaplama 15 ytl taktım evdede misafirler falan vardı işte altın gibi duruyoya ne küpem ne kolyem ne yüzüğüm yani altın adına hiçbişeyim yok satıldı hep neyse işte orada burda altın gibi takarım dedim kendimi düşünüyosam allah canımı alsın yaaa bak gelinin hiç altını takısı yok demesinler die aldım walla neyse canım işte nasıl oldu die sordum görümcem herkesin içinde ne dese beğenirsin ne gerek vardı hiç güzel değil hem nie yok diyosun varya senin takıların diyo ya ne zaman var ya herşeyim satıldı tek bişeyim yok daha yeni evli sayılırım 18 ay oldu ama bitane yüzüğümden başak bişeyim yok onuda kendi annem doğum günü hediyesi almış evli adamsın elin boş durmaz diye ellerimin boş durmasından annem utandı ama bunlar utanmadı boşuna para veriyosun böyle saçma şeylere bidaha alma diyo bana milletin içinde yerin dibine girdim yaaa sanane yaa ben aldığım şeylerin hesabını mı vereceğim parasını sen mi ödüyosun demek isterdim ama diyemedim insan kibarlık olsun die bile olsa bi güle güle kullan der yaa..ama 15 milyonluk tenekeden kolye yi bile çekemediler bide altın olsa nolurdu bilemem artık...?aldım ama şimdi içimden takmak gelmiyor çünkü gözlü mal oldu artık hayır gelmez

kızlar o kadar haklısınız ki.düşünüyrm ama bi çıkış yolu bulamadım işte.aşkımın cuma yemn töreni var.haftasonu izinli olcak.yani rahatca konuşucaz aşkımla 2gün.diyorumki acaba söylesemmi...ama yok diyorum sonra gerilir falan kıyamıyorum.ama söylemesemde içimde büyüyecek.kafa kalmadı düşünecek inanın.kendimi çok caresiz ve yalnız hissediyorum...

hayır söyleme sakın bu durumdan sözedipte asker ocağında adamın aklını bulandırma....
aslında senin o kahvaltıya gitmen hataymış!
keşke bir mazeret uydurup gitmeseydin...
yanında sevgilin olur alır seni yanına öyle gidersiniz ama ortada hiç bir şey yokken oraya yalnız gitmen kötü olmuş....
ne sıfatla davet etmişler/sende ne sıfatla gitmişsin anlamadım ki....
eee onlarda fırsattan istifade kafanı bulandırmışlar....
bu konuyu tek başına halletmeye kalkma sakın..
emin ol sonunda eşinin tarafını düşman edersin kendine....
nasıl olsa istemeye geldiklerinde bu konular açılır...
o zaman senin ailen adam akıllı konuşur ayrı evde oturmanız gerektiğini yoksa seni vermeyeceklerini....

eee oğulları aşık...
seni almazlarsa mutsuz olur
bunlarda vicdan azabı çekeriz diye düşünüp orta yol bulunur....
ama sen sakın kendi başına bişiyler yapmaya kalkma işler iyice arpa sarar....

arkadaşlar konuyu aşkıma anlattım izin gününde telefonda.cok ızdı ama benim üzülmeme kızdı.oda kabul ediyo annesiyle babasının öyle düşündüğünü.ama onlar ne düşünürse düşünsün ayrı olcaz sen kafana takma dedi.cok rahatladım inanırmısınız.hepinize yorumlarınız için teşekkürederim....

canım mesela adamın 200 000 ytl si var..illa o paraya ev alınacak diye bişi mi var..biraz daha ucuz evler var..onlardan baksın..3 +1 olmasın 2+1 olsun..2 ev alsın..yarı yarıya versin parasını..gerisinide ya sizler banka kredisi alın,yada kız tarafının ailesi halletsin..bence böyle bir orta yol bulunabilir..mesela 150 000 ytl lik 2 ev olsa ve size 100 000 onlara 100 000 verilse geriye kalan 50 000 lirayı da bir şekilde sizlerin aileleri tamamlasın..ya da ev alınsın,kiraya verilsin,o para ile banka kredisini ödeyin..ama bu şekilde de biriniz onlarla yaşamak zorunda kalacak...bence çözüm bulunur

canım sakın birlikte oturma derim.kabul etme.inan ben beraber değilim ama evleremiz yakın yinede huzurumuzu kaçırıyorlar.düşünüyorum ya beraber otursaydık diye çok şükür iyiki ayrıyım valla..kirada oturun ama ayrı olsun.bi göz bi evin olsun ama yinede ayrı olsun..sakın yanlış bi karar verme.açıkca konuş ben ayrı oturmak istiyorum diye.ayrı eve çıkmada ayrılık sebebi olamaz.

Canım birlikte oturmanı tavsiye etmiyorum helede bunu baştan mesele yapıyorsan inan sonradan beraber oturmak zorunda kaldığında dahada herşey gözüne batıyor. Baştan kırmadan incitmeden isteklerini ve düşüncelerini ortaya koy. Benim kayınvalidemde aynen nişanlım burada yokken kendi kendine düşüncelere kapılıyordu işte iki evide satarız büyük bir ev alırız filan diye bende bişey diyemiyordum ama neyseki dediği olmadı ama inan başka sustuğum herşey başıma patladı ve onu istediği gibi oldu. Şimdiki aklım olsa inan susmaz istediklerimi söylerdim şimdi üzüleceğime baştan sıkıntı çekerdim ve hakkımı korurdum diye düşünüyorum. Baştan nasıl başlarsa öyle gidiyor, ayrıca herkes oğluna kızına düşkün ama bu illede beraber oturmayı gerektirmiyor.

bence şuan hiç birşey söyleme.
nişan, söz falan olduğu zaman aileler illaki konuşacak, o zaman annen usulüyle söyler.
kızmız beraber oturma istemiyor diye.
henüz çok erken bu konuyu konuşmak için.
ya da sevgilin askerden gelince al karşına konuş, olursa olur olmazsa olmaz.

Canım gözün aydın çok sevindim..
Mutluluklar a.s.

senin adına üzüldüm canım bende birlikte oturucam ama benim şansım çatıkatı (teras) olacak 2 odalı bi yer ya bilmiyorum ama öyle imkan varsa sizde bi düşünün valla ben bile ok kaygılıyım şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…