Korkuyorum,istemiyorum ben birlikte oturmak...

seni gidi seniii bak seeen uyanığa :roflol:

cnm benm kriz geçirmemin cok cok öncesi var.bu konu ilk açıldığında ben zaten sogukkanlılıkla ve tatlı dille bunun olmıycanı söyledim ona.hatta bi arkadaşta yazmış.romantizm konusundan girdim ne biliyim her yolu denidim aslında.ama benm aşkım bunu ısıtıp ısıtıp önüme koydu.sonra bu sıklaştı.benm kriz gecirmem bi patlama noktasıydı çünkü çok kırıcı bir laf etti bana bununla ilgili.ve hatasını biliyo cok pişman oldu ama benide sağlımdan etti.bidaha acmıycana açtırmıycanada söz vermişti amagel görki yaşadıklarıma bak.madem beni bukadar düşünüyodu gercekten bunu ailesine anlatmalıydı.anlatamıyrm,artık bu konuya tahammülüm kalmadı cnm yaa.ben huzurlu mutlu sadece onun olduğu bir yuva istiyrm cok seymi istiyorum

ev ev üstüne olmaz derler çokta doğrdur. hele de yeni evliyken zor bir durum gerçektende. bunu karşı tarafın ve sevgilinin tepkisini çekmeden kibarca halletmelisin .en mantıklısı ailenin tavrını koymasıdır diye düşündüm. ayrıca birine ev alırım diğerine alamam yaklaşımı da hoş olmamış yazı tura attırsaydı bari k peder adayın . madem yeterli gücü yok gönlünden ev almak geçiyor az daha sabretsin gerekirse bir iki sene sonra sizlerde üstüne eklersiniz 2 ev de alınır adaletli olmak lazım değil mi ? sende canını çok sıkma unutma panik ve üzüntüyle yanlışa düşebilirsin

evin var mı diye sormuşalar : ne demiş ünlü düşünür : bütüüüüün kiralık evler benimdir ... :roflol:

Birine ev alıyorsa diğerinin de kirasını ödesin o zaman...:dilcikar:

Bence haklısın istememekle..Hiç adaletli gelmedi bana müstakbel kayınpederinin düşüncesi...Keşke tepkini belirtseydin..Sen sessiz kalınca kabul ettiğini düşünmüş olabilirler..Saygıdan sustun belki ama böyle konularda susmamak ve net tavrı belli etmek gerekir diye düşünüyorum..Çünkü bu çocuk oyuncağı değil...Kayınpeder-kayınvalde ile birlikte yaşayan hiç bir tanıdığımın mutlu olduğunu görmedim...:sm_confused:
Eşinle birlikte yaşadığında tv izlerken elele kucak kucağa tv izleyebilirsin ama büyüklerle birlikte yaşadığında böyle bir özgürlüğün pek olmaz..Zor hayat yani...gamyoncuiremsu

denizcim yerinde olsam sesimi hiç çıkarmam şimdilik..
sevgilin askerden gelir iş ciddiye biner ve onunla konusursun..

eğer sana neden kahvaltıda söylediğimizde tepki vermedin diyince
saygısızlık yapmak istemedim sevgiline de senin askerdeyken canını sıkmak istemedim dersin

ki doğru olan da bu bence..

evlenen kaç kişinin şu devirde kendi malı evi var ki
yada kaçına babadan ev kalıyo

kiraya çıkarsın şimdiden sorun etme
sadece mızmızlanmadan kararlı davranmaya bak

ayrıca nevin ırmağın yazdıklarına da harfiyen katılıyorum
sevgilinle kesnlikle o şekilde konuşmalısınkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

keşke o gün oraya hiç gitmeseydin
ne söz ne nişan var ortada
ailesi seni tanımak istiyorsa erkek arkadaşın askerden gelene kadar bekleselerdi
tek görmüşler seni biliyorlar ses çıkaramaz hemen oracıkta sokmuşlar lafları
neyse olmuş bikere....

sen sakın bu konuyu kayinvalide adayınlan konuşma
ne demesini bekliyorsunki ondan? konuyu zaten kayinpeder adayın açmış
daha ortada söz yok nişan yok ne diyeceksin
erkek arkadaşın askerden dönmesini bekle ve bu konuyu onunla konuş
gerekirse aileni sok devreye ailende onun ailesi ile konuşsun
onlarla bir oturtmak istemediklerinden bahsetsinler
anne-baba olarak onların hakkı bu
ne sen ne de eltin onlarlan birlikte oturmak zorunda değil yok öyle bir saçmalık birinize ev alıcam biriniz bizimle oturacak diye, muhtemelen onlar şuan nışanlı olduğu için düğünleri sizinkinden daha erken olur ve o ev olara alınır zaten. Birlikte oturma piyangosuda sana vurur ama buna engel ol
ilaki ev almak şartmı? herkes evlenir evlenmez ev sahibi olmuyor pekala kırayada çıkılır
yada adamın 1 ev alacak kadar parası var ise bunu ikiye bölsün iki oğuluda birer ev alsın o paraylan gerisini kredi çeksinler mesela
neden ilaki birine veriyorki elindeki parayı kardeşler arasında neden ayrım yapiyor

ne demen kaynana yanı yaa
kacıncı yüzyılda yasıyorum
kirada iki göz bi odada oturursun ama senin olur
ev ev üstüne kurulmaz

çok can sıkıcı bir konu
bence şimdi arkadaşına bir şey söyleme askerden gelince söyle.o gün k.babana bir şey söylemediğim iyi olmuş çünkü söz nişan yok henüz.yüz ifadenden anlamıştır eminim.
ailende onun ailesine söylesin.tavrınızı koyun. ev ev üstüne inanki olmaz.
ayrıca kirada oturma şansınız niye yok onu anlamadım:uhm:

canım bencede kaynanayla oturmak zor öle birine ev alıp diğerine ev almamaklada olmaz haksızlık sonuçta.Bence bir ev parası var dedin ya onu ikiye bölsün sonra ikinizde biraz kredi çeker ev alırsınız bence en mantıklısı böle.sakın beraber oturma derim.

canım seni çok iyi anlıyorum çok zor bir durumda bırakmış seni erkek arkadaşın.
bence sen bu konuda sakın kayınvalide adayınla yüz göz olma.çünkü sen kötü olursun.sinsice sevgilinin aklına gir tatlı tatlı.yani o istemesin onlarla oturmak. ben sen işten gelince seni öpemeyecekmiyim?hiç birbirimize sarılıp tv izliyemeyecekmiyiz? seninle başbaşa kahvaltı edemeyecekmiyim?yada daha cilveli şeyler söyle...benimde zamanında başımdan buna benzer bir olay geçti eşim bana söylemeden ben niyetini anladım ve ve bir arakadaşımın kayınvalidesiyle oturduğu için herşeyden mahrum olduğundan falan bahsettim.oda msj ı aldı teklif bile edemedi.bende ailesine karşı kötü pozisyonda kalmadım.
hee bir de anlamadığım neden hep en küçükler anneye babaya bakmak zorunda?
sakın taviz verme bu konuda.eskidendi o bir arada oturmak.gerekirse ikinizde çalışın bir göz oda eviniz olsun ama karışanınız olmadan huzurlu olun...

cnm birkere kayınpeder adayının yaptığı hiç adil değil.madem ev alacak parası var.onu paylaştırsın çocuklarına herkez.kendine bir yol çizsin.bu memlekette milyonlar kirada oturuyor.bide bunlara şimdiden takılma kahvaltıya gitmende hiç olmamış.daha annenle babanla tanışmamaşlar sen onlarla tanışmaya gidiyorsun.daha ortada söz yok.hele bir aşkın askerden gelsin.ciddi adımlar atın seni mutsuz edecek bir karar alırsada ayrılmaya kadar git.birlikte oturmak hele bu devirde çok kolay değil.ama dereyi görmeden paçalar sıvanmış.bundan önce düşünülmesi gereken çok daha önemli şeyler olmalı.

Bence de ev parasını paylaştırsın kredi faalan tamamlayın üstünü ev alın.. Ya da kiraya çıkın.. Ama kaynanayla oturursan hayatının hatasını yaparsın canım.. Hem belki sevgilin ailesine söz etmiştir bu durumdan ama onlar hazır oğulları yok diye bi baskı kurmak istemiş olabilirler ki bu çok çirkin. Ayrıca oğullarından ayrılmak istemiyolarsa evlendirmesinler. Nasıl hastalıklı bi zihniyet bu yaaa.........

offf kızlar off ben bu sıkıntıyla cok yaşamam söylüyorum size tek bu sorun olsa hayatımda hiçbirşey yolunda gitmiyoki.ne yapıcamı şaşırdım.kimseyede anlatamıyorum.

seni çok ii anlıyorum aynısı benimde başıma gelmişti önce ben wazgeçirmeye çalıştım işte şu cilweli laflardan konuştum yok şunu yapamayız bunu yapamayız dedim sonra annemde söledi asla wermem dedi zaten oda artık kesinlikle istemiyo herşeyi rahat yapmak warken kendi kafamıza göre yapmak warken niye zorluk çekelim dedi sende bu yolları dene istersenn :)))

offf kızlar off ben bu sıkıntıyla cok yaşamam söylüyorum size tek bu sorun olsa hayatımda hiçbirşey yolunda gitmiyoki.ne yapıcamı şaşırdım.kimseyede anlatamıyorum.

kendini bu konu yüzünden bukadar üzme
çok çok erkek arkadaşın ayrı eve çıkmaya razı olmaz sende ayrılırsın ne var dünyada başka erkekmi yok yani
kimsenin derdini çilesini çekmek zorunda değilsin heleki daha evlenmeden elin erkeğin kahrını çekmeye hiç bir mecburiyetin yok

canım bence sen hiç zaten k.validenle falan bu konuları konuşma,bence askerden geldikten sonra önce erkek arkadaşınla konuş,istemeye gelmeden önce bu tepkini belli et ki zaten daha önce belli etmişiin,bu konuda kararlılığını göster,ama bence erkek 2 kardeş ortak bir fikir versinler babalarına,çünkü elti de istemez,aynı evde oturmayı kim ister ki zaten,yani iş istemeye gelene kadar bu konun hallolmuş olması gerek,yoksa ilerde daha çok problem yaşarsnız.

ohooo ben bu konu için yüzük atmaya kadar gitmiştim...bak canım bi kaç ay birlikte yaşamaya bile gelemiyor insan ana kız arasında kavgalar sorunlar oluyo ki onun ailesiyle senin aranda olmasın ne kadar yakın o kadar sorun...şimdiden tavrını koy bence gelince karşına al konuş önce tatlı tatlı olmadı vura vura...kız alıyo canım azıcık zorlukta çekiversin...olmadı istemeye geldiklerinde ailen desin ev üstüne ev olmaz ben kızımı ayrı ev tutarsanız veririm diye...yada pay etsin parayı üstünü tamamlayıp siz kendinize ev alın...bu devirde insan bi kocayı anca idare ediyo kaldı ailesi...yanlış anlama kötü manada demiyorum evini benimseyemezsin rahat edemezsin hep misafir gibi hissedersin kendini sana yazık değilmi...

denızcım canım sen sakın sımdıı konusma kaynananlarla felan bırak akısına gıtsın hersey .bu arda ada senınkı geldıgınde ısteyeme geldıklerınde anneler tavrını koysun kı koyarlardaa aynı ev olmaz hangı devırde yasıyoruz felan dıyee bıde kücük oglunuz ayrı evde neden benımkı desınler yaaa canım o zamna daha cook var sımdıden sen kendını bukadar üzmee su aralkar hayatında hersey üst üste gelıyoda ondan bukadar bunaldın güclü ol kendıne güven...senın askın senı gercekten de sevıyoo bıldıgımkadarıyla asenın aılende bu aynı ev konusuna olumlu bakmayınca sızede bı care düşünürler güzelım bencee :)))

canım sakın ama sakın beraber oturmak gibi bir hata yapma kiraya çıkın ufacıkta olsa eşinle berber paylaşabileceğiniz biyer olsun
sonra çok pişman olursun ben şimdiye kadar beraber oturupta sorun çıkmayan kimseyi tanımadım
sevgilin döndüğünde bu konuyu güzel bişekilde konuş derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…