canım kızma ama ben bu görüşe katılmıyorum çünkü ikiside adamın evladı yani birinin diğerinden ne eksiği varki biri kirada zahmet çekecek biri kendi evinde rahat edecekk çok yalnış bence...
canım zaten ben de birinin diğerinden eksiği var demiyorum demem de hiç bir zaman çünkü bunun acısını en çok çekenlerden biri de benim.
onun çözümü şu anda öncelikli konu değil, çünkü zaten onların düşüncesine göre biri yine rahat edecek öteki kayınvalide kayınpeder hep birlikte oturacak.
her ikisine de ev alamayacak durumdaysa biri kayınvalideyle oturmaktansa kiraya çıksa daha iyi olmaz mı? ben bunu söylemek istemiştim. kim kiraya çıkar, kiraya çıkana kayınpeder destek olur fln bunlar hep başka konular...
seni gidi seniii bak seeen uyanığa :roflol:Bizde ilk zamanlar,sözden falan önce yani,ailelerin tanışma aşamasında,altlı üstlü oturacaktık.Kaynanam ben oğullarımı etrafımda isterim dedi.Bende tamam demiştim.Tabi kaynana-gelin muhabbetlrini bilmiyorum ozaman.Öğrendiğimde de,eşim askerdeydi.Valla şimdi askerde,canını sıkmıyım diye hiç düşünmedim.Mektuplarla bağladım olayı,aşkımda söz verdi.Dedim sözünü tutmazsan mektupları delil olarak kullanırım...
Senin yapacağın ilk şey,kesinlikle ama kesinlikle beraber oturduğunuz takdirde,bunun karı-koca ilişkinize ,romantizminize nasıl yansıyacağını anlatmak.En basiti diceksinki,aşkım işten eve geldiğinde bile kapıda doğru düzgün hoşgeldin diyemicem sana,öpüşüp koklaşamıcaz.Bu örneklerin en basiti ve bunları çoğaltmak senin elinde.Ben seksi geceliğimle kahvaltı hazırlamak isterim ama sanaaa gibi..Bu ve benzeri şeyler erkekleri ikna etmekte daha etkilidir,akıllarını başa toplar ve kararlı bir tavırla biz kirada oturucaz dedirtir.Yapmıcağın şey ise,ben beraber oturmamda,etmemde,istememde,yapamamda,edememde şeklindeki yüksek sesle ve sinirle söylenen sözlerdir...
Sana halletmediği halde hallettim demeside,halledeceğine dair bi işaret olabilir aslında..Belki sadece askıya almıştır...Ne dersin?
Her şey gönlünce olsun,mutluluklar...Her şey halledilir merak etme,yeterki halletmeyi bilelim:)))
Sevgiler...
Muhtemelen tekrar tartisip senin sinir krizi falan gecirmeni istememesinden dolayi evet anlattim aileme herseyi hallettim dedi..yine böyle tepki vermeden cekinmis galiba...
Esinin ailesi ile birlikte oturmak istememen kadar dogal birsey olamaz bu senin gayet tabi hakkin..fakat böyle tartisarak sinir krizi gecirecek durumlara gelecek kadar kavga ederek olmaz bu is güzelim... iylikle, sogukkanli. sakin ve tam tamtamina kararli bir sekilde nisanlinla konusman lazim..cünkü bütün is onda bitiyor
Üzme kendini canim, rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin.:teselli:
kızlar yine çok bunaldım ben yaa.biliyosunuz çoğunuz aşkım askerde.onsuz günler cok zor geçiyorsenağlamatabi tek sorunum bu değil.daha önemli bi sıkıntım var.aşkımın ailesiyle tanışıyoduk 3yıldırda görüşürüz ama bir tek babası bilmiyodu beni.onada söylediler artık çünkü kısmetse aşkım 4ay sonra gelicek ve istiycekler beni.adam tanışmak istemiş benimle.kahvaltıya çağırmış.bende nezaket ve saygı gereği gittim.aşkım olmadan gitmek istemezdim ama oldu bi kere.kahvaltıda aşkımın küçük erkek kardeşi ve nişanlısıda vardı.sonra konu ev durumuna geldi.şuan adamın 1ev alacak kadar parası var bide oturdukları ev var.adam dediki eltiye ve bana birinize alıcam ev diğerinizde yanıma gelceksiniz.benm eltiden cıt cıkmadı tabi.bende saygı gereği susutum.ve bilenler bilirler bu konuda aşkımla cok büyük sorunlar yaşadık.annesi ve babası böyle düşündükçe bu karsı gelemiyo onlara.bu konu yüzünden biz çok büyük bir kavga etmiştik ve ben sinir krizi gecirmiştim.ondan beridir asla acmaz ve bu konuda asla üzerime gelmez istediğin gibi olcak derdi. hatta annemle konuştum bu konuyu ailenin ve senin birlikte oturmaya karşı olduğunu söyledim ona demişti.benm içimde rahattı bu yüzden.ama ogün kaynana öle şeyler söylediki,benmki eminim hiç konuşmamış böyle bişeyi.kızlar napcam ben.belliki bu konuda ailesini karşısına alamıyo,yüzü yumuşak olduğundan aileside cesaretleniyor bu düşünce için.o kadar canım sıkkınki anlatamam.bu konu geçmişte yaşanınca cok canım yandı cok üzdü beni cok incindim.ve öyle bi bilncaltı oluşduki bende bu konunun konuşulduğu hiç biryerde duramıyrm bu konuya tahammül edemiyorum.korkuyorum kızlar cok korkuyorum.ilerde yine bu konu açılıcak ve ben mecbur kalıcam diye korkuyorum.öyle bişeyki aşkımada anlatamıyorum askerde üzmiyim canını sıkmıyım diyorum.içime atıyorum.napcam ben.acaba kaynanayla bu konuyu ciddi bir şekilde oturup konuşsammı?ya şuan cok erken söz nişan hiç bişey yok belki ama bu ümitle yaşamalarını istemiyorum.sonra zorlaşır diye korkuyorum.nasıl davrancam napcam ben.aşkıma bırakmak istemiyorum bırakınca noldu gördük.ama ben söylersemde kötü demelerinden korkuyorum.offff kızlar bi yol gösterin cok ihtiyacım varrr
offf kızlar off ben bu sıkıntıyla cok yaşamam söylüyorum size tek bu sorun olsa hayatımda hiçbirşey yolunda gitmiyoki.ne yapıcamı şaşırdım.kimseyede anlatamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?