- Konu Sahibi endoplazmik_kedi
-
bence olaylara böyle olumsuz yaklaşmayın, kötü olasılıkları düşünüp kendinizi üzmeyin. önemli olan sizin evinizde huzurlu olmanız, birbirinizi sevip desteklemeniz nişanlınız her konuda arkanızdaysa başkaları sizin izin verdiğiniz kadar karışabilirler gözünüzde böyle büyütmeyin, nişanlınızla güzelce konuşun ortayı bulursunuz her şeyin hayırlısı daha tercihler bunlar
Kızlar ya artık çok sıkılıyorum nişanlıyım ama sanki evlenince daha çok sıkıntılarım olacak gibi geliyo.
Aslında çok seviyorum nişanlımı oda beni seviyo biliyorum, ve düşükündür romantiktir anlayışlıdır falan ama yeri geliyo tedirginliklerim oluyo evlenip ailemden uzaklara gidince yalnız kalacakmışım tek başıma çok üzülecekmişim gibi geliyo hep :26:
( her konuda yanımda olan beni teselli eden olumlu bi yol sunan hep annemdir bana )
Evimde olduğum için o kdar mutluyum huzurluyum ki uzaklaşmak istemiyorum ailemden. Bi yandan da evlenmek de istiyorum ama aileme yakın olmak istiyorum hep. ( tek çocuğum bu arada)
Nişanlım pazartesi memurluk için tercih yapacak. O iki aileye de yakın olmak istemiyor ama ben yinede tatlı dille bizimkilere yakın olan illeri istiyorum. Tabi kv nin ise aklı çıkıyo bizim aileye yakın olacak oğlu diye. Hep kendi etrafında olalım istiyo. Nişanlımda arada kalıyo.
Memleketini de yazacakmış (Malatya) bize ise 20 saat uzakta nerden baksan Malatya. Ben istemiyorum orayı. Bir sürü de akrabası var orda teyzeler teyze çocukları gelinler vs vs..
Ben istemiyorum orda olmak sürekli laf söz duymak istemiyorum yazmayalım diyorum ama nedense pazartesi kavga edecekmişiz gibi geliyo hep.
Kızlar ya artık çok sıkılıyorum nişanlıyım ama sanki evlenince daha çok sıkıntılarım olacak gibi geliyo.
Aslında çok seviyorum nişanlımı oda beni seviyo biliyorum, ve düşükündür romantiktir anlayışlıdır falan ama yeri geliyo tedirginliklerim oluyo evlenip ailemden uzaklara gidince yalnız kalacakmışım tek başıma çok üzülecekmişim gibi geliyo hep :26:
( her konuda yanımda olan beni teselli eden olumlu bi yol sunan hep annemdir bana )
Evimde olduğum için o kdar mutluyum huzurluyum ki uzaklaşmak istemiyorum ailemden. Bi yandan da evlenmek de istiyorum ama aileme yakın olmak istiyorum hep. ( tek çocuğum bu arada)
Nişanlım pazartesi memurluk için tercih yapacak. O iki aileye de yakın olmak istemiyor ama ben yinede tatlı dille bizimkilere yakın olan illeri istiyorum. Tabi kv nin ise aklı çıkıyo bizim aileye yakın olacak oğlu diye. Hep kendi etrafında olalım istiyo. Nişanlımda arada kalıyo.
Memleketini de yazacakmış (Malatya) bize ise 20 saat uzakta nerden baksan Malatya. Ben istemiyorum orayı. Bir sürü de akrabası var orda teyzeler teyze çocukları gelinler vs vs..
Ben istemiyorum orda olmak sürekli laf söz duymak istemiyorum yazmayalım diyorum ama nedense pazartesi kavga edecekmişiz gibi geliyo hep.
eski konuna bakınca korkmakta haklı sebeblerin var aslında , sen çalışıyormusun olurda aynı şehirde olursanızda çalışmaya devam edicekmisin, bari aynı şehir olsada evleri çok yakın tutmayın ailesiyle...
eski konuna bakınca korkmakta haklı sebeblerin var aslında , sen çalışıyormusun olurda aynı şehirde olursanızda çalışmaya devam edicekmisin, bari aynı şehir olsada evleri çok yakın tutmayın ailesiyle...
şimdilik çalışmıyorum yani kpss ye hazırlanıyorum ama sınavdan sonra atama olmasa da bi şekilde çalışmaya başlayacam.
zaten korkularım son zamanlarda yaşadıklarımla artmaya başladı
Ve içimden bir ses, kaynanan bir süre sonra memlekete taşınmak isteyebilir diyor.
nişanlına korkularından bahset bence en azından orta biryer olsun ama konuşurken hep güzel konuş sakın inatlaşmaya girme etraftan onun aklına girmeye çalışıyordur muhakkak ailesi birde sen zıtlık çıkarma , illaki benim memlketim olsun demiyorum en azından orta bir yer olsun de içim daha çok rahatlıycak daha kolay alışıcam evimize,evliliğimize de ailesini öne sürme yani. Peki sevgiliyken nişan öncesi bu konuları konuşmadınızmı?
Ben sana iyi, olumlu şeyler söylemeyi çok istiyordum ama galiba söyleyemeyeceğimCidden çok üzüldüm. Tüm yazdıklarından çıkardığım sonuç, nişanlının ailesi de sülalesi de çok içten pazarlıklı. Özellikle annesi... Akıllarınca seni ailenden alıp Malatya'ya gelin götürecekler. Nişanlın bunu yapmanın en yumuşak yolunu bulmuş, orayı yazacak. Sonra hoppp annesi de gelecek, ordan ev alacaklar, hatta birlikte oturalım diyecekler. Kadının kendine bakıcı aradığı belliydi zaten.
Cidden bunları yazmayı hiç istemezdim canım yeterince korkmuşsun. Ama kendime şöyle sordum, evlilik çağındaki kardeşime yapılsa bu kumpas, ne derdim? Kardeşime ne söyleyeceksem sana da onu söylüyorum. Ve tabii ki seni, nişanlını, ailesini annen de bilir. O ne diyor? Nasıl yorumluyor? Madem her şeyi konuşuyormuşsunuz...
Bunları bana söyleten de deminki tahminimi yaptıran da aynı "içimdeki ses". Umarım bu kez yanılıyorumdur.
kavga da etsenız bence yazdırma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?