- 26 Şubat 2013
- 2.511
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.866
- 333
- 31
Lojmanda kalıyorum kızlar 3 kızız. Oturduk yemek yedik biri memleketine gitti ben ve arkadasım bulasik filan yikadk yarın ikimizde 24 uz hadi yatalm dedim yattık. Odalarimiz ayrı. Tam uyucam zil çaldı ama takılı kalmış gibi sürekli çalıyo korktum elim ayağım titriyo telefonu yanima aldm ranzadan indim. Arkadaşımın odasina gittim kulaklikla müzik dinliyomus duymamis zili. Kapı çalıyo dedim. Ama bu sıra hala çalıyo zil. Kapinin deliginden Baktk karanlik büyük ihtimal eliyle kapatıyo deligi çünkü hala çalıyo yani zil. Napalm açalım mi ki filan diye düşünüyoruz.neyse zil sustu tekrar delikten baktık ışık yanıyo ama kimse yok. Kapinin yaninda biri var çünkü telefon sesi geliyo tuş sesi yani. Bekledi bekledi bekledi ve gitti kim bilmiyorum.kapının üstünü kitledik altını kitledik üstüne anahtar koyduk. Yakında olan arkadaslarimizi aradk haber verdik. Balkon kapisini kitledik hani bi şekilde yan taraftan filan girerler diye. 4. Kattayz bu arada. Çok korktum kizlar Allahtan yalnız değildim. Napabiliriz başka :'(