korkuyorum kızlar

askzor

canımın içi sevdiğim ♡ Kızlarım ❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
2.511
En iyi cevaplar
1
2.866
333
31
Lojmanda kalıyorum kızlar 3 kızız. Oturduk yemek yedik biri memleketine gitti ben ve arkadasım bulasik filan yikadk yarın ikimizde 24 uz hadi yatalm dedim yattık. Odalarimiz ayrı. Tam uyucam zil çaldı ama takılı kalmış gibi sürekli çalıyo korktum elim ayağım titriyo telefonu yanima aldm ranzadan indim. Arkadaşımın odasina gittim kulaklikla müzik dinliyomus duymamis zili. Kapı çalıyo dedim. Ama bu sıra hala çalıyo zil. Kapinin deliginden Baktk karanlik büyük ihtimal eliyle kapatıyo deligi çünkü hala çalıyo yani zil. Napalm açalım mi ki filan diye düşünüyoruz.neyse zil sustu tekrar delikten baktık ışık yanıyo ama kimse yok. Kapinin yaninda biri var çünkü telefon sesi geliyo tuş sesi yani. Bekledi bekledi bekledi ve gitti kim bilmiyorum.kapının üstünü kitledik altını kitledik üstüne anahtar koyduk. Yakında olan arkadaslarimizi aradk haber verdik. Balkon kapisini kitledik hani bi şekilde yan taraftan filan girerler diye. 4. Kattayz bu arada. Çok korktum kizlar Allahtan yalnız değildim. Napabiliriz başka :'(

Lojmanda kalıyorum kızlar 3 kızız. Oturduk yemek yedik biri memleketine gitti ben ve arkadasım bulasik filan yikadk yarın ikimizde 24 uz hadi yatalm dedim yattık. Odalarimiz ayrı. Tam uyucam zil çaldı ama takılı kalmış gibi sürekli çalıyo korktum elim ayağım titriyo telefonu yanima aldm ranzadan indim. Arkadaşımın odasina gittim kulaklikla müzik dinliyomus duymamis zili. Kapı çalıyo dedim. Ama bu sıra hala çalıyo zil. Kapinin deliginden Baktk karanlik büyük ihtimal eliyle kapatıyo deligi çünkü hala çalıyo yani zil. Napalm açalım mi ki filan diye düşünüyoruz.neyse zil sustu tekrar delikten baktık ışık yanıyo ama kimse yok. Kapinin yaninda biri var çünkü telefon sesi geliyo tuş sesi yani. Bekledi bekledi bekledi ve gitti kim bilmiyorum.kapının üstünü kitledik altını kitledik üstüne anahtar koyduk. Yakında olan arkadaslarimizi aradk haber verdik. Balkon kapisini kitledik hani bi şekilde yan taraftan filan girerler diye. 4. Kattayz bu arada. Çok korktum kizlar Allahtan yalnız değildim. Napabiliriz başka :'(

Allah Allah bu saatte kim olabilir ki...

Dış kapınız sağlam mı canım çelik kapı mı?

Geçmiş olsun çok büyük stress yaşamışsınız.

Pencerelerden biri apartıman kapısına doğru bakıyorsa arkasından baksaydınız eşgalini görmek açısından...

Eğer imkanınız varsa alarm taktırın canım bu devirde kimin ne yapacağı belli değil çünkü...

Hırsız mı acaba? Evde olup olmadığınızı kontrol etmiş olabilir. Polise haber verin bence.

Allah Allah bu saatte kim olabilir ki...

Dış kapınız sağlam mı canım çelik kapı mı?
Hiçbir bilgim yok kim olabilecegine dair. Evet çelik kapı Allahtan. Bütün kilitlerini kitledik ışıklar açık yatıyoruz nolur nolmaz diye

Ayetel kürsü okuyun bol bol. Bide eve girip çıkarken dikkat edin sağınıza solunuza bakıp girin eve. Kapı sağlam mı

Dikkat edin belki de evden arkadaşınızın gittiğini gördüler ve evin boş olup olmadığını kontrol ediyorlar, sadece tahmin ama normal biri olsa kapının deliğini neden tıkasın

Lojmana tekinsiz tiplerin girebilme imkanı var mı?
Yani güvenlik meselesi iyi değil mi? :KK64:

Lojman yetkililerini haberdar etme şansınız var mı? Bir de kim çıkıyor apartmandan bakın? geçmiş olsun.

Geçmiş olsun çok büyük stress yaşamışsınız.

Pencerelerden biri apartıman kapısına doğru bakıyorsa arkasından baksaydınız eşgalini görmek açısından...

Eğer imkanınız varsa alarm taktırın canım bu devirde kimin ne yapacağı belli değil çünkü...
Malesef giriş ön tarafta bizimki arka tarafa bakıyo. Yani imkan değil de burasi hastanenin lojmani olduğu için kafamiza göre bişey yapamıyoruz. Pazartesi insan kaynakları baş Hemşireyle filan söyleyecegz bişey yapılsın yani.

Tedbirinizi almissiniz ki zaten o kilitleme isleri herzaman yapmalisiniz. Cilingirciye gidin ekstra bir kilit daha yaptirin. Birde " acsak mi diye dusunmeniz cok tedbirsizce geldi. Gormediginizde ve tanimadiginizda asla acmayin. Allah a emanet olun.

Lojman kameralari vardir mutlaka yarin baktirin.

Hırsız mı acaba? Evde olup olmadığınızı kontrol etmiş olabilir. Polise haber verin bence.
Pek zannetmiyorum hirsiZ olabileceğini niuye lojmana gelsin ki bence. Ama tabi belli de olmaz sapık filan da olabilir Allah korusun

ayy korku filmi gibi gecenin bu saati bide zil takılı kalmış.yanlışlıkla mı geldiki belliki elini kapının deliğine koymuşki geldiği kişi kimse görünmek istemiyor.ama hırsız olsa kapıyı çalmaz gibime geldi.olmazsa polisi arayın derim ben.

İndirdik.comda çakma camera var giriş kapısının ustüne güv. Kamerası olarak yerlestirin caydırıcı olur. Kapı deliğine pamuk takın baktığın anlaslmasın.dısardan baktığın anlasılıo yaklasıp çıkarıp bak.tabikide açma gece gündüz fark etmez...korkutma ameclı yapılmış bence sorunlu olduğunuz biri varmı...

Lojmana tekinsiz tiplerin girebilme imkanı var mı?
Yani güvenlik meselesi iyi değil mi? :KK64:
Giriş kapısı kartla açılıyo normalde ama bozulmuştu hala yapılmadı kamera filan var her katta

Dikkat edin belki de evden arkadaşınızın gittiğini gördüler ve evin boş olup olmadığını kontrol ediyorlar, sadece tahmin ama normal biri olsa kapının deliğini neden tıkasın
Olabilir mantıklı yani. ALLAH korusun ya

Lojman sakinlerinden biri değildi di mi :(

Back
X