korkuyorum kizlar

AlmanyaTreni

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
3.003
2.995
333
Slm guzel hamileler...
bende hamileyim ilk bebegim bellki daha cok erken ama dogumdan cok korkuyorum. 31.haftaya girdim bu korkuyu nsl atlaticam bilmiyorum.
Bana bi fikir verebilirmisiniz nsl atlatabilirim bu korkuyu sanki simdi sancim gelcek oyle korkuyorum

Canım lütfen yüreğini ferah tut doğumu kolaylaştıran egzersizleri nefes tekniklerini vs. Araştır mutlaka.. Korku ağrını arttıracaktır. Ne kadar rahat olursan sen de bebeğin de o kadar rahat geçirirsiniz o süreci..
Youtube'da yabancıların doğum videoları var onlardan izlemeni tavsiye ediyorum. Insanlar o kadar rahat ki ikizlerini evde doğuruyor. Hiç yardım almadan durdukları yerde doğuruveriyorlar hepsi de hemen arkasından güle oynaya bebekleriyle ilgileniyorlar gerçekten izlemeye değer çok keyifli.
Kendi doğum tecrübelerimden yola çıkarak söylüyorum. Zor olduğunu kabul ediyorum ama kaldıramayacağın birşey değil. Zaten öyle olsa Allah bunu bize vermezdi.. Allah bir avazda sağlıklı sihatli kavuştursun bebeğine..

Iki dogum yapmis biri olarak sana diyebilecegim tek sey, kucagina aldigin an herseyi unutacaksin.Unutmasam 3. ye hamile olmazdim simdi:).Kendini baskalarindan duydugun dogum hikayeleriyle korkutma. Milletce bu konuda cok becerikliyiz cünkü, sadece onu kucagina alacagin , aglamasini duyacagin ana odaklan bence. Saglikla kucagina al insallah,rabbim dogumunu tüy kadar hafif gecirmeni saglasin insallah:KK19:

Back
X