sarı akıntım var korkuyorum hemen randevu aldım hastaneden bugün 15.00 e sizde bi bakın normal mi 6 haftalık gebeyim çok korktum özür dilerim fotoğraflar için ama
sarı akıntım var korkuyorum hemen randevu aldım hastaneden bugün 15.00 e sizde bi bakın normal mi 6 haftalık gebeyim çok korktum özür dilerim fotoğraflar için ama
Sarı akıntı diye tarif etseniz de biz anlardık gayet normal idrarda yanma vs yoksa eğer Progesteron hormonundan kaynaklı bazen sulu bazen beyaz bazen sarımsı akıntı olur
ya bende anlayamadım ki son adetim 12 ağustos ama betam bugün 2000 küsür geldi 5 6 hafta diyor uygulama biride 5+4 diyor ama betam ona rağmen küçük bende bilemedim
ya bende anlayamadım ki son adetim 12 ağustos ama betam bugün 2000 küsür geldi 5 6 hafta diyor uygulama biride 5+4 diyor ama betam ona rağmen küçük bende bilemedim
Beta değerine göre haftaya karar verilmez usg ile kese ölçümü yapılır adet tarihi ile beraber hesaplanır belli bi seviyeden sonra beta katlanması 2 katı olmaz değişir siz doktora gittiniz mi kese göründü mü ? Doktor ne dedi ? Önemli olan bunlar uygulamaya göre hareket etmeyin