Korkuyorum n'olcak???

O zaman tamam deme
Bana hiç teklif bile edilmedi mesela, öyle başkası ara buluyo diye görüşemem ben biriyle netimdir
Ben istemedim gorusmeyi..hoşlanmıyorum abla nolur k bakma olurmu dedim..lutfen dedi nolacak gayet normal bisey vs.ısrar etti..ben dedim umutsuz vakayim :( hic ugrasma dedim..sonra kendimi ortamda buldum :(

Ben istemedim gorusmeyi..hoşlanmıyorum abla nolur k bakma olurmu dedim..lutfen dedi nolacak gayet normal bisey vs.ısrar etti..ben dedim umutsuz vakayim :KK43: hic ugrasma dedim..sonra kendimi ortamda buldum :KK43:
Umutsuz vak'ayım kimse yok hayatımda diye dolandığından birilerini bulmaya çalışıyo olabilirler
Nasip kısmet, boşver. Zamanı geldiğinde o seni kendi bulur, aracısız.

Ahahhahaha:) diyorumya belki de karşıdan birşeyler bekliyorum..24 saat oldu canım:) aksam naber vs yazabilirdi ama. Ne dmek fotolarda farklı demek :KK43:
kuzum akşamda niye bu kadar çabuk atladı olurdu,biz kadınlar illa bişey buluruz merak etme...böylesi iyi olmuş boşver!belkide fotolardan daha güzel demek istemiştir!yinede fazla odaklanma gelen gelir, gelmeyen kendi bilir!çalışıyormuydun sen bir özelliklerini say ben sana söyleyeceğim şimdi bir sonraki adımını!:KK24:

Umutsuz vak'ayım kimse yok hayatımda diye dolandığından birilerini bulmaya çalışıyo olabilirler
Nasip kısmet, boşver. Zamanı geldiğinde o seni kendi bulur, aracısız.
Yok onu icimden dedim :):) aynen kısmet nasip.ama erkekleride anlamıyorum..bundan once yine biri vardı ayni böyleydi. :)

kuzum akşamda niye bu kadar çabuk atladı olurdu,biz kadınlar illa bişey buluruz merak etme...böylesi iyi olmuş boşver!belkide fotolardan daha güzel demek istemiştir!yinede fazla odaklanma gelen gelir, gelmeyen kendi bilir!çalışıyormuydun sen bir özelliklerini say ben sana söyleyeceğim şimdi bir sonraki adımını!:KK24:
Beni anladınız değilmi illa bu çocuk icin değil..hep böyle oluyo binbir naz anlamadım gitti..nasip olmayacağından sanırım.
Evet çalışıyorum

Beni anladınız değilmi illa bu çocuk icin değil..hep böyle oluyo binbir naz anlamadım gitti..nasip olmayacağından sanırım.
Evet çalışıyorum
bak şimdi güzelim karşı tarafa sana nasıl fotolardaki gibi değil denmişse,onada elektrik ,kısa devre volt düşüklüğü işte adı herneyse söylenmiştir...eğer her tanıştırmada arabuluculuğu yapan net söylenenleri karşı tarafa iletiyorsa işte sen o zaman belli bir yorum yapma ...genel olarak söylüyorum bende.....bana senin söylediğin söylense herhalde bende çabalamazdım diyorum!

bak şimdi güzelim karşı tarafa sana nasıl fotolardaki gibi değil denmişse,onada elektrik ,kısa devre volt düşüklüğü işte adı herneyse söylenmiştir...eğer her tanıştırmada arabuluculuğu yapan net söylenenleri karşı tarafa iletiyorsa işte sen o zaman belli bir yorum yapma ...genel olarak söylüyorum bende.....bana senin söylediğin söylense herhalde bende çabalamazdım diyorum!
Ne söylemeliyim peki..yorum yapmayimi :KK12: belkide onu duydu nasilsa elektrik almamış bende zaten resimlerden farkli bi kız gördümmü demiştir:KK17:

Ne söylemeliyim peki..yorum yapmayimi :KK12: belkide onu duydu nasilsa elektrik almamış bende zaten resimlerden farkli bi kız gördümmü demiştir:KK17:
hep diyorum bu elektrik olaylarına girmeyin diye!kızkardeşimden çoook tecrübeliyiz,sağolsun 34 yaşında şükür yaza evleniyor valla bir dönem tez hazırlayacak kadar bilgiye sahip olmuştuk:KK70:evet yorum yapma ,bir daha gider buluşursun olmadıysa olmadı dersin...ilk görüşmede kestirip atarsanda sonucu bu oluyor işte...neyseki yaşın daha genç:KK69:ablan varmı?

hep diyorum bu elektrik olaylarına girmeyin diye!kızkardeşimden çoook tecrübeliyiz,sağolsun 34 yaşında şükür yaza evleniyor valla bir dönem tez hazırlayacak kadar bilgiye sahip olmuştuk:KK70:evet yorum yapma ,bir daha gider buluşursun olmadıysa olmadı dersin...ilk görüşmede kestirip atarsanda sonucu bu oluyor işte...neyseki yaşın daha genç:KK69:ablan varmı?
Ama kadın bi cevap istedi ne düşünüyorsun falan diye..benimde bi cevap vermem lazımdı yalanda diyemedim :KK42:evet 2 ablam var birde erkek kardeş :KK73:

Ama kadın bi cevap istedi ne düşünüyorsun falan diye..benimde bi cevap vermem lazımdı yalanda diyemedim :KK42:evet 2 ablam var birde erkek kardeş :KK73:
üfff birde iki ablamı:KK70:kuzum senin şimdiye bayağı yol katetmen lazımdı!şaka şaka
tamam ciddi olayım fazlaca dürüst olmuşsun o zaman...beklntilerin doğacağı için kestirip atma işte....arabulucular da dürüst unutma:KK69:

:KK43:

+1
Kadin resmen yalvarmis " bulusun' diye. Bi onceki yorumda okudum. Konu sahibide lutuf etmis sagolsun. Tum bunlari duysaydim erkek olarak bende cabalamazdim. Neyini cabaliyimki?
Simdi konu sahibi otur derdine yan.
Hic uzulmedim adina.

Merhaba günaydınlar ;
28 yaşındayım 3 yıl önce nisanliyken ayrıldığım için mi,yoksa saçma sapan insanlarla tanıştırıldığım için mi bilmiyorum çok korkuyorum doğru dürüst insan yok gibi sanki..
Daha dün iş yerinden bi ablanin kuzeniyle tanıştık 4 5 kişiydik..çocuk benden elektrik aldığını söylemiş bende çok beğendim çocuğu ama bisey hissetmedim ki zaten biz cocukla birebir konusamadik sohbet muhabbet gitti öyle.
Neyse abla bana fikrimi sordu "elektrik alamadım "dedim.
Ama bir kere yüzyüze görüşün hiç konusmadiniz ki dedi.tmm dedim.
Çocuktan ses soluk yok dun sabah kahvaltiya gitmiştik.
Bu arada resimlerinden farklı demis bu ne demek onuda anlamış değilim.
İyice umudum tükenmeye başlıyor:KK43:

cocuk sizin tipinize gore yargi yapip, atiyorum fotografta yanaginiz pembe iken, gercekte seftali tonu olunca istemem yan cebime yapmis.
bence bu tur iliski girisimlerinden uzak durun. calisiyorsunuz ne guzel, is cevrenizde sizi yukariya cekebilecek kapasitede insanlarla arkadaslik yapip, o insanlar icerisinden kendinize bir yoldas arayin.

+1
Kadin resmen yalvarmis " bulusun' diye. Bi onceki yorumda okudum. Konu sahibide lutuf etmis sagolsun. Tum bunlari duysaydim erkek olarak bende cabalamazdim. Neyini cabaliyimki?
Hic uzulmedim adina.
Kadın buluşun dediginde ben hemen tmm dedim zaten..kadın gitmiş elektrik almamis demiş.

+1
Hic uzulmedim adina.
Kadin yalvarmadi ne düşünüyorsun dedi bende elktrik alamadim ama dedim.tmm bikere disarda görüşün dedi..tmm dedim hepsi bu

Back
X