Korkuyorum n'olcak???

Sen bu gururla evde kalırsın. Elektrik alamadım ne ya neyin artistliği içindesin, çok beğendim görünüş olarak ama içini bilemem falan denir.
Ergen gibi trip yapıyosun. Cesaretli ol, duygularından korkma önce

Kadın buluşun dediginde ben hemen tmm dedim zaten..kadın gitmiş elektrik almamis demiş.

Burda asagidaki alintida farkli diyosun ama?
Hem kadin bi yerinden uydurmadiya elektrik mevzusunu. Ki zaten sende burda belirttin " elektrik " diye. Bariz sen soyledin/ sinyal verdin.

Ben istemedim gorusmeyi..hoşlanmıyorum abla nolur k bakma olurmu dedim..lutfen dedi nolacak gayet normal bisey vs.ısrar etti..ben dedim umutsuz vakayim :KK43: hic ugrasma dedim..sonra kendimi ortamda buldum :KK43:

Burda asagidaki alintida farkli diyosun ama?
Hem kadin bi yerinden uydurmadiya elektrik mevzusunu. Ki zaten sende burda belirttin " elektrik " diye. Bariz sen soyledin/ sinyal verdin.
Hayır o çocuğu görmeden daha..ben boyle tanistirilmalari sevmiyorum dedim..nolcak diye ısrarı gorusmeden once etti

Hayır o çocuğu görmeden daha..ben boyle tanistirilmalari sevmiyorum dedim..nolcak diye ısrarı gorusmeden once etti

Tamam orasini anladim. Olumsuz yaklasmissin, olabilir bisey diyemem.
Kimisi sevmez boyle seyleri.
Peki ardindan " elektrik" mevzusunu kim soyledi? Kadin uydurmus olamaz.
Sen su an " resimden farkliymis" gonderisini ogrendiginde uzuldun, umitsizlestin.
Ama bakiyorumda sende aynisini o adama yaptin " elektrik alamadim yaa" diyerek.
Esra erola bakarmsin.
Ben seyirci olarak " elektrik alamadim" cumlesinin bariz " tipim degilsin" anlamina geldgini biliyorum.
Ben olsam bende aramazdim seni.

Elektrik alamadiysan ne bu beklenti, tamam deli gibi asik olmamissin da gayet elektrik almissin bence :) resimdeki gibi degil demisse, resimde daha guzel demek istemis belli ki, cok beklentiye girme bence.

Tamam orasini anladim. Olumsuz yaklasmissin, olabilir bisey diyemem.
Kimisi sevmez boyle seyleri.
Peki ardindan " elektrik" mevzusunu kim soyledi? Kadin uydurmus olamaz.
Sen su an " resimden farkliymis" gonderisini ogrendiginde uzuldun, umitsizlestin.
Ama bakiyorumda sende aynisini o adama yaptin " elektrik alamadim yaa" diyerek.
Esra erola bakarmsin.
Ben seyirci olarak " elektrik alamadim" cumlesinin bariz " tipim degilsin" anlamina geldgini biliyorum.
Ben olsam bende aramazdim seni.
Esra erola bakamam hiç..evde olsaydım bakardım :KK49:

sende kendimi gördüm.. bende nişan attım. benim ailem tanıştırılma, aracı görücü işlerine çok sıcak bakar. bende sevmiyorum görücü olayını, hic tanımadan ne çıkarsa bahtına gibi oluyor. zaman gecip tanimaya çalışırken duygular oluşuyor bu sefer de karşıdakinin hatalarını gormezden geliyo insan. ama kendi etrafimdan birilerine de güvenemiyorum.. kimseye evet diyemiyorum. seni çok iyi anlıyorum.

belki o çocukla hic nasibiniz yoktur birbirinizden. o yüzden bi öyle bi böyle çıkmıştır ağzından

sende kendimi gördüm.. bende nişan attım. benim ailem tanıştırılma, aracı görücü işlerine çok sıcak bakar. bende sevmiyorum görücü olayını, hic tanımadan ne çıkarsa bahtına gibi oluyor. zaman gecip tanimaya çalışırken duygular oluşuyor bu sefer de karşıdakinin hatalarını gormezden geliyo insan. ama kendi etrafimdan birilerine de güvenemiyorum.. kimseye evet diyemiyorum. seni çok iyi anlıyorum.

belki o çocukla hic nasibiniz yoktur birbirinizden. o yüzden bi öyle bi böyle çıkmıştır ağzından
Kadın sıkıştırınca beni soyemek istemedim iyice israr etti ne dusunuyosun deyince .elektrik alamadım ama bilmiyorum dedim.tmm bikere de başbaşa görüşün deyince tamam dedim hepsi bu..bazi arkadaşlar peşimden koşsun demisim gibi algıladı ama asla öyle bisey olamaz..beni tanimiyoki niye kossun pesimden

Belki 2.görüşme için birşeyler yapabilirdi..
Siz elektrik alamadim demissiniz adamin da dunyada tek siz kaldiniz gibi pesinizden kosmasini beklemissiniz.
İlk gorusmede elektrik almadim diyen biriyle normal adam gorusmez zaten bi daha

Ben de resimlerde farklı çıkarım.
Hem de ne farklı, bazen ben bile kendimi tanıyamam o derece.
Çocuk da belki kötü anlamda dememiştir.Hemen olumsuza yorma.
Bana çok eğelnceli geliyor böyle tanıştırılmalar.
Hiç ummadığın yerden ummadığın insanlar çıkıyor.
Farklı deneyimler.
Böyle tanıştırılıp arkadaş olduğum insanlar bile oldu :KK76::KK76:

Back
X