biz de uzun süredir beraberiz, okulumun bitmesi, ailelerin tanışması, hazırlıklar falan derken en iyi ihtimalle bi 5 yılımız var, ve de daha kötüsü biz ayrı şehirlerdeyiz, nerdeyse 8 aydır görmüyorum... güvenimi sarsacak bazı olaylar oldu bu süreçte, kendisi bunun o kadar büyük bişey olduğunu kabul etmese de sanalda hiç tanımadığı kızlarla muhebbet etmesi benim için aldatmadır, bu olaydan dolayı affettim ama güvenim sarsıldı... şöle bi durum da var okuduğum bölüm itibariyle okulu bitirince ondan daha fazla para kazanabilirim, ya da daha itibarlı biri olabilirim... bundan dolayı ailemin beni ona vermiceğini düşünüyo, okulu bitirdikten sonra benim değişeceğimi düşünüyor...
yani mesele sadece en iyi ihtimalle 5 yıl bekleyecek olmamız deil, beni sevdiğini biliyorum, zaten bilmesem devam edemezdik, Allah var ben de seviyorum, hem de çok seviyorum... ama onun geleceğimizi görmekte zorlandığını biliyorum, onu her zaman aynı şekilde seveceğim konusunda ikna etmeye çalışıyorum, ama ona da hak veriyorum... naapacağımı bilmiyorum açıkçası... Allah hepimizin yardımcısı olsun...