Canim insallah sizin ve arkadaslarin dedigi gibidir..cok korkuyorum bu 2. Deneyimim oldugu icin daha onceki deneyimdede kasik agrim oldu..bu tedavimdede ilk 4 gun kasik agrim oldu..ama bugun yasadigim cok farkliydi bildiginiz..adet sancisi gibiydii..kasik agrisiyla ayni agri degil..lavaboya giderken korka korka gidiyorum..birde adetim yarin felan olmasi gerekiyo normalde..umarim tutunuyodur..birakmamistir beni..cok tesekkur ederim.Bence hiç canınızı sıkmayın bende sizin gibi korkuya kapılmıştım gun geçtikçe dahada çoğalmıştı ağrılar ama tamamen bebegin rahime tutulmasıyla alakalı ağrılarmış adet günüyle alakası bile yok emin olun inşallah güzel haberler alirsiniz
Canim adetim bi 5 gun sonra olsaydii sevincektimde..dun cok korkttum....bugun normalde adet gunummmus..sabaha kadar her lavaboya gidimde korka korka gittim..kanamam olmusmu diye..ben aslinda bole transfer esnasinda adet olan oldumu..bunu merak ettim..cok korktumm cunki saolasun arkadaslarr moral oldu bana..ama korkmaa..topigin basligi adet sancisiyla alakali..ben cok okudum hic bir belirti yasamayip hamile kalan cok..hatta belirtisi olmayanlar daha cok hamile olmus sanki..icini ferah tut tatlimmKorkma canim. Ayy keske ben senin gibi olsam.. hic bir belirti yok. Ne sanci ne agri. Burda okuyunca yorumlari hamile kalanlar hep sanci agri lekelenme yasamis falan. Aglayasim geliyo ben de neden belirti yok diye.. senin gibi kasik agrim olsa suan varya havalara ucarim tutuyor tutuyorrr diye ciglik cigliga.. Ama hic bir belirti yok benim 4.gunum bugun. Bence sevinmelisin.
Tesekkur ediyorum canimmm...dun cok korkmustumm..bugun hala adet olmadigimi gorunce biraz daha rahatladim sanirim..cok sukur buaradaa..olmammda insallah..tutunma belietisidir..ama bi taraftanda sunu duaunuyorum..bugun benim adet gunumdu..acaba acimi sancimi yasiyorum..ilaclar baskiliyorda adet olamiyormuyum..cunki ilaclari biraksam sanki adetimde bi sure sonra baslicakmis gibii..Asilamayla hamile kaldim ve bildigin resmen adet agrisi cektim kac gun..olmadı diyip umidi kestim adeti bekliyodum gelsinde rahatlayayım artık diye..
Ama meger bebegin tutunma çabasıymış oagrilar sancilar hersey..sakin ol sakin düşün..guzel haberler alicaz insallah
Bebegim daha cok erken neden 7.gunde test yapip moralini bozdun. Tabi negatif cikacak.. test bile yapacaksan 10.gunu yapsaydin keske.. bak sana olumsuz olmus diyr moral vermek icin soylemiyorum. Gercekleri soyluyorum 6.7. Gunlerde cikmaz idrarda.. negatif psikolojisine sakin girme.. bekle. Bence guzel seyler olucak 5 gun sonra senin de..Merhaba kizlar bugun transfer gunuyle birlikte 7. Gunumdu 3. Gun embriyosu..idrar testi yaltim negatif cikti..sanirim ilaclar bastirmis adetimi onun sancisiymis bendeki..zaten baska hicbir belirti yoktu..
Zamani gelince kanda cikacak.. dua et, yurekten inan..Merhaba kizlar bugun transfer gunuyle birlikte 7. Gunumdu 3. Gun embriyosu..idrar testi yaltim negatif cikti..sanirim ilaclar bastirmis adetimi onun sancisiymis bendeki..zaten baska hicbir belirti yoktu..
Canim evde vardi onceden kalma ...sancimda olunca yapmak istedim..bazi kisilerin cikmis..7. Gununde..insallah dedigin gibi olurr..sende belirtilere takilma sakin..amin insallahh ..pozitifi goruruzz..benim biraz sansim dusuk..doktorum yuzde 20 sansin var demisti zatrn bana..ama Allahtan umit kesilmez..Bebegim daha cok erken neden 7.gunde test yapip moralini bozdun. Tabi negatif cikacak.. test bile yapacaksan 10.gunu yapsaydin keske.. bak sana olumsuz olmus diyr moral vermek icin soylemiyorum. Gercekleri soyluyorum 6.7. Gunlerde cikmaz idrarda.. negatif psikolojisine sakin girme.. bekle. Bence guzel seyler olucak 5 gun sonra senin de..
Insallahh canim..cok isterimm..bende hepimiz gibi cok aci cektim bu sureclerde..guzel Allahim insallah yuzumuze guler ...bizim dualarimizi kabul eder..Zamani gelince kanda cikacak.. dua et, yurekten inan..
Ben cuma günü pozitif sonucumu öğrendim çok şükür. Aynı ağrılar bende de oldu ve ara ara oluyor hala. Hiç endişeye kapılıp olacak şeyi de olumsuza çevirme lütfen. İçini ferah tut. Her saat tuvalete gidip adet oldum mu diye baktım, çok iyi anlıyorum seni. Doktorum demisti zaten ağrıların ve ara ara kasık sandın olacak endişelenme bunlar normal diye. Lütfen stres yapma ve herkesin başına geldi,normal bunlar deyip teskin et kendini. Rabbim kucağına almayı nasip etsin yavrunuInsallahh canim..cok isterimm..bende hepimiz gibi cok aci cektim bu sureclerde..guzel Allahim insallah yuzumuze guler ...bizim dualarimizi kabul eder..
Korkma benim de belirtilerim vardı sanki âdet olacakmısim gibi rahmimde kasılma felan da vardı doktorum tutunca da aynı belirtiler olur demişti 12 yaşındalar şimdi rabbim büyükMerhaba kizlar ...transferin 5. Gunu ve normal sartlarda yarin yada birgun adet gunum normalde..ve inanilmaz adet belirtileri yasamaya basladim..adetten birgun once hissederim ben genelde ..sancim ve halsizlik olur..ve cok korkuyorumm...benim yasadigim durumu yasayan varmi yada bolee siddetli belirtileri yasayip hamie kalan oldumu..lutfennnn bu durumda olan varsa yardim etsin..
Masallah masallahh...cok sevindim adina canimmmBen cuma günü pozitif sonucumu öğrendim çok şükür. Aynı ağrılar bende de oldu ve ara ara oluyor hala. Hiç endişeye kapılıp olacak şeyi de olumsuza çevirme lütfen. İçini ferah tut. Her saat tuvalete gidip adet oldum mu diye baktım, çok iyi anlıyorum seni. Doktorum demisti zaten ağrıların ve ara ara kasık sandın olacak endişelenme bunlar normal diye. Lütfen stres yapma ve herkesin başına geldi,normal bunlar deyip teskin et kendini. Rabbim kucağına almayı nasip etsin yavrunu
Cok tesekkur ederim yorumunuz icin canim..sancim kesildi suandaa..testte yaptim bugun..7. Gundu..malesef negatif oldu...masallahh sizedee..Allah insallah bigun banada nasip eder..Korkma benim de belirtilerim vardı sanki âdet olacakmısim gibi rahmimde kasılma felan da vardı doktorum tutunca da aynı belirtiler olur demişti 12 yaşındalar şimdi rabbim büyük
Doktorun söylediği tarihte bakalım ne çıkacakMasallah masallahh...cok sevindim adina canimmmben malesef agri olunca evde teat vardi yaptim..bugun transfer gununude sayarsak 7. Gunumdu negatif cikti..benim umidim cok kalmadi..3. Gun embriyo 2. Kaliteydi zatrn..tesekkur ederimm canim yorumun icin...
Daha once test yapmismiydin..cikmamismiydi..canim..Doktorun söylediği tarihte bakalım ne çıkacakAllah'ın izniyle ginlunden geçen olur sen gönlünü ferah tut. Benim de 3. Gün embriyosuydu. 11. Günde çıktı sonuç. Az daha sabret bak gör güzel sonuçlar alacaksın Allah'ın izniyle
hiç yapmadım canım. kan sonucu daha garantili diye düşünmüştüm.Daha once test yapmismiydin..cikmamismiydi..canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?