Korkuyorum..Transfer sirasinda adet sancisi ve belirtilerini yasayip hamile kalan oldumu..

Belirti yok yazılarını okurken size rastladım benimde tek enbriyom 6.gune gitti ve transfer oldum 4.gunumdeyim his yok korkuyorum genede belki vardır bende de belirti olmuyordur diyorum

Belirti yok yazılarını okurken size rastladım benimde tek enbriyom 6.gune gitti ve transfer oldum 4.gunumdeyim his yok korkuyorum genede belki vardır bende de belirti olmuyordur diyorum
Canim inan takilma..belirti olanda olmaynda hamis olabiliyor..cogu belirti..kullandigimiz ilaclarin yan etkileriyle karistirildigi icin belirti diye nitelendiriliyor..sakince bekle..insan bu zamanlarda vucudunuda cok dinliyor..hafif beli agrisa oda yatmaktan beline odaklasiyor hafif agri oluyo siddetli agri..kendimizi cok dinledigimizle alakali..ben en cok uyku hali ve lekelenme olarak goruyorum belirti olarak..oda her lekelnmesi olan hamis kalmamis..yada her halsiz olan hamis olmamais..ama hamis olanlara baktigimda en cok belirti yasayanlari gordum.hic belirti olmayipta hamis kalanda cok var..sakin kal..olurmu..dikkatini dagit..

Crvabin icin cok teşekkürler canım..ne bileyim insan illle de bi belirti olmalı diyor yani sonuçta vücuda bir embriyo verildi bi pitirdi seyirme birsey iste...olmayınca korkuyorum

Crvabin icin cok teşekkürler canım..ne bileyim insan illle de bi belirti olmalı diyor yani sonuçta vücuda bir embriyo verildi bi pitirdi seyirme birsey iste...olmayınca korkuyorum
Rica ederim canimm..korkmazmi insan.seni cok iyi anliyorum..beklemek en zoru..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…