Korkuyorum ya hamileysem :(

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
158
35
Samsun
Merhaba arkadaşlar beni aranızda az çok tanıyanlar vardır.evliliğimdeki bazı sorunları yazıyorudum sizlere.benim sorunum biz eşimle 1 aydır korunma işini biraz salladık.adetim bittikten 25 gün sonra adet olurdum genelde hep,ama bu ay olmadım ve pazartesi gününe kadar olmam lazım.eczaneden idrar testi aldım yaptım negatif çıktı inşşalah doğrudur.pazartesi günüde emin olmak için kan testi yaptırcam.içim içimi yiyo yasım daha 20 ve bi bucuk yasında kızım var.evliliğimdede bazı sorunlar var buna cesaret edemiyorum ikinci kez anne olmaya hazırdeğilim ya hamileysem (( napıcam ben yaa offfofff:bbo:

Eğer hamileyseniz,yapacak iki seçenek var..
Ya doğuracaksınız ya da kürtaj olacaksınız..buyrunnnnnnnnn
Bir daha da korunurken daha dikkat edersiniz..

madem sorunlarınız vardı o zaman korunma işini sallamyacaktın arkadaşım inş deilsindir:1closedeyes::1closedeyes:

Son düzenleme:
bence o gebelik testine bi daha bakın . ablamın testinde çıkmamıştı. 1-2 saat sonra çıkmış tabi biz bir hafta sonra öğrenmiştik..bundan sonra daha dikkatli korunun..

ben sizi hatırladım evet bayağı sorununuz vardı eşinizle yanii arkadaşım hem sorunlu bir evlilik hem daha küçük bir çocuk eee o zaman nasıl korunmazsınız şaşırdım yani herşey bukadar basitmi dua edinde inş hamile değilsinizdir

gidip kan testi yaptırın. öyle idrar testiyle kesin karara varmayın.. Eğer hamile değilseniz ne ala.. Hamileyseniz de işiniz zor..

eşinizle sorunlarınız var ıse neden korunma yontemnıı askıya alıyosunuz kı?
bı bayan olarak bunu anlıyamadım gıttı..
stresdende mevsım degısımınden de kaynaklanmıs olabılır regl gecımınız ..

kızıyorum böylelere kusura bakmayın....

madem korkuyosun bu kadar doğru düzgün korunsaydın....

şimdi hamile kalsan bide aldırayımmı diye sorarsın

olano masumlara oluyo size olan bişe yok nasılsa

Valla ister kız ister kızma ama komik bir konu olmuş bu..

Şimdi diyceksin ki ''komikse yazma'', yazarım çünkü bu topiğe girenlerin hemen hemen hepsi aynı şeyleri yazacaklar..

Sen şimdi;
Gayet rahat bir şekilde evliliğinde sorunlar var diyorsun..
Sonra..
Korunmayı da salladık..diyorsun...

Sonra da..

Yaa hamileysem evliliğimde sorunlar var diyorsun.
Ben birşey demiyim sadece ;
ıyi yapmışsın ya korunmamakla, boşver doğurursun işte yaş araları fazla değil, ikiz gibi büyürler..:) diycem..

vereliniortak

vereliniortak

ne bu şimdi.:umursamaz:

Sen aklı başında insanlarla karşılaştır yarebbim

Ay beni bu kkonuya hiç girmemiş hiç yorum yapmamış kabul edin, kendim bile inanamıyorum böyle bir konuya yorum yaptığıma, saçmalık yaa

20 yaş...
evlilik...
1,5 yaşında bir çocuk...
2.sinin gelebilme ihtimali....
hızlı bir hayat...Allah hakkınızda en hayırlısını versin...

öncelikle yazan arkadaşların hepsine teşekkür ederim düşüncelerine saygı duyuyorum herkeziinn düzenli bi şekilde korunuyordum aslında bi kaç kez son zamanlarda korunmadan geri çekme yöntemiyle birlikte olunca korktum birden offff bende hasta olmamı bekliyordum daha garanti olsun diye dogum kontrol iğnelerinden yaptırıcaktım bu ay ve güzel haber hamile değilimmmmmmmmmmmmmmmm :)))) yaşasın bugun adet oldum..birdaha korunmadan ilişkimi 1 kez bile olsa asla...ilk işim pazartesi doktoruma gidip ya iğne yaptıracm,ya dogum kontrol hapı acayip sevinçliyim kızlarr öpüyorum sizii :)

Yorum yapacağım ama en son sizin bir konunuza akıl,zeka içeren bir yorum yapmıştım.ışinize gelmemiş.
"Allah belanı versin,Allah beterini başına versin "demiştin..Kandil günüydü unutmuyorum..
O kıskanç,senin tabirinle ruh hastası kocaya sahip olup sonra da korunmayı sallamak,ardından da dertlenmek..Ne kadar akıllıca yorum elbette okuyanların..
Neyse..
Yine binlerce kez tekrar ediyorum,Allah aşkına kızlar ufak yaşta kocaya kaçmasın ALLAH aşkına..

Korkunun ecele faydası yoktur..
Hamileyseniz yapıcak bişi yok...
Hem evliliğimde sorun var diyorsun hemde korunmayı salladık diyorsun...
Sallamıcaktınız bu durumda sen daha dikkat edicektin..
Hamileysende kolay gelsin 20 yaşında iki çocukla sana dicem kusura bakma yani ...
Çok garip davranıyorsunuz bazen çoook... Bile bile lades durumu bu...

Neyse ki hamile değilmişsin. Güzelim seni biliyorum, çok sorunun var, lütfen dikkatli ol, evlilikteki sorunlarını halletmeden bir çocuk daha yapma.
Zaten yaşın çok genç, bir de çocuğun var. Bence bir müddet daha çocuk düşünme.
Senin adına sevindim.

olan olmuş diyeceksin yapacak bişey yok bundan sonrasında eğer hamileysen bi çözüm bulmaya çalışacak ya da doğuracaksın

Ama umarın değilsindir...
Korunma işini sıkı tutsan iyi edersin madem istemiyorsun 2. yi
En kısa zamanda da kan testi yaptır ki için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…