konu sahibi arkadaşım ben seni anlamadım
hem kocandan dert yanıp duruyorsun hemde korunmadan koynuna giriyorsun
dert yanıp koynuna girmen mi tuaf, korunmaman mı tuaf bilemedim
boşanmayı düşünürsün,dövdü dersin,hakaret etti dersin,kafan allak bullak birde korunmamak
konu sahibi arkadaşım ben seni anlamadım
hem kocandan dert yanıp duruyorsun hemde korunmadan koynuna giriyorsun
dert yanıp koynuna girmen mi tuaf, korunmaman mı tuaf bilemedim
boşanmayı düşünürsün,dövdü dersin,hakaret etti dersin,kafan allak bullak birde korunmamak
1. ben eşim beni dövdü demedim arkadasım iyi incele.geçmişte bazı sorunlarımız vardı onların tekrar gün yüzüne cıkması korkum,
tamam bunu yanlış hatırlıyor olabilirim ama şimdi yne konularına baktım ,haziranda oohh hamile değilim diye bir başlık açmışsın..şimdi yine ,ya eğer hamile isem telaşın..tabii bunun yanında süren olumsuzluklar...sen kendin için çabalamıyorsun ki..
hahahaha bacıms ana sıddetle katılıyorumValla ister kız ister kızma ama komik bir konu olmuş bu..
Şimdi diyceksin ki ''komikse yazma'', yazarım çünkü bu topiğe girenlerin hemen hemen hepsi aynı şeyleri yazacaklar..
Sen şimdi;
Gayet rahat bir şekilde evliliğinde sorunlar var diyorsun..
Sonra..
Korunmayı da salladık..diyorsun...
Sonra da..
Yaa hamileysem evliliğimde sorunlar var diyorsun.
Ben birşey demiyim sadece ;
İyi yapmışsın ya korunmamakla, boşver doğurursun işte yaş araları fazla değil, ikiz gibi büyürler..:) diycem..
ha bu arada kendim ve evladım için elimden gelen çabayı herzaman gösteriyorum allaha şükür hersey insanlar için ve her insan bazı yanlıslıklar yapabilir şu normal yürüyen bi evliliğim var hakaretimi yiyipte koynuna girmiyorum ben bu adamın değilmi bu ne demek iyiyizz demek ilerde ne olacagını kimse bilemez allah bilir...
evlilikte sorunlar olabilir,cinsellik devam eder,sen edemessin bende edemem ama edenede garipte bulsam
yargılamam.
bende sinir oluyorum erkenden evlen hemen çocuk yap,adamla sorun yaşa hemde ağır ama yatmaktan geri kalma,
evet sinir olurum ama yorum yaparken sinirimede hakim olurum yani.
neden bukadar bu arkadaşın üstüne gittiniz anlamadım,sinir oldunuz belli ama daha anlayışlı olmanız
gerekmezmi,yapıcı,şevkatli,neticede 20 yaşında biri karşınızda,derdini açmış size,belliki birazda morale
ihtiyacı var ama biri negatif yaklaşmış sinirine hakim olamamış arkadan hurraa vurun kahpeye.
bu tarz yaklaşımları bu siteye üye olduğumdan beri çok yanlış,gaddar ve kötü buluyorum..
herkesten biraz daha olgun anlayışıl ve şevkatli yorumlar rica ediyorum.
neyse cnm sen herkesin dediğine bakma,üzülme,olumlu olanları dikkate al.
yoksa oo ooo burda herşeyi bilen hayatı dört dörtlük,prensiplerine sıkı sıkıya bağlı,yaşayan çok!!(yersen,
şahsen ben hiiç yemiyorum)
umarım evliliğinde sorunlar yaşamassın,yoksa sorunsuz evlilikmi var allah aşkına,mümkün bu..
canıımmm kan testi yaptırdınmı sonuç nedir acaba?
Saglık ocagına gidip Dr la konuşabilirsin. eğer Dr. la brlikte sana uygun olduguna karar verirseniz aylık ignelerden yaptırabilirsin. Hem bir ay boyunca için rahat olur. Zaten sanırım sigortada karşılıyormuş iğneleri.
Eşinden saklamak istersen saklayabilirsin bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?