Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde oluyo hatta bazen zor yuruyorum. Dr a sordum 2 gun once normal dedi. Simdide sulu akintim var onuda haftaya sorarim artik. Kalbimde carpiyo. Zorlanmaya basladim iyice...Arkadaslar gece kasiklarimda adet sancsi gibi sanci vardi bu neden olur acabaa simdid e arada bi oluyo ama gece daha cok oluyodu
Ilk olunca tecrube olmuyo malum. Bende tekrar gitmedm dr a. Smdide mide yanmasi basladi. Doguruyo olsam haberm olmıycak diyorum bendeBenimde ayni sulu akintim oluyoo doktorum yok suan gidemiyorum gce cok fenaydim yaa cok sancim vardi ama simdi gecti
Aynen bende öyle, geçen ebe kontrole çağırdı sancın olursa söyle doktoruna diyor. Dedim kasıkta mı karnımda mı sancı olacak :)Ilk olunca tecrube olmuyo malum. Bende tekrar gitmedm dr a. Smdide mide yanmasi basladi. Doguruyo olsam haberm olmıycak diyorum bende
Vajinada agri normal heralde herkeste oluyo bendede var. Dk basi wc gidiyorum ama sonuc yok valla mide yanmasi bgn btirdi beni. Ayni zmnda karnm tas gibi oluyo kasik agrim olup geciyo supheleniyorum ama parmaktan korkuma dr a gidemiyorumAynen bende öyle, geçen ebe kontrole çağırdı sancın olursa söyle doktoruna diyor. Dedim kasıkta mı karnımda mı sancı olacak :)
Benim de vajinamda minik sancılar başladı sızı gibi kimisi, kimisi daha sert. Akıntım da var sulu ve beyaz balgam gibi. Erken Doğum riski var diye progestan kullanıyorum 37. Haftaya kadar devam.
Günde ne kadar su içiyorsun. Ben çok sevmiyorum su içmeyi 1 lt ye düştü son 1 haftadır , havalar da serinledi burada hiç canım su içmek istemiyor.bazen bebek hareket ederken canım acıyor sanki, suyu azalsa anlar mıyım , bilmiyorum.Vajinada agri normal heralde herkeste oluyo bendede var. Dk basi wc gidiyorum ama sonuc yok valla mide yanmasi bgn btirdi beni. Ayni zmnda karnm tas gibi oluyo kasik agrim olup geciyo supheleniyorum ama parmaktan korkuma dr a gidemiyorum
Hareketlerinden anlarsin. Hareketlerde azalma varsa suyu az olabilir kordon dolonmis olabilir bana boyle dediler. Bide dr kontrolunde soyluyolar az oluncaGünde ne kadar su içiyorsun. Ben çok sevmiyorum su içmeyi 1 lt ye düştü son 1 haftadır , havalar da serinledi burada hiç canım su içmek istemiyor.bazen bebek hareket ederken canım acıyor sanki, suyu azalsa anlar mıyım , bilmiyorum.
Banada oluyodu ama insan alisiyo. Dr a soylemistim hatta karnmi acitiyo diye dr gulmustu. Simdi bildigin karnimdan bi karin daha cikiyo sanki bende yakaliyorum ayagnmi bu senin diye :) esniyo galiba acitmiyo zamanlaBend e su icemiyorum fazlaa bebek bazen hareket ederkrn bnmde canim yaniyo bu neden oluyoki acaba
Evet söylüyor suyun durumunu gittikçe, o zaman bi anda azalacak bişey değil sanırım:)Hareketlerinden anlarsin. Hareketlerde azalma varsa suyu az olabilir kordon dolonmis olabilir bana boyle dediler. Bide dr kontrolunde soyluyolar az olunca
Ben soylemedikleri icin hic sormadm suyunu falan ama bu hafta sorcam suyu nasil diye cnku sulu akintim oluyo ara ara cis kacirir gibiEvet söylüyor suyun durumunu gittikçe, o zaman bi anda azalacak bişey değil sanırım:)
2 hafta da 1 e düştü kontrollerim.