Korkuyorum yaaa

Aysee38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
612
104
33
Arkadaslar gece kasiklarimda adet sancsi gibi sanci vardi bu neden olur acabaa simdid e arada bi oluyo ama gece daha cok oluyodu

Arkadaslar gece kasiklarimda adet sancsi gibi sanci vardi bu neden olur acabaa simdid e arada bi oluyo ama gece daha cok oluyodu
Benimde oluyo hatta bazen zor yuruyorum. Dr a sordum 2 gun once normal dedi. Simdide sulu akintim var onuda haftaya sorarim artik. Kalbimde carpiyo. Zorlanmaya basladim iyice...

Benimde ayni sulu akintim oluyoo doktorum yok suan gidemiyorum gce cok fenaydim yaa cok sancim vardi ama simdi gecti

Ilk olunca tecrube olmuyo malum. Bende tekrar gitmedm dr a. Smdide mide yanmasi basladi. Doguruyo olsam haberm olmıycak diyorum bende
Aynen bende öyle, geçen ebe kontrole çağırdı sancın olursa söyle doktoruna diyor. Dedim kasıkta mı karnımda mı sancı olacak :)

Benim de vajinamda minik sancılar başladı sızı gibi kimisi, kimisi daha sert. Akıntım da var sulu ve beyaz balgam gibi. Erken Doğum riski var diye progestan kullanıyorum 37. Haftaya kadar devam.

Vajinada agri normal heralde herkeste oluyo bendede var. Dk basi wc gidiyorum ama sonuc yok valla mide yanmasi bgn btirdi beni. Ayni zmnda karnm tas gibi oluyo kasik agrim olup geciyo supheleniyorum ama parmaktan korkuma dr a gidemiyorum

Vajinada agri normal heralde herkeste oluyo bendede var. Dk basi wc gidiyorum ama sonuc yok valla mide yanmasi bgn btirdi beni. Ayni zmnda karnm tas gibi oluyo kasik agrim olup geciyo supheleniyorum ama parmaktan korkuma dr a gidemiyorum
Günde ne kadar su içiyorsun. Ben çok sevmiyorum su içmeyi 1 lt ye düştü son 1 haftadır , havalar da serinledi burada hiç canım su içmek istemiyor.bazen bebek hareket ederken canım acıyor sanki, suyu azalsa anlar mıyım , bilmiyorum.

Öncelikle bebeğiniz için çok su için. Ne demek suyu sevmiyorum :) Bebeğin için sev canım.

Doğum sancısı günler öncesinden fe başlayabilir, günler dediğim 1-2 gün.
Sırtından karnının alt tarafları bu söylediğim yerlere sancı geliyor.
Mesela ben; uzanıyordum sancı geldiğinde, hah kalkıp yürüyeyim geçer gibi geliyordu kalkıyorum yok.
Uzanayım geçer gibi geliyordu ama o da yok.
Yani hiç geçmiyor o sancı. 5 dj dabir 30-40 saniye geliyor.

Bol bol dua edin dua ederken sancı hissetmedim sanki.

Bend e su icemiyorum fazlaa bebek bazen hareket ederkrn bnmde canim yaniyo bu neden oluyoki acaba

Hareketlerinden anlarsin. Hareketlerde azalma varsa suyu az olabilir kordon dolonmis olabilir bana boyle dediler. Bide dr kontrolunde soyluyolar az olunca

Bend e su icemiyorum fazlaa bebek bazen hareket ederkrn bnmde canim yaniyo bu neden oluyoki acaba
Banada oluyodu ama insan alisiyo. Dr a soylemistim hatta karnmi acitiyo diye dr gulmustu. Simdi bildigin karnimdan bi karin daha cikiyo sanki bende yakaliyorum ayagnmi bu senin diye :) esniyo galiba acitmiyo zamanla

Hareketlerinden anlarsin. Hareketlerde azalma varsa suyu az olabilir kordon dolonmis olabilir bana boyle dediler. Bide dr kontrolunde soyluyolar az olunca
Evet söylüyor suyun durumunu gittikçe, o zaman bi anda azalacak bişey değil sanırım:)
2 hafta da 1 e düştü kontrollerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…