korkuyorum yardım

BoNCuK_

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
1.935
42
683
İstanbul
dr bey merhaba
morelım cok bozuk bana yardımcı olurmusunuz
hamıle kalamadıgım ıcın dra gıttım troıdım 6.49 cıktı .kullandıgım ay hamıle kaldım suanda 6 haftalık hamıleyım ve troıdım 5.31 cıktı.yarım tablet levatıron kullanıyordum .dahılıyecı 1 ecıkardı baska bır acıklama yabmadı.nezaman gelıyım dedım 3 ay sonra dedı.
ınternetten okudugum kadarıyla ılk 3 ay bebegın gelısımı acısından en onemlı zaman ve troıdın 1.5-2 arası olması gerekırmıs.aksı taktırde bebek gerızekalı olabılırmıs yada 4 ve ya 6 .ayında dusukle sonuclabılırmıs.
madem butur seyler var neden drum bana hamıle kalma bekle degerın dussun demedı.yada sımdı 1 e yukselttıler yeterlı gelıcekmı ben cok korkuyorum cok mutsuzum lutfen yardımcı olun

2 hafta sonra tekrar TSH baktırmanızı öneririm. Doktorunuz verdiği dozun yeterli etkiyi yapacağını düşünmüş veya hesaplamış olabilir. Sağlıklı bir gebelik dilerim...

tsk ederım dr bey 15 gun sonra tekrar baktırırım .ancak su var sımdı 5.31 olan suankı degerım bebegıme bır zarar vermezmı yanı olan oldu olmazmı bu degerlerde olunca ılla sorunmu olur lutfen bu konuda benı bılgılendırın

dr bey bugun tekrar baktırdım 2 haftada 5.31 den 1.55 e dusmus dr bu sefer 3 gun tam 4 gun yarım almamı soyledı.sımdılık bır sorun yok degılmı
bırde kadın doguma gıttım bugun keseyı alttan gorebıldı ancak bebegıde gordum ama kalp atısları yok henuz baslmamıs dedı 10 gun sonra yıne gel dedı.dr bey bebegın kalp atıslarının baslaması grekmezmıydı 6+5 gunlugum

dr bey adetlerım 30 gunle 34 gun arasında degısıyor.yumurtlamagunum 19.cu gun oldu ve 21.cı gunde tek ılıskı oldu yanı aralıgın 8 ınde

Cuma gününden itibaren kalp atımlarını görebilirsiniz. Gebe olmanız ve bebeğinşze kavuşmanız dileğiyle

merhaba bora bey

benimde şöyle bir sorum olacak salı günü test yaptım ikinci cizgi silik cıktı aynı gün kan testi yaptırdım
155,3 cıktı bu şimdi hamile olduguma dair bir işaretmidir yoksa degerim düşükmü.
benim adetim düzensiz oluyordu son iki aydır 38günde bir oldum en son 25.kasımda adet gördüm sizce degerim normalmi kacınca haftasındayım ????
haftaya kımset olursa doktora gidecegim ama cok merak ettigim icin sizede sormak istedim
cevap alma ümitiyle bekliyorum
iyi günler dilerim

hANIMEFENDİ GEBESİNİZ. 2 HAFTA SONRA BEBEĞİNİZİN KALP ATIŞLARI GÖRÜLDÜĞÜNDE GRUPŞA PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM

Doktor Bey Merhaba,

Size bir sorum olacak. SAT 28 Kasım. Sikluslarım genellikle 32-33 gün sürüyor.
2 günlük gecikme olduğunda kanda gebelik baktırdım. 5,69 mIU/ml çıktı. Geç döllenme olabileceği şüphesiyle 2 günde bir testi tekrarlamam önerildi. 2 gün sonra 25,36 ve daha sonraki test de 34,50 çıktı. Yani son testte katlama görülmedi. Bugün tekrarlayacağım.
Gecikmem 8-9 gün olmuş durumda.
Pko, kist vs. sorunum yok, daha 1 ay önce smear baktırmıştım, o da temizdi.
Size sormak istediğim bu kadar düşük değerlerle dış gebelik riski varmıdır. Vajinal ultrasonla bakıldı fakat bu değerlerle birşey görünmüyor.
Ya da biyokimyasal gebelik olabilir mi? Biyokimyasal gebelikte 8-9 gün gecikme olur mu?

Son düzenleme:
Sizi gebe olarak kabul edip 1 hafta sonra tekrar değerlendirirdim. Bşyokimyasal, dış, iç gebelik farketmezdi. Unutmayın beta HCG pozitifleşince normal bir gebelik olma ihtimali daha yüksektir. Gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim. Bebeğinize kavuşmanız dileğiyle

Elbette gelişmeleri paylaşırım Doktor Bey.
Ama sizce SAT'a göre bhcg çok düşük değil mi? Hem de son testte katlamamış. Sağlıklı gebelik gelişmesi ihtimalini pek düşünmemiştim, hep sorun var gözüyle bakıyorum ama? Olabilir mi diyorsunuz yani?

hANIMEFENDİ GEBESİNİZ. 2 HAFTA SONRA BEBEĞİNİZİN KALP ATIŞLARI GÖRÜLDÜĞÜNDE GRUPŞA PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM

bu cevap sanırım bana gelmiş!!!!
cevabınız icin cok tşk ederim bu degerlere göre kacıncı haftasındayım dün saglık ocagında 6hafta hamilesinizdir denildi bu sizce dogrumu ???

Doktor bey merhaba,

Son bhcg 18'e düşmüş ve kanama başladı.
Kanama çok çok yoğun değil ama lekelenme denilmeyecek kadar da fazla. (Benim adetlerim de fazla yoğun olmaz) Normal kanama yanında, kahverengi parçacıklar da geliyor.
Bu durumda kesin biyokimyasal gebelik kanısına varabilir miyiz? Dış gebelik riski ekarte edilmiş oldu mu?
Elbette sıfırlanana kadar yine takipteyim.
Teşekkür ederim ilginize.

Geçmiş olsu. Ekarte edebilmek mümkün değil. Gebe kalabilmeni ve bebeğine en kısa sürede kavuşmanı dilerim

merhaba bora bey......

bugün doktora gittim degerim gecen hafta sali 155,3cıkmıştı bugün ise 1632cıktı
muayene oldum fakat kese görülmedi sadece kücücük nokta var gibi dedi doktorum ama oda kesemi degilmi belli degil carşamba tekrar kan verecegim ve kontrol olacagım ....
sizce dış gebelik olabilirmi yoksa normalmi görülmemesi satım 25 kasımdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…