korkuyorum yardimmm.

melis1978

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
796
167
123
47
Burun ucum hissiz ..tirnagimla dokunmama ragmen his duymuyorum.sadece aynaya baktigimda kizarmis olarak goruyorum.bu durum kalicimi yoksa his geliyormu. geliyorsa ne kadar surede.bu arada ameliyatimin 34.gunundeyim.burun yanlarimin ve ucumun şişligide hala gecmedi...dikis yerimin izi nerdeyse gecti ama sertligi gecmedi.offf ne cok sikayetim var yardim lutfeennnn

Burun ucum hissiz ..tirnagimla dokunmama ragmen his duymuyorum.sadece aynaya baktigimda kizarmis olarak goruyorum.bu durum kalicimi yoksa his geliyormu. geliyorsa ne kadar surede.bu arada ameliyatimin 34.gunundeyim.burun yanlarimin ve ucumun şişligide hala gecmedi...dikis yerimin izi nerdeyse gecti ama sertligi gecmedi.offf ne cok sikayetim var yardim lutfeennnn

:)) canım altı aydan öne hiç birşey normal olmuyor. endişe etmene gerek yok .o şikayetlerin en az üç ay devam eder. dördücü ayda normalleşmeye başlar. ben yedinci aydayım burnumun ucu hala hafif sert. sertlik de bir yıl kadr sürüyormuş..

mrb ben de ameliyat olalı bir buçuk ay oldu ama şuan çok rahatm sadece burun ucumda hafif şişlik kaldı gecen doktora gittiğimde masajı artırmamı söyledi uyguladm çok faydası oldu burun derimin gerginliği geçti.

:)) canım altı aydan öne hiç birşey normal olmuyor. endişe etmene gerek yok .o şikayetlerin en az üç ay devam eder. dördücü ayda normalleşmeye başlar. ben yedinci aydayım burnumun ucu hala hafif sert. sertlik de bir yıl kadr sürüyormuş..
canim benim ameliyatim basitti .tam bir yapilandirma ameliyati degildi.aziiicik torpu azicikta burun ucu kalkikligi.bu yuzden sure konusunda endiseleniyorum.

mrb ben de ameliyat olalı bir buçuk ay oldu ama şuan çok rahatm sadece burun ucumda hafif şişlik kaldı gecen doktora gittiğimde masajı artırmamı söyledi uyguladm çok faydası oldu burun derimin gerginliği geçti.

Ucunun sis oldugunu nasil anliyosunuz.ben emin olamiyorum sismi yoksa kendimi oyle

merhaba, hemen hemen aynı günlerde burun ameliyatı olmuşuz.
ben de henüz burnumun ucunu hissetmiyorum, hala taş gibi ve milim dahi oynamıyor yerinden ama pek dert etmiyorum. doktorum iyileşecek dedi.
bence siz de bir doktorunuzla görüşün, içiniz rahat etsin.
geçmiş olsun şimdiden..

merhaba, hemen hemen aynı günlerde burun ameliyatı olmuşuz.
ben de henüz burnumun ucunu hissetmiyorum, hala taş gibi ve milim dahi oynamıyor yerinden ama pek dert etmiyorum. doktorum iyileşecek dedi.
bence siz de bir doktorunuzla görüşün, içiniz rahat etsin.
geçmiş olsun şimdiden..

Parmagimin ucuyla burun ucumu saga sola oynatabiliyorum.ama benimkide yukari milim oynamiyor.o sekilde masaj yapip kalkikligini saglamak istiyorum.ama mumkun degil.birde cok degisken.bir gun cok guzelken diger gun kotu gorunebiliyor burnum.sanirim zamana ihtiyacimiz var.

Canim bn 21. Gundeyim ama hizsizlik sıkıntım yok. Yani bunyeye gore degisiyor cunku. Belki seninki daha gec iyilesiyordur. Burun ucu sertligi ve siskinligi 6 aylik olan insanda varken bizde olmasi cok normal sikma canini :))

Parmagimin ucuyla burun ucumu saga sola oynatabiliyorum.ama benimkide yukari milim oynamiyor.o sekilde masaj yapip kalkikligini saglamak istiyorum.ama mumkun degil.birde cok degisken.bir gun cok guzelken diger gun kotu gorunebiliyor burnum.sanirim zamana ihtiyacimiz var.

Evet daha 1 ay oldu, henüz çok erken bence.

mesela annem de karnından bir ameliyat olmuştu, dikişlerinin etrafı bir kaç ay semsertti ama zamanla bu sertlik yumuşadı ve bir süre sonra tamamen iyileşti. ben burnum içinde aynı şeyi düşünüyorum, zamanla yumuşayıp güzelleşecek his de gelecek. bekleyip doktorumuzun dediklerinden dışarı çıkmamaktan başka yapacak bir şeyimiz yok.

sonuç güzel olacak ne de olsa bu burunları bir ömür boyu taşıyacağız..

Back
X