Korkuyorum

Sylvia Plath

Bütün dünya ölüme düşer kapattığımda gözlerimi.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
1.894
3.443
158
Merhaba hanımlar.

Bebeğim 25 günlük. Bugüne kadar, rüyasında yüzünü buruşturup birden ağlamaya başlaması, birden çığlık atıp ağlaması vb çok oluyordu ama dün yanına gittigimde ellerini sımsıkı yumruk yapıp kaldırdığını ve gözlerini fal tasi gibi açıp sanki çok korkutucu bir şeye bakıyormus gibi kasildigini farkettim. Açıkçası bebeğimin gözlerindeki korku beni de epey korkuttu. Bebeğime dört gunlukten beri tek bakıyorum. Kayinvalidemle tartıştığımiz için bırakıp gitti. İyi de oldu. Ama şimdi de kendimi suçluyorum evde çok yalnız bırakıyorum iş yaparken vb diye, büyükler kırkı çıkmamış çocuk yalnız birakilmaz falan der hep. Acaba bir şey mi oldu bebeğime? Bebeği böyle olan anneler var mı benden başka?

canim surekli ayetel kursi oku cocuguna
ve bi tavsiye veriyim sanirim daha kırkı cikmamis babasinin giymis oldugu bi tisortu uzerine ort uyurken veya tek kaldiginda ise yarar umarim burda hep oyle yaparlar cok sukurki bisey de olmaz dene bi

Kaynananla ne diye tartışırsın büyükler bu işleri iyi biliyor ara özür dile gelsin
Çocuğun gözlerini höpletmişsin

canim surekli ayetel kursi oku cocuguna
ve bi tavsiye veriyim sanirim daha kırkı cikmamis babasinin giymis oldugu bi tisortu uzerine ort uyurken veya tek kaldiginda ise yarar umarim burda hep oyle yaparlar cok sukurki bisey de olmaz dene bi

Deneyeceğim, çok sağolun.

Kaynananla ne diye tartışırsın büyükler bu işleri iyi biliyor ara özür dile gelsin
Çocuğun gözlerini höpletmişsin

Aramızda ne geçtiğini bilmeden, özür dile demeniz çok tuhaf olmuş. Göz hopletmekte ne demek

Gözlerini fal taşı gibi olmasına höpletme denir ne geçerse geçsin kaynanla aranda hiç bir şey o masumdan önemli değil

Arkadaşlar, bebeğimin kırkı çıkana kadar kayinvalidemle kalacağım dediğimde birçok kişi bir hafta yeter, kendin bak, yalnız daha güzel bakarsın demişti. Yalnızlıkla bir sorunum yok ama bebeği böyle olan kimse yok mu benden başka?

Gözlerini fal taşı gibi olmasına höpletme denir ne geçerse geçsin kaynanla aranda hiç bir şey o masumdan önemli değil

Hiçbir şey yavrumdan önemli değil elbette ama özür dilenecek bir durum değil aramızdaki.

Sen millete ne bakıyorsun
40 çıkmadan kadını yollaman hata hadi bir iki aylık olur canına tak eder tamamda 40 gün yılan olsa kaynanA çekilirdi

Sen millete ne bakıyorsun
40 çıkmadan kadını yollaman hata hadi bir iki aylık olur canına tak eder tamamda 40 gün yılan olsa kaynanA çekilirdi

Ben yollamadim, haksız olduğu bir konuda, ufak bir tartışma sonucu çekti gitti. Bebeğim dört gunlukken oldu bunlar. Ben de tek yalnız kalan ben miyim sanki dedim ve yalnız baktım çocuğuma. Benim merak ettiğim, bir tek benim yavrum mu böyle?

Bebeğine ilk haftadan yalnız bakanlar nerdesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…