• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Ben ayın 22sinde genel anesteziyle siğillerimi yaktırıcam.Anestezi öncesi birşey imzalanıyorya orda eger serum yanlışlıkla toplardamara takılırsa kol ya da parmakların birkaçını kaybedebilir yazıyor.Korkuyorum.Dondurayım diyorum o da acıyor sanırım.Genel anestezi sonrası bi uyanıcam kolum yok falan bunlardan çok korkuyorum :(

Tam 3 kere genel anestezi aldim. Imzaladigim kagitlardada, ameliyat sonucu kalp yetmezligine dayali ölüm ile sonuclanabilir yaziyordu. Ve gecirdigim ameliyatlar ciddi ameliyatlar.
Ve hala ayaktayim.
Allahin izniyle bisey olmaz korkmayin.

Tam 3 kere genel anestezi aldim. Imzaladigim kagitlardada, ameliyat sonucu kalp yetmezligine dayali ölüm ile sonuclanabilir yaziyordu. Ve gecirdigim ameliyatlar ciddi ameliyatlar.
Ve hala ayaktayim.
Allahin izniyle bisey olmaz korkmayin.
Peki damaryolu açıyorlar mı nasıl yapıyorlar ki

Gögüskafesim kesilerek assagi kadar uzanmiş troid ameliyati oldum ..sonra sezeryanda genel anesteziyle oldum..allahin izniyle bisey olmaz..o kagitlara hersey yaxiyolar yazmak zorundalar cunku..

Gögüskafesim kesilerek assagi kadar uzanmiş troid ameliyati oldum ..sonra sezeryanda genel anesteziyle oldum..allahin izniyle bisey olmaz..o kagitlara hersey yaxiyolar yazmak zorundalar cunku..
İlk defa anestezı yıycem de bayaa korkum var. :(

Lokal anestezi olmuyor mu? Bunu doktorunuza sorun.
İmzaladıgım anestezı kagıdında lokal yazıyor.Ama ben korktugumdan gun verırken komple bayıltır mısınız dedim.O da komple uyutucaz zaten dedı.Orda baska bırıyle tanıstım onun doktoru da komple uyutucakmıs.Şimdi lokal yapsa sezeryandaki gıbı belden asagısını mı uyusturur acaba?

Ben ayın 22sinde genel anesteziyle siğillerimi yaktırıcam.Anestezi öncesi birşey imzalanıyorya orda eger serum yanlışlıkla toplardamara takılırsa kol ya da parmakların birkaçını kaybedebilir yazıyor.Korkuyorum.Dondurayım diyorum o da acıyor sanırım.Genel anestezi sonrası bi uyanıcam kolum yok falan bunlardan çok korkuyorum :KK43:
En basit, milyonda bir oluşabilecek komplikasyon ihtimalini dahi yazmak zorundalar. Sonradan hastanenin başı hukuki anlamda sıkıntıya girmesin diye. İlal bir şey olacak değil. Trafik daha tehlikeli, hastaneye giderken kazaya maruz kalma riskin daha fazla.

En basit, milyonda bir oluşabilecek komplikasyon ihtimalini dahi yazmak zorundalar. Sonradan hastanenin başı hukuki anlamda sıkıntıya girmesin diye. İlal bir şey olacak değil. Trafik daha tehlikeli, hastaneye giderken kazaya maruz kalma riskin daha fazla.
Haklısınız.Gidip cesaretimi toplayıp yaktırıcam

İmzaladıgım anestezı kagıdında lokal yazıyor.Ama ben korktugumdan gun verırken komple bayıltır mısınız dedim.O da komple uyutucaz zaten dedı.Orda baska bırıyle tanıstım onun doktoru da komple uyutucakmıs.Şimdi lokal yapsa sezeryandaki gıbı belden asagısını mı uyusturur acaba?
Lokal yazıyorsa nasıl komple uyutuyorlar? Sadece o bölgeyi uyuşturuyorlardır merak etmeyin.

Back
X