• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.951
37.170
548
29
İnşallah konumu görenler olur . 4 aylık bebegım var. Hastalanmıstı Dr 4 yada 6 saat arayla ıkı şurup yazdı biri agrı kesici ates düşürücü diğeride bogaz iltihabi için .Saglık ocagındada bna bi kan yapıcı bıde d vitamini verdiler. Saat 8 de agrı kesici verdım 13. de bogaazi için olan şurubu verdım 15.yada kan yapıcı verdım. 20 de yıne agrı kesici verdım az öncede d vitamini verdım içim içimi yiyo bukadar ilaç 4 aylık bebeğe fazla değilmi kullansam bi dert kullanmasam bi dert çocuğuma zarar vermez değilmi :(

Doktor kontrolündeyse birşey olmaz karpuz
Ama bebeğine iyi bak hasta olmasın canım
En iyi yöntem koruyucu olmaktır

İnşallah konumu görenler olur . 4 aylık bebegım var. Hastalanmıstı Dr 4 yada 6 saat arayla ıkı şurup yazdı biri agrı kesici ates düşürücü diğeride bogaz iltihabi için .Saglık ocagındada bna bi kan yapıcı bıde d vitamini verdiler. Saat 8 de agrı kesici verdım 13. de bogaazi için olan şurubu verdım 15.yada kan yapıcı verdım. 20 de yıne agrı kesici verdım az öncede d vitamini verdım içim içimi yiyo bukadar ilaç 4 aylık bebeğe fazla değilmi kullansam bi dert kullanmasam bi dert çocuğuma zarar vermez değilmi :KK43:
Doktorunuz bebeğinizin ayına göre yazmıştır bu ilaçları,dozunu aşmadan verirseniz bir zararı olmaz.
Kan yapıcj ve d vitaminini bir yaşına kadar her bebeğe veriyorlar takviye olarak.
Geçmiş olsun, çabucak iyileşir inşallah kuzucuk

Doktor kontrolündeyse birşey olmaz karpuz
Ama bebeğine iyi bak hasta olmasın canım
En iyi yöntem koruyucu olmaktır
Hiç sorma cnm valla cok dikkat ediyorum gunde ıkı kez ustunh değiştiririm terden hasta olmasn diye butun kiş hasta olmadı sonra hasta oldu asi da yapılınca ateşi falan cıktı .Ayrı ayrı Dr dan ilaç olunca ister istemez korkuyorum d vitamını ve b ilacı daha var vermiyodum cok fazla olur dıe bugun dikkat ettimde gözlerinin altı morluk olmus vitamin eksikliğidir belkı dıe düşündüm verdım cok pişman oldum .Ya BN uyurken çocuğuma bısı olursa dıe korkuyorum

Gecmis olsun
Benim 3 aylikti bebegim amip oldu diye yanlislikla iki sise antibiyotik bitirdi
Megerse süt alerjisiymis :(
Üzülmeyin doktor dozunu ayarlamistir

Benim bildiğim sadece anne sütü alan bebeklere ilaç yazılmadığı....
Eğer mama takviyesi ile besleniyor ise bebeginiz, kan ilacını kesip sadece ilaçlara devam etmeli diye biliyorum....
Doktorunuza tekrar danışın isterseniz ayrıca dr. Olarak aile hekimine gittiyseniz birde çocuk doktoruna gidin derim...
Ssglıcakla büyütün bebeginizi =)

Kan yapıcı olan ilacı sadece antibiyotik alması durumunda kesmek gerektiğini söylemişti doktorumuz.
Eğer antibiyotik almıyorsa sorun olmuyor dedi.
Bir de Vegaferon için mutlaka sabah ve açken verilmeli diye biliyorum. 15.00 biraz geç gibi.
Çok geçmiş olsun, çabucak atlatsın inşallah.

Bebeğinizin hastalığı geçene kadar kan ilacını kesmenizi tavsiye ederim.zaten bir yaşına kadar kullanacağınız takviye bir ilacı bir hf kesmek sorun olmaz.

Sımdı iyidir inşallah bebeğin .yazık ya dillerıde yokki anlatsınlar dertlerini :'(
Aynen öyle
Süt alerjisiyle yaşamayı ögreniyoruz işte çok sükur yinede

Üzme kendini çok olmamistir ilaçlar
İçin rahat etmiyorsa tekrar bi çocuk dr göster istersen

Bebeginin hastaligi nedir?Oksuruk burun akintisi gibi grip belirtileri varsa ben cocuklarima ilac vermiyorum.Serum fizyoloji uygulayin, yastigina cold mix damlatin yeterli.Geniz akintisi oksurtuyor,yastigini biraz yukseltin. Yaklasik 1 hafta surer.

Kan yapıcı olan ilacı sadece antibiyotik alması durumunda kesmek gerektiğini söylemişti doktorumuz.
Eğer antibiyotik almıyorsa sorun olmuyor dedi.
Bir de Vegaferon için mutlaka sabah ve açken verilmeli diye biliyorum. 15.00 biraz geç gibi.
Çok geçmiş olsun, çabucak atlatsın inşallah.
İnşallah. Antibiyotik mi bilmiyorum ki bogaz iltihabı agrı için yazıyo du recedede

Bebeginin hastaligi nedir?Oksuruk burun akintisi gibi grip belirtileri varsa ben cocuklarima ilac vermiyorum.Serum fizyoloji uygulayin, yastigina cold mix damlatin yeterli.Geniz akintisi oksurtuyor,yastigini biraz yukseltin. Yaklasik 1 hafta surer.
Sesi kısılmişti Dr baktığında agzına kızarıklık var dedı .Grip degıl

İnşallah konumu görenler olur . 4 aylık bebegım var. Hastalanmıstı Dr 4 yada 6 saat arayla ıkı şurup yazdı biri agrı kesici ates düşürücü diğeride bogaz iltihabi için .Saglık ocagındada bna bi kan yapıcı bıde d vitamini verdiler. Saat 8 de agrı kesici verdım 13. de bogaazi için olan şurubu verdım 15.yada kan yapıcı verdım. 20 de yıne agrı kesici verdım az öncede d vitamini verdım içim içimi yiyo bukadar ilaç 4 aylık bebeğe fazla değilmi kullansam bi dert kullanmasam bi dert çocuğuma zarar vermez değilmi :KK43:
Bebekler hasta iken ozellille bakyeriyel enfeksiyon gecirirken demir ilacina ara vermek gerekiyor. Bebeğin iyilesince demiri verirsin şimdi verme. D vitamini ilac sayilmaz. Korkma birşey olmaz ama dikkatli ol yine de sık kontrol et ilactan degil de ateşini falan takip etmen gerekir.

Back
X