- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
Doğum yapalı 67 gün oldu değişik duygular içindeyim şu hayata iyi bir evlat verememekten korkuyorum ona yetememekten onu iyi eğitenemekten korkuyorum çok endişeliyim öksürse korkuyorum ağlasa bende ağlıyorum sabah kalkıp akşama kadar kızımın gelişimi için onunla konuşuyorum anlatıyorum olur olmaz her şeyi tepki vermediği zamanlarda hemen endişeleniyorum biraz fazla ağlasa korkuyorum eşimi telaşlandırıyorum o da ne yapacağını bilmiyor. Sağolsun hep yanımda ev işi olsun psikolojik olsun hep destektir. Geçen gün kızımız sabah çok ağladı ben çok korktum ağlamaya başladım sonra hastaneye gittik kızımızın gazı varmış eşim dönüş yolunda bana " bunu yapma kızımızdan çok sana bir şey olmasından korkuyorum o iyi bir şeyi yok ama sen iyi değilsin. Bunu kendine bunu bize yapma üzülüyorum." Diye bağırdı. Korkularımı biliyor. İçimde hem bebeğime yetememe korkusu var hem eşimle aramızdaki ilişkiye zarar verme korkusu var çok telaşlı olduğum için ona da kızıyorum aniden ses etmiyor ama sonradan patlamaz umarım doğumdan sonra benzer şeyler yaşayan var mı