- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
- 133
- Konu Sahibi Winnethepooh
-
Ya buradaki sağlık sistemi o kadar saçma ki. Sadece bir tane sağlık ocağı var orada da şehir dısından olan kimseye bakmıyorlar. Yarın yola çıkacağım ve pazartesi sabahı hrmen doktora gideceğim. Geç olmasından korkuyorumvırus vucuda gırdıkten 3-6 hafta sonra ortaya cıkar
yalnız bu sure gectıkten sonra tedavıye gec kalınmıs demektır yapacak hıc bırsey kalmaz ve canınızdan olabılırsınız
kuduz suphesı olan bır hayvan sızı tırmaladıysa hemen doktora gıtmelısınız
gıtmeden once de booooollll sabunla ıyıce elınızı yıkayın
şaka gıbı o nasıl ıs ya...Ya buradaki sağlık sistemi o kadar saçma ki. Sadece bir tane sağlık ocağı var orada da şehir dısından olan kimseye bakmıyorlar. Yarın yola çıkacağım ve pazartesi sabahı hrmen doktora gideceğim. Geç olmasından korkuyorum
Dikilinin Çandarlı mahallesi maalesef sağlık konusunda allaha emanet.. Umarım geç olmaz hemen gideceğimşaka gıbı o nasıl ıs ya...
neresı orası bılelım de tatıle falan gıtmeyelım neme lazım duser ayagımızı kırarız hastalanırız demek kı ölumu goze alıcaz yanı
ınsallah gec kalmazsınız ınsallah kuduz bulasmamıstır
Kesinlikle değil ancak burası yıllardır böyle. Umarım sorun olmadan geçer gidersaglik ocagi size bakmak zorundaaaa. saglik bakaigini 182 arayin bakin nasil bakiyolar.
donuyorsanda ac durumu yine de soyle 182 ye. oyle is mi olur. bu tip bi durum geldi basimiza saglik ocagi asi zamaninda gecirsek arayip lutfen gelin diyodu dusun yani bu is basit bi is degil.
Dikilinin Çandarlı mahallesi maalesef sağlık konusunda allaha emanet.. Umarım geç olmaz hemen gideceğim
Umarım iyi haberlerle gelirim..
evet duymustum orası cok ılgısız dıye ambulansı arasanız 2 gun surer heralde gelmesı
ptesı doktora gıttıgınızde mutlaka haberdar edın bızlerı
Maalesef ancak 3.5 gün sonra doktora ulaşabileceğim24 saat icinde kuduz asisi yapilmali ve tetanoz. doktora gidiniz
Yani hic kuduz hayvan görmedim ama genelde saldırgan ya da insanlara yaklaşmadığını söylüyorlar. Bu kedi minicikti ve çok cana yakın bir hayvandı. Saldırmadı zaten sadece minik minik tırnakları battı birde salyası üstüme sktı o kadar..Kedinin kuduz olduğunu hiç sanmıyorum. Ama yine de tedbirinizi alıp aşıyı yaptırmakta fayda var. Kafanız rahat olur.
Yani bahaneleri de çok kücük bir yer olduğu için yetişemiyorlarmış o sebeple sehirdışından olan hastalara bakmıyorlarmıs gerçekten çok enteresanHaftasonu zaten saglık ocagı kapalıdır. Ama bakmak zorunda.
Bizi de bebek aşısı için reddetti hemşire hanım yazlığımızın olduğu yerde :)
Bağlı Bulunduğum sağlık ocagını aradım, kendi hemşiremize durumu anlattım, telefona istedi aşıyı yapmayı reddeden hemşireyi.
1 dakika sonra aşı için hazırlanmaya başladık..
Öyle bir reddetme şansları Yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?