- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
İnşallah canımKendimi rahatlatmaya calisiyorum iki gundur insallah atlatirimtesekkur ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımKendimi rahatlatmaya calisiyorum iki gundur insallah atlatirimtesekkur ederim
Onun etkisi illaki geçecek sizde kendinize yardımcı olun bu tür şeyleri insan zorda olsa unutmasi lazım.Birinin girmesi cok zor pencere kilidi de var hemde cok yuksek ama iste evet olayin etkisi de kaldim oglum var bir tane gunduz bir sekilde geciyorda cocuk uyuyunca kotu oluyor![]()
Yenj bina Su an bos ama Tasinacak insanlar yavas yavas onu dusunerek aldik:)Acaba bastan neyi düşünerek öyle bir ev aldınız![]()
En azindan o kiz iyiymis ama malesef ben yerde gordum Allahtan dusme anini gormedim ona dua ediyorum birde dusme sesini oyle bir olaya yormadigim icin hemen bakmadim camdan yuzunu gormedim kapaliydi ustuBende duymuytum o düşme sesini ve kız iyi çok şükür ama o sesi unutamıyorum
Canım ya, bak korkulacak hic bir durum yok. Seni çok iyi anlıyorum. Olaydan etkilemişsin. Düşünmemeye
Canım ya, bak korkulacak hic bir durum yok. Seni çok iyi anlıyorum. Olaydan etkilemişsin. Düşünmemeye calis. Biz buradayız bak :)yaz buraya.
calis. Biz buradayız bak :)yaz buraya.
[/QUOTE cok tesekkur ederim![]()
Yanı iyi düşünmüşsünüz ama ne zaman taşınacaklar belli değil :) Allah kolaylık versin canım radyo filan dinleyin bari sesini açarsınız biraz diğer komsularinzla da sürekli irtibatta olmaya çalışın watsaptan filan haberlesin inşallah onlar iyidirlerYenj bina Su an bos ama Tasinacak insanlar yavas yavas onu dusunerek aldik:)
Deliler genelde intihar etmezler deli olarak yasamlarina devam ederler.İntihar eden kız ile evde yalnız kalma korkunuz arasında ilişki kuramadım. Ama yalnızlığın korkulacak bir yanı yok. Demir kapı kilitliyse, camlar kapalıysa (gerçi 1..katta gerek yok) kimse gelip size zarar vermez. E birden delirip siz de camdan atlamazsınız heralde. O yüzden açın tv'yi, bakın keyfinize
Sizi anlıyorum bende evin yakınında birini öldürdüler onu gördüm sonra geceleri balkon ışığını açmadan uyuyamadım ama tamamen sizde bitiyor bi gün dedim açmıyorum ışığı perdeyi açıyorum ışık girsin die şuan geçti biraz zamana ihtiyacınız var sadeceKizlar bana yardim edin icimi rahatlatin biraz evde cok tedirginim korkuyorum apartmanda 44 daire var ve sadece oturan 4 daire variz diger ucu birinci katta ben 11. Kattayim yani cok sessiz kimse yok birde karsi insaattan bir kiz cocugu intihar etti ve ben o dusme sesini duydum yerde yattigini gordum ustu kapaliydi ama gordum iste offf odadan odaya girmeye korkuyorum esimde gec saatte geliyo ders calismam lazim calisamiyorum bile tvyi acmadan duramiyorum tek basima nolur biseyler soyleyin icimi rahatlatin biraz
Sessizlikten korktugum icin calisamiyorum bir kac gundur normalde en sevdigimdir gecenin sessizliginde cayimi kahvemi alip calismak ama olaydan etkilendigin icin birde apartmanda konu komsu olmayinca tedirgin oluyorum bu farkli bir durumsizin çalışasınız yok
çok sessiz çalışamıyorum diye bişey hayatımda ilk defa duydum resmen nimet. uykunu verimli uyursun okuduğunu anlarsın daha ne istiyorsunuz ben anlamadım bahane ediyorsunuz
sanirim bugun daha iyiyim tesekkur ederimSizi anlıyorum bende evin yakınında birini öldürdüler onu gördüm sonra geceleri balkon ışığını açmadan uyuyamadım ama tamamen sizde bitiyor bi gün dedim açmıyorum ışığı perdeyi açıyorum ışık girsin die şuan geçti biraz zamana ihtiyacınız var sadece
Evet sanirim oyle bir durum varmis detaya girmeyeyim cok uzucu bir durum gencecikDeliler genelde intihar etmezler deli olarak yasamlarina devam ederler.
Intihar edenler agir psikolojik nedenlerle travmalardan dolayi ederler sadece yaxmak istedim