- 10 Kasım 2019
- 695
- 588
- 53
- Konu Sahibi Seftalireceli

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kursta 8 saat ders veriyorlar. İlk derste kaldırabiliyorsunuz arabayı hiç sıkıntı yaşamazsınız. Vesvese yapmayınHanımlar öncelikle herkese merhaba.Ehliyet almak istiyorum. Eşim şuan görevde. Bundan 2 ay önce beni trafiğe kapalı alanda çalıştırmıştı. Fakat ben bir türlü debriyaj ile gaz ayarını bulamıyorum. Sürekli stop ediyor araba.Ara ara harekete geçirdim arabayı büyük alanda bir kaç tur attık ama yinede arabayı durdurup geri kaldırmaya çalışırken yapamıyorum stop ediyor. Nasıl stop etmeden kaldıracağım arabayı? Ehliyet alamam diye çok korkuyorum.
Şuan özel derse imkanım yok.Çok pratik yapmanız lazım. Özel ders almanızı tavsiye ederim imkanınız varsa.
İnşallah korktuğum gibi olmaz. TeşekkürlerKursta 8 saat ders veriyorlar. İlk derste kaldırabiliyorsunuz arabayı hiç sıkıntı yaşamazsınız. Vesvese yapmayın![]()
Sessiz bir ortama gidin ordan arabayı dinleyerek çalışınHanımlar öncelikle herkese merhaba.Ehliyet almak istiyorum. Eşim şuan görevde. Bundan 2 ay önce beni trafiğe kapalı alanda çalıştırmıştı. Fakat ben bir türlü debriyaj ile gaz ayarını bulamıyorum. Sürekli stop ediyor araba.Ara ara harekete geçirdim arabayı büyük alanda bir kaç tur attık ama yinede arabayı durdurup geri kaldırmaya çalışırken yapamıyorum stop ediyor. Nasıl stop etmeden kaldıracağım arabayı? Ehliyet alamam diye çok korkuyorum.
Debriyaj ayarı ile alakalı bir durum kYarım debriyaj çok hafif aynı anda gaz ile kalkarsın... Bazı arabalar yarım debriyaj ile kalkıyor ...
Iyice matematik işi yaptın kizim ya kadıncağız zaten tedirginDireksiyonun altında hemen gaz göstergesi var o arabayı kaldırırken 30 dannfazla olursa istop eder araba ayagınla gaza basarken bi yandan depriyajdan ayagını çekerken bi yandan da gözün onda olsun ben o şekilde alıştım
Kız bunlar vitesli araba ehliyet kursuda genelde eski mol araba verir ondan şey ettim sende tabi matematikIyice matematik işi yaptın kizim ya kadıncağız zaten tedirgin
ablacım debriyajdan ayağını çekerken araba titrer hafif tirrrrr yaptımi yüklen gaza zaten arabalar şimdi her işi kendi yapıyor kolay kolay stop etmezsin
Ben debriyaj sesini dinleyip ona gore ayarliyodum cok bagirmaya başladı an gaza getiriyodum frenden cekip sonra alistim ilk zamanlar cok stop ettirmistim.Hanımlar öncelikle herkese merhaba.Ehliyet almak istiyorum. Eşim şuan görevde. Bundan 2 ay önce beni trafiğe kapalı alanda çalıştırmıştı. Fakat ben bir türlü debriyaj ile gaz ayarını bulamıyorum. Sürekli stop ediyor araba.Ara ara harekete geçirdim arabayı büyük alanda bir kaç tur attık ama yinede arabayı durdurup geri kaldırmaya çalışırken yapamıyorum stop ediyor. Nasıl stop etmeden kaldıracağım arabayı? Ehliyet alamam diye çok korkuyorum.
Bizim direksiyon hocası da bu şekilde anlatmıştı motor bağırıp ben gidiyorum dediği an gaz vereceksin diyordu :))Ben debriyaj sesini dinleyip ona gore ayarliyodum cok bagirmaya başladı an gaza getiriyodum frenden cekip sonra alistim ilk zamanlar cok stop ettirmistim.
Size katılıyorum özellikle eski modeller hafif gaz ister bazı debriyajlarda cok geride bulur ayarı araç önemli..Bazi arabalarda kaldirmak icin hafif gaz vermen gerekiyor bazilarinda ayagini debriajdan cekmen yetiyo arabanin huyunu bilmek lazim tam olarak nerde hata yapiyosun
Ama gerçekten ole titriyo bas gaza diyeBizim direksiyon hocası da bu şekilde anlatmıştı motor bağırıp ben gidiyorum dediği an gaz vereceksin diyordu :))