P purple1986 Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Aralık 2019 Mesajlar 490 Emoji Skoru 984 Puanlar 23 Yaş 40 27 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi -mathilda- #41 -mathilda- .!.: Hamile olduğunuzu nasıl anlamadınız adet öncesi miydi Genişletmek için tıkla... Ben size demiştim:) şanslısınız 1 hafta öncesinde öğrendiniz dikkat edersiniz demek istedim
-mathilda- .!.: Hamile olduğunuzu nasıl anlamadınız adet öncesi miydi Genişletmek için tıkla... Ben size demiştim:) şanslısınız 1 hafta öncesinde öğrendiniz dikkat edersiniz demek istedim
defne-28 Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 1 Eylül 2014 Mesajlar 27.721 Emoji Skoru 31.850 Puanlar 798 Yaş 37 27 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi -mathilda- #42 -mathilda- .!.: Eşim çok mutlu bayram havasında. Ben hala şoktayım. Genişletmek için tıkla... o zaman boşverin Yaşadığınız güzelliğin tadını çıkarın. Ne şanslısınız ki hem eşinizle barıştınız hem hiç deneme yorulma vs olmadan çocuğunuz olacak.
-mathilda- .!.: Eşim çok mutlu bayram havasında. Ben hala şoktayım. Genişletmek için tıkla... o zaman boşverin Yaşadığınız güzelliğin tadını çıkarın. Ne şanslısınız ki hem eşinizle barıştınız hem hiç deneme yorulma vs olmadan çocuğunuz olacak.
fesang Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 7 Mart 2010 Mesajlar 20.701 Emoji Skoru 100.223 Puanlar 798 Yer İstanbul 27 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi -mathilda- #43 Ben de hap ile korunurken hamile kalmıştım. 8 hafta boyunca hiçbir şey bilmeden hem doğum kontrol hapı hem sigara kullandım. 8 haftalıkken öğrendim. Şu anda 7 yaşında bir oğlum var hiç korkmayın bebekler sandığımızdan daha güçlü.
Ben de hap ile korunurken hamile kalmıştım. 8 hafta boyunca hiçbir şey bilmeden hem doğum kontrol hapı hem sigara kullandım. 8 haftalıkken öğrendim. Şu anda 7 yaşında bir oğlum var hiç korkmayın bebekler sandığımızdan daha güçlü.
D denizsonsuzlugu Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 442 Emoji Skoru 513 Puanlar 18 27 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi -mathilda- #44 Kötü düşünme yanlışlıkla hamile kalıp bilmezken hap kullanıp sağlıklı bebek dünyaya getiren tanıdığım var Kontrollerini yaptır
Kötü düşünme yanlışlıkla hamile kalıp bilmezken hap kullanıp sağlıklı bebek dünyaya getiren tanıdığım var Kontrollerini yaptır
M -mathilda- Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 526 Emoji Skoru 333 Puanlar 53 Yaş 35 27 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi -mathilda- #45 denizsonsuzlugu .!.: Kötü düşünme yanlışlıkla hamile kalıp bilmezken hap kullanıp sağlıklı bebek dünyaya getiren tanıdığım var Kontrollerini yaptır Genişletmek için tıkla... Bugün yine beta hcg yaptırdım 1074 çıkmış önceki değerlerim 22nisan 60 25 nisan 414 27 nisan 1074 Normal mi arkadaşlar
denizsonsuzlugu .!.: Kötü düşünme yanlışlıkla hamile kalıp bilmezken hap kullanıp sağlıklı bebek dünyaya getiren tanıdığım var Kontrollerini yaptır Genişletmek için tıkla... Bugün yine beta hcg yaptırdım 1074 çıkmış önceki değerlerim 22nisan 60 25 nisan 414 27 nisan 1074 Normal mi arkadaşlar
M makewayforthebadguy Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.785 Emoji Skoru 3.629 Puanlar 83 Yaş 36 28 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi -mathilda- #46 Covid aşısı nasıl olabildiniz? Meslekten dolayı mı? Benm kuzenim 9 ay sigara içti malesef şükür ki bişey olmadı, içini ferah tut.
Covid aşısı nasıl olabildiniz? Meslekten dolayı mı? Benm kuzenim 9 ay sigara içti malesef şükür ki bişey olmadı, içini ferah tut.
M -mathilda- Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 526 Emoji Skoru 333 Puanlar 53 Yaş 35 4 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi -mathilda- #47 makewayforthebadguy .!.: Covid aşısı nasıl olabildiniz? Meslekten dolayı mı? Benm kuzenim 9 ay sigara içti malesef şükür ki bişey olmadı, içini ferah tut. Genişletmek için tıkla... Evet canım meslekten dolayı oldum olduğumda ya bebeğim daha yeni döllenmişti ya da döllenmek üzereydi
makewayforthebadguy .!.: Covid aşısı nasıl olabildiniz? Meslekten dolayı mı? Benm kuzenim 9 ay sigara içti malesef şükür ki bişey olmadı, içini ferah tut. Genişletmek için tıkla... Evet canım meslekten dolayı oldum olduğumda ya bebeğim daha yeni döllenmişti ya da döllenmek üzereydi