Korkuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3lale
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

3lale

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
416
158
303
İstanbul
İsten eve geldim bugün eşimden yarım saat önce geldim.Annem bakıyor çocuklara annemin yaptığı hicbirseyi yemez.benimde bişey gelmedi aklıma kaç kez aradım acmadi telefonunu.Bende tost yaptım çay var ocakta.Geldi basbas bagiriyor niye bişey yapmadin diye aslında menemen yapacaktım yumurta bitmiş yoktu evde doğru dürüst bişey yok.Hem şunu yap demez avazı çıktığı kadar bağırıyor aptal gerizekalı hep ben mi düşüneceğim diye.Evde annem babamda var oğlum bagirtisindan korktu.bekar gezseydim ondan iyiydi.simdi yatak odasında birazdan yine çıkar sağa sola bağırır yine avaz avaz korkuyor vede çok utaniyorum.Oyle çok bağırıyorki tüm bina duyuyor diye hem utanıp hem korkuyorum.Ama aklıma bişey gelmiyor doğru düzgün biseyde yok evde.hep böyle yapiyor hem beğenmez hem şunu yap demez hemde bağırır.

Kocanız hiç annenizden babanızdan çekinmiyor mu?

Boşasana o adamı. Annen cocugna baksın sen yine çalış.Tostunu da yer keyfine bakarsın.

Siz susuyor musunuz?
Bağırana dek ne ihtiyaç varsa alsın kaldı ki zorunlu değilsiniz kendiside yapsın eğer çalışıyorsanız buna rağmen sizden + beklemesi tuhaf ,hem çocuklar hem ev hem iş çok çok zor .

Kocanız sinir hastası böyle bi adamı neden bir kaç kez baba yaptınız ?

Malesef düzelmez kendinizi toplayın ve ayrılın

Maddi şiddet de var ne gereği var evli kalmaya

Aldatıyor da kesin ondan arayınca açmayıp bağıyor sizi kaybetme korkusu yok herifte ıyyy ayı ya

Adam gibi market alışverişi yapsın önce dağ ayısı.

Allah yardımcınız olsun. Bende normalde asla böyle demem ama çekin gidin bu nedir böyle? Hem üzerine düşeni yapmasın hemde bağırıp yırtınsın.

Annenizin babanızın yanında size bağıran adama açıklama mı yapıyorsunuz siz? Anne babanız da susup oturuyor sanırım. Orda kalkıp birinden birinin b.k ye deyip haddini bildirmesi gerekiyor bence. Ailecek tepki verememe sorununuz var galiba.

Annesi yıllarca doldurdu ben pek yemek yapmayı beceremiyorum bir akşam makarna bir akşam balık bir akşam bulgur pilavı döner filan alıp yapıyoruz.ben her sabah 5:30 da kalkıp 6:00 da evden cikiyorum.Aksam 19:30 da eve geliyorum.yemek beğenmez.Annesi arar sürekli makarnami yediniz yine der deseki oğlum oda çok çalışıyor bi karın doyurmak degilmi dese yumurta kır ye dese böyle yapmaz ama tüm ailesi gaz veriyor ev aldık biz 1.5 senemiz kaldı borcunun bitmesine hep çalıştım bende.Ama karnı açken bağırıyor deli gibi evde yemek olmadığını biliyor şunu yap demiyor ben düşünecek misim.

Pardon da o calısıyorsa sen de evde yatmiyorsun madem hadi beraber bir seyler hazırlayalim deseydı dağ ayısı medeniyetsiz erkekleri boğasim geliyor.Eşim de bir iki defa 2 aksam ayni yemegi yiyince yine mi X dedi ben bunu yapabildim yorgun yorgun gelip begenmiyorsan git ananda ye dedim bir daha da bir sey diyemiyor.Sustukça yüz buluyor bu erkek milleti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…