Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bagir kiz yol saçını başınıHep bu konuda avazı çıktığı kadar bağırıyor bu binada da bir insan evladı polise şikayet etmiyor yada kapıya tak tak vurup kardeşim ne bağırıyorsun bu binada tek adam senmisin.evinde yemek yoksa bir yumurta kırıp yemeyide bilmiyor musun cevrendendemi utanmıyor sun.O kadar yemek meraklisisin akşam akşam kukruyorsun karını o zaman çalıştırma kardeşim dese ne güzel olur.Ama bizim insanlarimiz benim gibi hep korkak çocuk gürültüsü olunca aslan kesilirler.Ne yapmam lazım bağırınca ben susuyorum dahada bagris cagris olmasın diye.Acaba bendemi avaz avaz bagirmaliyim.Onun bana aptal dediği gibi bende mi bagirmaliyim avaz avaz o zaman yaptığından utanirmi.bildigin rezil oluyorum.
Ama sizin babanız anneniz bile karışmıyor ki. Kaldı ki 40 yabancı karışsın. Şiddet gösterir mi?Hep bu konuda avazı çıktığı kadar bağırıyor bu binada da bir insan evladı polise şikayet etmiyor yada kapıya tak tak vurup kardeşim ne bağırıyorsun bu binada tek adam senmisin.evinde yemek yoksa bir yumurta kırıp yemeyide bilmiyor musun cevrendendemi utanmıyor sun.O kadar yemek meraklisisin akşam akşam kukruyorsun karını o zaman çalıştırma kardeşim dese ne güzel olur.Ama bizim insanlarimiz benim gibi hep korkak çocuk gürültüsü olunca aslan kesilirler.Ne yapmam lazım bağırınca ben susuyorum dahada bagris cagris olmasın diye.Acaba bendemi avaz avaz bagirmaliyim.Onun bana aptal dediği gibi bende mi bagirmaliyim avaz avaz o zaman yaptığından utanirmi.bildigin rezil oluyorum.
Sepetle anası doyursun gorili.Hep bu konuda avazı çıktığı kadar bağırıyor bu binada da bir insan evladı polise şikayet etmiyor yada kapıya tak tak vurup kardeşim ne bağırıyorsun bu binada tek adam senmisin.evinde yemek yoksa bir yumurta kırıp yemeyide bilmiyor musun cevrendendemi utanmıyor sun.O kadar yemek meraklisisin akşam akşam kukruyorsun karını o zaman çalıştırma kardeşim dese ne güzel olur.Ama bizim insanlarimiz benim gibi hep korkak çocuk gürültüsü olunca aslan kesilirler.Ne yapmam lazım bağırınca ben susuyorum dahada bagris cagris olmasın diye.Acaba bendemi avaz avaz bagirmaliyim.Onun bana aptal dediği gibi bende mi bagirmaliyim avaz avaz o zaman yaptığından utanirmi.bildigin rezil oluyorum.
Sen kendin boşamak yerine çocuk yapıyorsun bir de bağırmasına çağırmasına susup muamelelerini yutuyorsun. Komşular polis çağırsa napıcaksın sankiHep bu konuda avazı çıktığı kadar bağırıyor bu binada da bir insan evladı polise şikayet etmiyor yada kapıya tak tak vurup kardeşim ne bağırıyorsun bu binada tek adam senmisin.evinde yemek yoksa bir yumurta kırıp yemeyide bilmiyor musun cevrendendemi utanmıyor sun.O kadar yemek meraklisisin akşam akşam kukruyorsun karını o zaman çalıştırma kardeşim dese ne güzel olur.Ama bizim insanlarimiz benim gibi hep korkak çocuk gürültüsü olunca aslan kesilirler.Ne yapmam lazım bağırınca ben susuyorum dahada bagris cagris olmasın diye.Acaba bendemi avaz avaz bagirmaliyim.Onun bana aptal dediği gibi bende mi bagirmaliyim avaz avaz o zaman yaptığından utanirmi.bildigin rezil oluyorum.
Ya siz iyimisiniz? Günün yarısından fazlasını iş sebebiyle evin dışında geçiriyorsunuz sanki evde oturup yemek pişirmemişsiniz gibi bu tavırlara katlanmanız neden? Ben çalışmıyorum, yemek yapmak istemesem ve yapmasam eşim bana kukreyemez böyle,ne münasebet.Annesi yıllarca doldurdu ben pek yemek yapmayı beceremiyorum bir akşam makarna bir akşam balık bir akşam bulgur pilavı döner filan alıp yapıyoruz.ben her sabah 5:30 da kalkıp 6:00 da evden cikiyorum.Aksam 19:30 da eve geliyorum.yemek beğenmez.Annesi arar sürekli makarnami yediniz yine der deseki oğlum oda çok çalışıyor bi karın doyurmak degilmi dese yumurta kır ye dese böyle yapmaz ama tüm ailesi gaz veriyor ev aldık biz 1.5 senemiz kaldı borcunun bitmesine hep çalıştım bende.Ama karnı açken bağırıyor deli gibi evde yemek olmadığını biliyor şunu yap demiyor ben düşünecek misim.
Siz niye demiyorsunuz bunlari? Baskalarina ne sizin evliliginizden anneniz babaniz neden demiyor asil? Siz niye hala bosanmiyorsunuz bunlara cevap verinHep bu konuda avazı çıktığı kadar bağırıyor bu binada da bir insan evladı polise şikayet etmiyor yada kapıya tak tak vurup kardeşim ne bağırıyorsun bu binada tek adam senmisin.evinde yemek yoksa bir yumurta kırıp yemeyide bilmiyor musun cevrendendemi utanmıyor sun.O kadar yemek meraklisisin akşam akşam kukruyorsun karını o zaman çalıştırma kardeşim dese ne güzel olur.Ama bizim insanlarimiz benim gibi hep korkak çocuk gürültüsü olunca aslan kesilirler.Ne yapmam lazım bağırınca ben susuyorum dahada bagris cagris olmasın diye.Acaba bendemi avaz avaz bagirmaliyim.Onun bana aptal dediği gibi bende mi bagirmaliyim avaz avaz o zaman yaptığından utanirmi.bildigin rezil oluyorum.
Babamda ne desin 73 yaşında adam bir sürü borcu harcı var.banada kredi cektirdiler son 9 ay kaldı inşallah bitecek.Adamin 2 çocuğuna baktı annem bende çalıştım ev köy sahibi oldu ama bide beğenmez.Aileniz arkanızda değil sanırım. Eş kişisi bağırırken babanız çıkıp bir şey demiyor mu?
Evde korkarak yaşanır mı? Boşanın ailenizin yanında kalın. Çalışıyormuşsunuz zaten çekmeyin bu adamı
Öyle şiddeti yok avaz avaz bağırır hakaret ederAma sizin babanız anneniz bile karışmıyor ki. Kaldı ki 40 yabancı karışsın. Şiddet gösterir mi?
Psikolojik şiddet doğru düzgün para da yok ay sonu geldi.Şaka gibisiniz ikiniz de.
Yemek yapmayı bilmeme muhabbetine katılmıyorum internetten bakabilirsiniz eşinizden korktuğunuz için değil kendiniz ve çocuklarınız için akşam yemeklerini çeşitlendirmeniz gerekir buzluğa bir şeyler atabilirsiniz işten geç geliyorsanız. Online market alışverişi yapabilirsiniz eksikler için anneniz evdeymiş teslim alırdı kapıdan.
Eşinizin bağırma olayı ise yemekleri sen yap o zaman diye rest çekmeniz gereken bir durum. Korku sebebiniz fiziksel şiddet görmek mı onu da anlamadim ?
Güzel kardeşim, sepetle anasına, baksın beslesin yavru gorilini, madem çok biliyor.Babamda ne desin 73 yaşında adam bir sürü borcu harcı var.banada kredi cektirdiler son 9 ay kaldı inşallah bitecek.Adamin 2 çocuğuna baktı annem bende çalıştım ev köy sahibi oldu ama bide beğenmez.
Ikisi de çalışıyor ise neden konu sahibi tek basina ugrassin, cesitlendirsin bilmemne. Para kazanirken esitlikse, ev isi de yemek de birlikte ya da sirayla yapilir benim bildiğimŞaka gibisiniz ikiniz de.
Yemek yapmayı bilmeme muhabbetine katılmıyorum internetten bakabilirsiniz eşinizden korktuğunuz için değil kendiniz ve çocuklarınız için akşam yemeklerini çeşitlendirmeniz gerekir buzluğa bir şeyler atabilirsiniz işten geç geliyorsanız. Online market alışverişi yapabilirsiniz eksikler için anneniz evdeymiş teslim alırdı kapıdan.
Eşinizin bağırma olayı ise yemekleri sen yap o zaman diye rest çekmeniz gereken bir durum. Korku sebebiniz fiziksel şiddet görmek mı onu da anlamadim ?
Bir pazar günüm var ondada bulaşık çamaşır ortalık topla sabah kahvaltisi akşam yemeği ortalığı supur topla çocukları yıka akşam gece yarısı oluyor zaten bir yıllık iznin olur yazın ondada doğruca köy kaynana yaniPsikolojik şiddet doğru düzgün para da yok ay sonu geldi.