Korkuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3lale
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hep bu konuda avazı çıktığı kadar bağırıyor bu binada da bir insan evladı polise şikayet etmiyor yada kapıya tak tak vurup kardeşim ne bağırıyorsun bu binada tek adam senmisin.evinde yemek yoksa bir yumurta kırıp yemeyide bilmiyor musun cevrendendemi utanmıyor sun.O kadar yemek meraklisisin akşam akşam kukruyorsun karını o zaman çalıştırma kardeşim dese ne güzel olur.Ama bizim insanlarimiz benim gibi hep korkak çocuk gürültüsü olunca aslan kesilirler.Ne yapmam lazım bağırınca ben susuyorum dahada bagris cagris olmasın diye.Acaba bendemi avaz avaz bagirmaliyim.Onun bana aptal dediği gibi bende mi bagirmaliyim avaz avaz o zaman yaptığından utanirmi.bildigin rezil oluyorum.
Siz halinizden memnunsanız komşu ne yapsın? Sizin evden kovamadığınız çocuklarınızın babasını millet neden kovsun? Ne sıfatla kovacaklar yani?

Hep bu konuda avazı çıktığı kadar bağırıyor bu binada da bir insan evladı polise şikayet etmiyor yada kapıya tak tak vurup kardeşim ne bağırıyorsun bu binada tek adam senmisin.evinde yemek yoksa bir yumurta kırıp yemeyide bilmiyor musun cevrendendemi utanmıyor sun.O kadar yemek meraklisisin akşam akşam kukruyorsun karını o zaman çalıştırma kardeşim dese ne güzel olur.Ama bizim insanlarimiz benim gibi hep korkak çocuk gürültüsü olunca aslan kesilirler.Ne yapmam lazım bağırınca ben susuyorum dahada bagris cagris olmasın diye.Acaba bendemi avaz avaz bagirmaliyim.Onun bana aptal dediği gibi bende mi bagirmaliyim avaz avaz o zaman yaptığından utanirmi.bildigin rezil oluyorum.
Komşulara gelene kadar anne babaniz ne yapıyor? Hadi siz korkaksınız onlar niye susuyor? Ailece böylesiniz demek ki. Adam evde anne baba var demeden böğürüyor. Annenizin yaptıği yemeyi de yemiyormuş haspam. Siz çok uzun saatler dışarıdasiniz is dolayısıyla kendi yapsın beğenmiyorsa.
Yazık o evdeki çocuklara cidden.

Psikolojik şiddet doğru düzgün para da yok ay sonu geldi.
Peki şu an sizin kocanıza katlanma motivasyonunuz nedir ? Her akşam yemek konusu üzerinden çocuklarınızın ve anne babanızın önünde azarlanmaya katlanmak için geçerli sebebiniz nedir ?
Mesela hiç sordunuz mu neden bu kadar bağırdığını, ya da çözümün bu olmadığını konuştunuz mu sakinken

Siz halinizden memnunsanız komşu ne yapsın? Sizin evden kovamadığınız çocuklarınızın babasını millet neden kovsun? Ne sıfatla kovacaklar yani?
Anca dinlerler çocuk gürültü yapsa yan dairedeki adam avaz avaz bağırır yeter yeter diye bağırır en üst kattaki bayan komşumuz kapıya gelir çocuk gürültü yapıyor başım ağrıyor diye

Komşulara gelene kadar anne babaniz ne yapıyor? Hadi siz korkaksınız onlar niye susuyor? Ailece böylesiniz demek ki. Adam evde anne baba var demeden böğürüyor. Annenizin yaptıği yemeyi de yemiyormuş haspam. Siz çok uzun saatler dışarıdasiniz is dolayısıyla kendi yapsın beğenmiyorsa.
Yazık o evdeki çocuklara cidden.

%100000000

Evde 3 yetişkin var, bu adamın öküz gibi böğürmesini dinliyorsa komşu ne yapsın? 3 kişi bir öküzü kolundan tutup dışarı atamıyorsa komşunun suçu ne, konu sahibesi diğer insanlara korkak demesin kendi işini kendi görsün :KK51:

Anca dinlerler çocuk gürültü yapsa yan dairedeki adam avaz avaz bağırır yeter yeter diye bağırır en üst kattaki bayan komşumuz kapıya gelir çocuk gürültü yapıyor başım ağrıyor diye

Bıkmışlar sizden demek ki. Çocuğun gürültüsü ayrı böğüren öküzün gürültüsü ayrı. 2 numarada aile kavgasına karışmak istemiyorlar belki, siz neden polisi kendiniz aramıyorsunuz sizin eliniz ayağınız yok mu?

Vah yazik demek tum sorun aslinda komsulariniz. Siz farkinda misiniz yasadiginiz hayatin acaba millete kulp bulcaginiza kendi hayatinizi yonlendirin

Kiz senin agzin dilin yok mu, sen savunsana kendini, catlatmayin beni burda 😐

Siz de anca dinliyorsunuz. Böyle pasif kaldıkça adam tüm aileyi ezdikçe eziyor.

Komşunuz olsam ben de karışmazdım valla. Memnun değilseniz boşanın, komşular mı zorla aynı evin içinde tutuyor?

Karışınca kıymetli olur diye çekiniyorlardır, şahsen fiziksel şiddet durumu olmadıkça ben de karışmam.

Öyle Moralim bozuk ki hep böyle ondan daha çok çalışıp daha çok yoruluyorum.calismasam aldığı asgari ücret.off offf

2 küçük çocuğunuza anneniz bakıyor; siz çalışıyorsunuz. Peki tam olarak size ve ailenize saygı göstermeyen; evde yemek varken anneniz yaptı diye yemeyen adamı, adam yerine sayıyorsunuz ?

Aynı evde çocukların önünde bu denli bağırmasına susan siz varsınız, anne babanız evde siz ne yapıyorsunuz ? Komşu ne alaka hayır bi de gelip sizin kocanıza akıl mı verecek. Önce siz konuşun anlayacağı dilden sonra anne babanız sonra polisi arayın oldu bitti.

Bu adamdan bi yol olmaz hem çalışıp hem de kendinizi ezdirmeyin çocuklara da anneniz bakıyormuş zaten bu adama mecburiyetiniz ne ?

Back
X