• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3lale
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hep bu konuda avazı çıktığı kadar bağırıyor bu binada da bir insan evladı polise şikayet etmiyor yada kapıya tak tak vurup kardeşim ne bağırıyorsun bu binada tek adam senmisin.evinde yemek yoksa bir yumurta kırıp yemeyide bilmiyor musun cevrendendemi utanmıyor sun.O kadar yemek meraklisisin akşam akşam kukruyorsun karını o zaman çalıştırma kardeşim dese ne güzel olur.Ama bizim insanlarimiz benim gibi hep korkak çocuk gürültüsü olunca aslan kesilirler.Ne yapmam lazım bağırınca ben susuyorum dahada bagris cagris olmasın diye.Acaba bendemi avaz avaz bagirmaliyim.Onun bana aptal dediği gibi bende mi bagirmaliyim avaz avaz o zaman yaptığından utanirmi.bildigin rezil oluyorum.
Şaka mısınız daha siz ne böğürüyorsun sus demiyorsunuz orda anne babanız duruyor demiyor ama komşular diyecek öyle mi😳

Adam "açken sen sen değilsin" modeli ise doktora gidip kontrol yaptirsin, bunu talep edin madem. Beraber yasanacaksa uzlasma olmali kusura bakmasin.

Anne-babaniza da kulp bulmasin, sartlar gereği bu sekilde yaşanacak, sayılı gün, az kalmış, 9 ay sonra babagil giderse adam normal davranir belki.

Biz kk'ya göre böyle bi adamdan ayrilirdik ama siz ayrilmayi düşünmüyorsanız,
yemege dikkat edin, o da dikkat etsin, mutfağa sofraya yardim etsin. Pışpışlamayalım, tokatlayalım.

Tabii canım ironi yaptım ben. Buraya konu açan kadınlar hep imzayı atınca veya çocuk olunca değişti diye kendilerini avutuyorlar, o hesap işte…

Halbuki arka planda aldatma, hakaret ne ararsan sevgililik döneminde yaşanmış oluyor.
Aslinda degisen birsey yok. Evlenince kotu huylar 2-3kat artiyor. Mesela diyelim ki normalde dişlerini fircalamayan bir erkek, kiz arkadasiyla bulusmaya gelirken haftada iki kez fircaliyor. Evlendikten sonra haftada bire düşüyor. Halbuki dikkatli baksan sevgiliyken adamin duzenli bir sekilde dislerini fircalamadigini farkedersin. Davranislarda bunun gibi. Sevgiliyken 3 kez bagiracagina birkez bagiriyor. Aman birkereden birsey olmaz, cok sinirlenmistir diye goz göre göre evleniyorlar. Halbuki bagirmaya hakki yok

İki seferde de mi?Yanlışlıkla deyince aklıma hep cowpers fluid geliyor.:)
Anlamış gibi güldüm ayip olmasın diye de cowpers ne bre 😐 yanlis okumusum cowpowers yazdim nete, danali inekli biseyler beklerken Minecraft videolari cikti bxvxhxh

Anlamış gibi güldüm ayip olmasın diye de cowpers ne bre 😐 yanlis okumusum cowpowers yazdim nete, danali inekli biseyler beklerken Minecraft videolari cikti bxvxhxh
Geti çekilme yönteminde hesaba katılmayan şey.Zevk suyu.😂

Annesi yıllarca doldurdu ben pek yemek yapmayı beceremiyorum bir akşam makarna bir akşam balık bir akşam bulgur pilavı döner filan alıp yapıyoruz.ben her sabah 5:30 da kalkıp 6:00 da evden cikiyorum.Aksam 19:30 da eve geliyorum.yemek beğenmez.Annesi arar sürekli makarnami yediniz yine der deseki oğlum oda çok çalışıyor bi karın doyurmak degilmi dese yumurta kır ye dese böyle yapmaz ama tüm ailesi gaz veriyor ev aldık biz 1.5 senemiz kaldı borcunun bitmesine hep çalıştım bende.Ama karnı açken bağırıyor deli gibi evde yemek olmadığını biliyor şunu yap demiyor ben düşünecek misim.
Babanız nasıl tepki vermiyor bu duruma , sen de o annesi gelince ona bağırırsın madem öyle işte böyle. Eşler arası sorunlar maalesef konuşarak çözülemiyor bazen kısasa kısas en iyi çözüm yolu oluyor çünkü bazen sen ya da eşin yapılan hatayı anlayamıyor ancak başına gelince düzeltilebiliyor, siz de bağırın arkanızda aileniz var bir b.k yapamaz

Babanız nasıl tepki vermiyor bu duruma ben o annesi gelince oma bağırırsın madem öyle işte böyle eşler arası sorunlar maalesef konuşarak çözülemiyor bazen kısasa kısas en iyi çözüm yolu oluyor çünkü bazen sen ya da eşin yapılan hatayı anlayamıyor ancak başına gelince düzeltilebiliyor, siz de bağırın arkanızda aileniz var bir b.k yapamaz
Çünkü babası da aynı.Hangi damat kayınpederinin yanında eşine bağırabilir ki?Arkadında ailesi yok.

Babanız nasıl tepki vermiyor bu duruma ben o annesi gelince oma bağırırsın madem öyle işte böyle eşler arası sorunlar maalesef konuşarak çözülemiyor bazen kısasa kısas en iyi çözüm yolu oluyor çünkü bazen sen ya da eşin yapılan hatayı anlayamıyor ancak başına gelince düzeltilebiliyor, siz de bağırın arkanızda aileniz var bir b.k yapamaz
Yapmış kafasına vücuduna vurmuş şiddet uygulamış ailesi de biliyormus.Aileside sen benim kızımı nasıl döversin diye karşı çıkmamış.

Back
X