• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum :(

şifrelerini sana verecek senin güvenini tekrar kazanana kadar elinden geleni yapacak yoksa bu şüpheler seni mahveder sağlığını kaybedersin

ona güvenene kadar herşeyini kontrol edeceğini izin vermezse boşa af dilememesi gerektiğini affetmeyeceğini ayrılacağını söyle..
yanız internet öyle bir şey ki sen bir msn i takip edersin adam başka msn açar ordan devam eder.. işyerinde yapar bilemezsin..
yani bilemiyorum bir şekilde onun bu yaptığının sana hakaret olduğunu söyle madem başka kadınlar da medet umuyordu snle neden evlendi bunu sorgula?? bir psikoloğa ve evlilik danışmanına gidin belki sanal ortamdan kurtarabilirsin.. bilemiyorum seviyorsan değer ama sevmiyorsan bırak git adamın gözü dışarda..

reelde aldatçağını sanmıyorum evden işine işten evine gidip gelen biri ama işte sürekli internet önünde korkuyorum buyüzden nekadar sözde verse yapmıcam bidaha diye güven bikere kırıldımı tekrardan güvenmek zor oluyo eşimide gerçekten çok seviyorum ama acaba yetmiyomuyum onaa bazende suçu kendimde buluyorum kafam çok karışık :gitme:

bence bir erkek hiç çaktırmadan her şeyi yapabilir.sana şunu söylemek isterim canım kardeşim 10 yıllık bir evliliğin var ve eşini çok seviyorsun bence affetmekde bazen büyük bir erdemliktir.bu şüphe ve kaygılar sende sürekli olacaktır ve huzursuzluklarınız başlayabilir.önemli olan eşinle konuş ve geçici mutlulukların ona bir faydası olmadığını anlat evliliğiniz için en önemliside birbirinize seviyorsunuz ben yapsaydım sen ne hissederdin sen affedermiydin diye sor bir kere..aldığın cevaplar doğrultusunda ona güvenmesende bir anlık öfkeyle evliliğini bitirme gerçek sevgi kolay bulunmuyor canım..

kusura bakma ama konuyu açan arkadaşım sen ne safsın yaaa..

hala bu adam beni aldatırmı diyorsun ,kimisi de reeelde aldatmaz demiş ne demek yaa bu işin reeli sanalı mıolur aldatmak aldatmaktır kendi ağzınla söylüyorsun listesinde 150 kadın var diye iğrendim valla yaa kusmak üzereyim şu anda seni sevdiğine nasıl inanabiliyorsun hala yaaaa

sen bu şekilde devam edersen kusura bakma ama daha çok aldatılırsın kadın dediğin biraz akıllı olmalı
aklını kullanamayan kadın da bazı şeyleri kendisi hakeder

neden döndün sen bu adama
bu adama döndün artık her zaman aldatılmaya mecbursun bunu da aklından çıkarma
acı ama gerçek bu
yok msn şifresini iste filan denmiş şifrey iistesen ne istemesen ne adam seni 150 hatunla aldatmış işte listesinde olması demek aldatmak demektir bunun daha ne tutar yanını bekliyorsun anlamış değilim
ayrıca böyle bir adamı seviyorsan eğer sende de sorun var demektir çünkü normal bir insanın böyle bir adamı sevme ihtimali yüzde sıfır bile değil yani

Ms n sinin şifresini değiştiren adam senden gizli devam edecek hatun muhabbetine bukadar basit..onun senin sevdiği falan yok..niye sana iyi davranıyo?neden mi evlenmiş bir kere ,ayrılmak için senin kusurunu da bulamıyo,ayrılsa elaleme kendi rezil olacak anlamıyor musun?senden nezaman ayrılacak biliyo musun?senin hatanı bulup,msn dende kız ayarlayıp ayrılacak senden...illa ayrılmak istemiyosan ondan,msn şifreni değiştirmeyeceksin,gözümün önünde yazacaksın,tl numaranı değiştireceksin de bakalım ne diyo..kadınlar iki çift güzel lafa aşık oluyo sende onlardansın aşık olan seven adam sanal yada gerçek farketmez aldatmaz bu kadar BASıT

daha napacak bu adam?yataktamı basmak gerekiyo illa?yapacağını yapmış zaten .......ateşlemek gibi olmasın ama ben böyle adama asla güvenmem sen yine tetikte ol konuyu kapatmış gibi yap ama tedbiri elden bırakma ...yapıyosa bişey hala mutlaka ortaya çıkar sabıkalı olunca hata yapma oranıda yüksek olur...

Ne diyim bilmiyorumki..
Evdeki neti kapattır desem,iş yerinde varmış..
Şifrelerini al desem,yeni msn açar..
Telefnunu da vermiyomuş sana pek,verse bile onunda kolayını bulur başka bi hat telfn vs.alabilir..
Yapmak isteyen her türlü yapr yani..

ış sende bitiyo bu durumda..sanırım seni şüphelendirmemek için fazlasıyla üstüne düşüyo..
Bi kere yakaladı geri döndü bana,nası olsa gidemiyo,gitsede geri dönüyo diye düşündürme ona..
Ne bilim arkadaşım..sevilmez böyle bi adam..yaşında genç sanırım,bırak sana sadık birini illaki bulursun..

benim eşimde böle girişimlerde bulundu bende kopardım kıyametleri bağırdım çağırdım.yalvardı yakardı sözler etti yein verdi bi daha yapmıycana dair.facebook kapattım şifresini değiştirdim.msnin şifresinide biliyorum hergün kontrol ediyorum şimdilik yok bişey.telinede bakıyorum yabancı noya msja rastlamadım.ama içimde ona karşı hep bi şüphe ve hep bir güvensizlik var.sanki gizli gizli bişeler yapıyormuş gibi.gözle görülür bişeyi yok ama hislerim yaptığından yana.çok sinir bozucu ve yıpratıcı bir durum seni çok çok iyi anlıyorum.fakat şifresini değiştirmesi teli elinden alması yine hataalr peşinde olduğunu gösterir.onu biraz korkut burnunu sürtsün.öyle bi korksunki bi daha bilgisyara yanaşamasın.üsütüne git peşini bırakma derim ben.

onun gözünü korkutmalı,sen, kaybedebilecegini ona hissettirmelisin..
o sana msn sifresini de vermek zorunda yaptıgı herseyin hesabını da sen sordugun sürece vermek zorunda!
sen onun eşisin.yerinde olsam kıyameti koparırdım

bişi yoksa niye şifreleri değişiyo ve niye telefonu elinden alıyor.
allah cezaları doyumsuz yaratıklar
kusura bakma çok sinirlendim

bence eşinin psikolojik sorunu var psikiyatr e götür o şartla devam edebilirim de onda aldatma ve doyumsuzluk hastalığı var kesinlikle tabi bu hastalığın bilimsel adını bilemiyorum.reel de yapmaz çünkü cesareti yok

ne yaparsam yapayım eşime kötü davranamıyorum bazen yaptıklarını düşünüp onu görmek istemiyorum bazende öyle bişey oluyo ki aşktan gözüm başka bişeyi görmüyor nasıl davranıcağımı ne yapacağımı bilemiyorum sizlerde haklısınız aldattı sonuçta şüpheler var içimde ama ondan ayrılınca yalnız kalmaktan korkuyorum eğer boşanırsam inanın daha mutsuz olurum sonuçta sigara içen bi insan bile o alışkanlığını kolay bırakamıyor ben çok alıştım ona eşime karşı bi bağlılığım var onunda bana biliyorum ayrılırsak eğer mutsuz oluruz..
çevreme bakıyorum bunu yaşayan tek ben değilim ki evliliği ne durumda olanlar var mesela üst komşumuz hergün kavga dövüş ama hala devam ediyolar evliliklerine hemen bırak git olmuyor işte ortada bi yuva ve kurulu düzen var her olayda çekip gidersek ayrılmayı düşünürsek olmaz yani ben kendimce doğru bulmuyorum sizin görüşlerinizede saygım var ama bunlar benim düşüncelerim..​

ne yaparsam yapayım eşime kötü davranamıyorum bazen yaptıklarını düşünüp onu görmek istemiyorum bazende öyle bişey oluyo ki aşktan gözüm başka bişeyi görmüyor nasıl davranıcağımı ne yapacağımı bilemiyorum sizlerde haklısınız aldattı sonuçta şüpheler var içimde ama ondan ayrılınca yalnız kalmaktan korkuyorum eğer boşanırsam inanın daha mutsuz olurum sonuçta sigara içen bi insan bile o alışkanlığını kolay bırakamıyor ben çok alıştım ona eşime karşı bi bağlılığım var onunda bana biliyorum ayrılırsak eğer mutsuz oluruz..
çevreme bakıyorum bunu yaşayan tek ben değilim ki evliliği ne durumda olanlar var mesela üst komşumuz hergün kavga dövüş ama hala devam ediyolar evliliklerine hemen bırak git olmuyor işte ortada bi yuva ve kurulu düzen var her olayda çekip gidersek ayrılmayı düşünürsek olmaz yani ben kendimce doğru bulmuyorum sizin görüşlerinizede saygım var ama bunlar benim düşüncelerim..​

doğru söylüyorsun... bi yuva kolay kurulmuyor canım... o yüzden her tartışmada her sorunda bırak git herkes boşanırdı o zaman... katılıyorum sana

cnm keşke affediceksen bile bunu hemen yapmasaydın..2 gün sonra değil en azından..

ben yerinde olsam asla affetmezdim o ayrı..o yaştan sonra o adam değişmez..seviyorum diye affetmezdim..

ama madem sen duygularınla hareket etmek istiyorsun her yalvardıgında geri dönecegini hissettirmeseydin keşke..ona kaybetme duygusunu yaşat..

ciddiyetini anlasın..gidipte hemen geri gelme..

hele bir anlasaydı sensizken hayat nasıl..ne kaybetmiş görseydi...

neyse şimdi bende yeni evliyim cokta tecrübem yok ama sana tek diyecegim en azından ondan emin olana kadar coocuk yapma..

çocuk arayı düzeltiyor diye sakın hamile kalma..ilerde yaşayacagın kötü şeylerin bedelini coocuklar ödüyor çünkü..

benm babamda böyleydi..annem katlandıda noldu?? mutsuz huzursuz bir yuvada annemizin aldatıldıgını bile bile büyüdük..sonunda ayrıldılar..yine biz zarar gördük...

Back
X