Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
reelde aldatçağını sanmıyorum evden işine işten evine gidip gelen biri ama işte sürekli internet önünde korkuyorum buyüzden nekadar sözde verse yapmıcam bidaha diye güven bikere kırıldımı tekrardan güvenmek zor oluyo eşimide gerçekten çok seviyorum ama acaba yetmiyomuyum onaa bazende suçu kendimde buluyorum kafam çok karışık :gitme:
ne yaparsam yapayım eşime kötü davranamıyorum bazen yaptıklarını düşünüp onu görmek istemiyorum bazende öyle bişey oluyo ki aşktan gözüm başka bişeyi görmüyor nasıl davranıcağımı ne yapacağımı bilemiyorum sizlerde haklısınız aldattı sonuçta şüpheler var içimde ama ondan ayrılınca yalnız kalmaktan korkuyorum eğer boşanırsam inanın daha mutsuz olurum sonuçta sigara içen bi insan bile o alışkanlığını kolay bırakamıyor ben çok alıştım ona eşime karşı bi bağlılığım var onunda bana biliyorum ayrılırsak eğer mutsuz oluruz..
çevreme bakıyorum bunu yaşayan tek ben değilim ki evliliği ne durumda olanlar var mesela üst komşumuz hergün kavga dövüş ama hala devam ediyolar evliliklerine hemen bırak git olmuyor işte ortada bi yuva ve kurulu düzen var her olayda çekip gidersek ayrılmayı düşünürsek olmaz yani ben kendimce doğru bulmuyorum sizin görüşlerinizede saygım var ama bunlar benim düşüncelerim..