Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen 20 yaşındamısın
ah canim..benim eski modada derdi al inanmiyorsan cep telefonuma bak diye.....bende saf saf inaniyordum erkek isimleri var diye........nerden bilecektim o erkek isimlerinin gercek sahibi kadinlara ait oldugunu....buda bir tuzak..leylaysa levent olur..ahmetse ayse olur..bunlar o gibi tiplerin taktikleri...psikolojim o olaydan sonra çok bozuldu gerçekten çok sert çıktım eşimi hiç ağlarken görmemiştim ağlardı yalvardı dayanamadım döndüm daha yeni evliyiz sanılır böyle bişi yapması korkuttu beni herşeyden şüphelenmeye başladım bana hak veriyo bazen bak telefonu elime veriyo kurcala güvenini sarscak hiçbişey yapmıyorum bak diye bazen ben istediğimdede bakmaya çalıştığımda vermiyo acaba benmi paranoyak olmaya başladım artık yaa :sinifsinif:
88 doğumluyum canım
aileler uyarmak için başta o tür şeyler söyleyebiliyo. ama durum ciddileşince size kıyamazlar bence... karar sizin tabi ben boşanın demiyorum, sadece arkanızda bir güvence olduğunu hatırlatıyorum.. bu karşı çıkmalardan eşinizin haberi yoktur umarım, eğer haveri varsa bu serbestliği "nasıl olsa beni bırakmaz" düşüncesi yüzünden de olabilir....daha yeni evliyim ve ailem boşanmamı istemiyo boşanırsam ailem kabul etmez çünkü erken bi yaşta evlendim annem çok uyarmıştıı ama dinlemedim iştee pişman oldum evlendiğime ama ailemede dönemem ne yapabilirim ki affetmekten başka :gitme:
88 doğumluyum canım
daha yeni evliyim ve ailem boşanmamı istemiyo boşanırsam ailem kabul etmez çünkü erken bi yaşta evlendim annem çok uyarmıştıı ama dinlemedim iştee pişman oldum evlendiğime ama ailemede dönemem ne yapabilirim ki affetmekten başka :gitme:
daha yeni evliyim ve ailem boşanmamı istemiyo boşanırsam ailem kabul etmez çünkü erken bi yaşta evlendim annem çok uyarmıştıı ama dinlemedim iştee pişman oldum evlendiğime ama ailemede dönemem ne yapabilirim ki affetmekten başka :gitme:
offffffffffff ya güzelim çok erken evlenmişsin..birde öğrenciyim diye yazmışsın..üniv okuyorsun sanırım...keşke beklese idiniz..bu kadar erken evlemeye ne gerek vardı..en azından daha iyi birbirinizi tanırdınız ve biraz daha olgunlaşırdınız..gerçektende zaman geçtikçe daha sağlıklı kararlar alıyorsun..2-3 yıl önceki halimle şimdiki halim o kadar farklı ki..aslında geçen yılki halimle birle şimdiki halim farklı..insan küçük yaşta evlenince bir evi ,bir erkeği ,hayatı idare edemeyebiliyor..
Ah be guzelcim, cok kizdim simdi sana. Daha ergenlik donemindesin, gencliginin baharindasin. 21. yuzyildayiz, nedir bu evlilik telasiniz? Neden universite okuyup, arkadaslarinizla kizli erkekli egleneceginiz, gezeceginiz yaslarda evleniyorsunuz be ablacim? Uc es sene bekleyip, iliskinizi rayina sokup oyle atsaydniz imzayi.
Artik olmusle olmusa care yok, keske demenin de bir anlami yok. Kendini suclamaktan da vazgec. Kiyamam sana, burada hatali bir tek kisi var oda esin. Ya bu koca duzelecek ya duzelecek yolu yok. Onu adam edecek olan da yine sensin. Haddini bilecek, kuzu gibi eteginden ayrilmayacak. Ama bunun icin onun hata yaptigini gormesi lazim. Zeytinyagi gibi uste cikip, "karim paranoyaklasti" dememesi lazim. Bunu dedirtme lutfen.
:1hug:
evet öğrenciyim okulumun son yılı ailelerimiz bian olsun istedi bizde seviyoduk evlendik insan ozaman anlamıyo işte pişman oldum ama artık çok geç mafoldumben
ee hani ailen istememişti
bekarlara ders 3: oğlan aileleri sizin aileniz istemediği halde bir evlilik için çok dayatıyosa bu işte bi iş vardır.eşimin ailesi çok istedi benimde babam annem evlendirmek istemedi daha çok erken diyee ama dinlemedik işteee :sinifsinif:
hepinize çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için arkadaşlar
şuan çok kötüyüm eşim geldi biraz konuştuk düşündüklerimi söyledim bağırdı çağırdı kapıyı çekti gitti tekrardan bu konuyu açtım ona güvenmediğimi söyledim diyeee ilk defa yaptııı bunuu çok sinirim bozulduuu çok pişmanım şimdi evlendiğimeeee keşke bazı şeyleri önceden bilebilseydik mafoldumben