çok teşekkür ederim kızlar
aslında dikkat ediyorum ama bu çok ani oldu,birden soldaki kaslar kasıldı gibi oldu,umarım dediğiniz gibi bişey yoktur.
demekki daha dikkatli olmam gerekiyor bundan sonra.
gölgemmm
allah korumuş senide canım,hikayen bana iyi geldi ama çok teşekkür ederim :) dediğin gibi yiyecek ekmeyi varsa her şartta tutunur.
netteki doktorlardan birinede sordum,oda rahimle alakalı olmadığını sadece kasıklardaki kaslardan olduğunu söyledi iyiceiçim rahatladı
Bende kendi hesaplarıma göre 6 hafta, ultrason sonuçlarına göre 1 haftadır 5+3'üm :)) En son orda kaldık yani, ultrason gün atlamıyor.
Ctesi akşamı benim kanamam oldu ama çok hafif, 2-3 nokta şeklinde. Doktorum ilaç verdi kesildi, şimdide sadece silince gelen kahverengi bir akıntım var ama çok canım sıkılıyooor. Doktorumun ilk sorusu, ağır birşey kaldırdınızmı oldu! Halbuki hiçbirşey kaldırmamıştım.
Sürekli birşeyler okuyorum daha da çok canım sıkılıyor! Aklımda bi dünya soru dönüyor ama cevapsız! Keşke en yakın arkadaşım kadın doğum uzmanı olsaydı :)))
Sanırım içini ferah tutup, herşeyi oluruna bırakmak lazım. Ama işte annelilk duygusu ilk günden oturuor üstüne, bi daha da kalkmıyor :))
Umarım Allah hepinize bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder.
Bende kendi hesaplarıma göre 6 hafta, ultrason sonuçlarına göre 1 haftadır 5+3'üm :)) En son orda kaldık yani, ultrason gün atlamıyor.
Ctesi akşamı benim kanamam oldu ama çok hafif, 2-3 nokta şeklinde. Doktorum ilaç verdi kesildi, şimdide sadece silince gelen kahverengi bir akıntım var ama çok canım sıkılıyooor. Doktorumun ilk sorusu, ağır birşey kaldırdınızmı oldu! Halbuki hiçbirşey kaldırmamıştım.
Sürekli birşeyler okuyorum daha da çok canım sıkılıyor! Aklımda bi dünya soru dönüyor ama cevapsız! Keşke en yakın arkadaşım kadın doğum uzmanı olsaydı :)))
Sanırım içini ferah tutup, herşeyi oluruna bırakmak lazım. Ama işte annelilk duygusu ilk günden oturuor üstüne, bi daha da kalkmıyor :))
her gelen leke dusuk belırtısı degıldır canım..kese buyudugu ıcıne bu tarz kanama ve lekelenmeler olabılıyor..dr genelde progestan verir bu tip durumlarda..ama dedıgın gıbı annelık ıc gudusu huzursuz olunuyor:)
Allah hepimizin yavrusunu bagıslasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?