Canım hiç korkma ya ben de oldum iğnemiz hem de. Ayiktim yani beni de korkutmuslardi zor oluyor diye annemle babami götürdüm onlar da bekliyorlardı kapıda. Zaten 4 kisi oluyo basında ikisi seni tutuyor ikisi de işlemi yapıyor. Fıs Fıs sıktılar önce hortum girerken öğürtü geliyor istemsizce onun dısında bir şey yok acı falan olmadı kısa sürüyor zaten anlamıyorsun bile ne olduğunu. İşlem bitince bir şey olmamış gibi çıkmıştım annemle babamda şaşırmıştı
aslında endoskopi önemli değil rahatsızlıktan sonra mideye iyileştirmek zor biraz şahsen ben çok uğraştım ama reflüye bi tedavi yok sanırım şimdide midemde yanma var tekrar gitcem canım endoskopiye...umarım sende bişey çıkmaz...
aslında endoskopi önemli değil rahatsızlıktan sonra mideye iyileştirmek zor biraz şahsen ben çok uğraştım ama reflüye bi tedavi yok sanırım şimdide midemde yanma var tekrar gitcem canım endoskopiye...umarım sende bişey çıkmaz...
benimde bir yildir rahatsizligim var sürekli kusuyorum o yüzden bi baktirayim dedim bakalim ne cikacak.. sanada gecmis olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?