korkuyorum :(

oladybird

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
70
0
36
Avusturya
arkadaslar yarin mideme bakacak doktor, türkcesini bilmiyorum tam ama mideme böyle ucunda kamera olan bi hortum salacaklar..iyne yapiyorlarmis uyutuyormus o seni, ama ben yinede cok korkuyorum daha önce böyle bisey yaptiranlar varmi? cok aciyormu? bittikten sonra bisey hissediyormusunuz? ve bunu yaparken soyunmak gerekiyormu onuda bilmek istiyorum..

Endeskopi canım o bahsettiğin

bundan 3 yıl önce falan olmuştum. sadece boğaza uyuşturucu etkisi olan bir sprey sıkıyorlar. ama ben imkanın varsa anestezi altında bu işlemi uygulat derim.

fena çünkü :18:

şimdiden geçmiş olsun kardeşim

çok rahat ol olup biteni hatırlamayacaksın bile artık eskisi gibi değil endoskobi.Damardan narkoz veriliyor hiç sıkıntı yok eşim yaptırmıştı bende yanında girdim hatırlamıyor bile :D yalnız kendiniz araba kullanıp gidecekseniz gitmeyin narkozun etkisi bir kaç saate geçtiği için araba kullanmak sakıncalı oluyormuş.

canım öncelikle çok geçmş olsun endoskopiden hiç korkma 3 kere olmş biri olarak söylüyorum...iğneyle seni yarı baygın hale getiriyolar hiçbişey hatırlamıyosun kendine geldiğinde....

cnm merak etme bende 2 sene önce oldum cok korkuyordum senı gibi ama bayıltınca hiçbirşey duymuyorsun hatta ayılmaya başlayınca aaa cok kolay benı hergun endoskopi yapın demişim doktora :1: kıyafete gelınce yeşil bir elbise giymiştim her hastaneye göre değişrmi bilmem gecmiş olsun şimdiden

bende oldum korkma 1dk gibi bir süresi var hem narkoz felanda almadım sadece için kalkıp duracak sonucta ac karnına midene hortum atıyorlar midenin kalması normal.

evet yaninda birini getirin dedi zaten doktor, ama bana o iyne fayda etmezde hissedersem diye korkuyorum, cokmu kuruntu yapiyorum acaba ya.. korkudan uyuyamiyorum :(

Canım hiç korkma ya ben de oldum iğnemiz hem de. Ayiktim yani beni de korkutmuslardi zor oluyor diye annemle babami götürdüm onlar da bekliyorlardı kapıda. Zaten 4 kisi oluyo basında ikisi seni tutuyor ikisi de işlemi yapıyor. Fıs Fıs sıktılar önce hortum girerken öğürtü geliyor istemsizce onun dısında bir şey yok acı falan olmadı kısa sürüyor zaten anlamıyorsun bile ne olduğunu. İşlem bitince bir şey olmamış gibi çıkmıştım annemle babamda şaşırmıştı :D

Canım hiç korkma ya ben de oldum iğnemiz hem de. Ayiktim yani beni de korkutmuslardi zor oluyor diye annemle babami götürdüm onlar da bekliyorlardı kapıda. Zaten 4 kisi oluyo basında ikisi seni tutuyor ikisi de işlemi yapıyor. Fıs Fıs sıktılar önce hortum girerken öğürtü geliyor istemsizce onun dısında bir şey yok acı falan olmadı kısa sürüyor zaten anlamıyorsun bile ne olduğunu. İşlem bitince bir şey olmamış gibi çıkmıştım annemle babamda şaşırmıştı :D

umarim benimkiside öyle olur :D

aslında endoskopi önemli değil rahatsızlıktan sonra mideye iyileştirmek zor biraz şahsen ben çok uğraştım ama reflüye bi tedavi yok sanırım şimdide midemde yanma var tekrar gitcem canım endoskopiye...umarım sende bişey çıkmaz...

Sen bi de iğne olacakmışsın o zaman hiç korkma :) hatırlarmayacaksin bile :)

aslında endoskopi önemli değil rahatsızlıktan sonra mideye iyileştirmek zor biraz şahsen ben çok uğraştım ama reflüye bi tedavi yok sanırım şimdide midemde yanma var tekrar gitcem canım endoskopiye...umarım sende bişey çıkmaz...

Evet ya sonrası sıkıntı reflu geçmiyor ben de de senin şikayetlerin neler hala ve. Hangi ilaçları kullandın acaba canım?

benimde bir yildir rahatsizligim var sürekli kusuyorum o yüzden bi baktirayim dedim bakalim ne cikacak.. sanada gecmis olsun :))

benimde bir yildir rahatsizligim var sürekli kusuyorum o yüzden bi baktirayim dedim bakalim ne cikacak.. sanada gecmis olsun :))

saol canım umarım önemli bişeyin yoktur...benim yara vardı midemde ağrıdan ölüyodum ama korkudan gitmiyodum bikere oldum endoskopi 2 senede 3 kere gittim artık doktorlar kızıyolar git seneye gel diye :1: hiç korkma mide bu ihtimale gelmez...

öncelikle geçmiş olsun ben yaptıralı 7 sene olmuştur
ozamanlar sadece uyuşturucu sprey sıkıyorlardı
şimdi bayıltıyorlar korkuyorsan bayıltmalarını söyle
baygınlığın çok kısa sürüyor zaten
ayrıca soyunmana gerek yok

canım hiç korkma eskisi gibi değil artık anestezi ile yapıyorlar. sadece kendine geldiğinde boğazında hafif tahrişten dolayı olan bir acı hissi olabilir

Back
X