korkuyorum...

Cok tesekkur edrn ailem yanimda sukur.. sonumuz yakin zatenn ... peki darp raporunu alirken doktor polis cagirir mi

Siz daha once Evi terkettinizmi?
Esiniz sizsiz yapamicak, siz bugun esyanizi toplayip gidin ailenize esinizi korkutmak icin,
o bugun aksam kapiniza gelir cocugu ister sizde vermessiniz, 2. gunu gelicek bu kez tehditler savurucak,
3. gunu gelicek bosanmayla tehdit edicek,
4. gün ise yalvaricak size.
boyle olucagina adim gibi eminim,
esiniz piskolojik rahatsiz sizi ailenizden asiri kiskaniyo, o kizinizi
size karsi kullaniyo korkutuyo sizi,
bence ya bir piskologa yada bir hocaya gosterin derim,
bi arkadasimda ayni sizin gibi cok cekti hocaya gosterdiler kotu goz cikti,
simdi ise gecmisten daha iyiler. insallah duzelirsiniz yoksa cocugunuzun gelecegi icin iyi olmaz...

Hyr terketmedim. Psikiyatriye goturdum cok sinirli die. Doktor sordu daha cok ne olunca sinirleniosun die esimin ailesi yuzunden dedi yine ailemi sucladi. Hocada getirdik ciddi ciddi arada ugruyolarmis buna ondan bu kdr sinirli oluomus bi tonda para istedi bizde vazgectik

Biraz şaşıracaksın belkş şimdi ama birdahakli sefer aynısını yaparsa bağır, senin bağırmana kesin polisler gelecektir ve onun eli ayağına dolanır sana zarar veririsede şikayetçi olmanı tavsiye ederim, sana kötü davranmasına izin verme , Ailesine söylemende cok doğru olacak bilmiyorum nasıl insanlar ama aileleriniz kesinlikle bilmeli , eger sende iz bırakacak kadar sinirli ise bu insandan bir cacık olmaz...

Emin olun o kdr sinirli ben oyle yaparsam bogazima yapisir. Aileler biliyo

Cok tesekkur edrn ailem yanimda sukur.. sonumuz yakin zatenn ... peki darp raporunu alirken doktor polis cagirir mi

Hayır canım doktor darp raporu veriyor polis çağırmıyor. Baktın zor bir durumla karşı karşıyasın o zaman doktora da polise de durumu ciddi ciddi anlatırsın. Daha kötüsünün olmasından korktuğunu o yüzden şimdilik eşinizn haberi olmasını istemediğnizi falan. Ancak şunu da hatırlatmak da fayda var. Biliyorsun MOR ÇATI diye bir kurum var. Senin gibi zor durumda olan kadınlara yardım ellerini uzatıyorlar. Baktın çoook zor bir durumda kaldın. Planını uygulayamadan yine dövdü seni o zaman internetten mor çatının telefonunu bul ve arayıp yardım iste.

Aklıma gelenler bu kadar şimdilik.... Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…