- Konu Sahibi dropbydrop
-
Arkadasa katılıyorum. Çok akılı hareket etmek zorundasınız. Maalesef her ne kadar insan haklarına kanuna aykırı olsa da devlet sizin durumunuzdaki kadınları direk koruyamıyor. O yüzden en azından devletten yardım görene kadar kendinizi koruyabilmeniz lazım. Oncelıkle dayak sonrası gıdıp darp raporu alın. Ve bunu eşinize söylemeyin. Gizlice iş arayın. Mümkünse yakınlarınızın olduğu bir başka şehirde tanıdıklarınız aracılığla arayın işi. Bulduğunuz anda da eşinizden gizli kaçın. Ve hemen polise gidip şikayetçi olun. Koruma isteyin. Boşanma davası açın. Size ettiği tehditleri yapabiyorsanız (ama asla yakalanmayacak şekildeyoksa o piskopat sizi öldürebilir) bir ses/ vıdeo kaydına donustuurun. Telefonunuza kaydedebılırsınız. Moraran yerlerınızın de resmını falan cekın. Malınız mulkunuz varsa hemen tapuya şerh koydurun.
Allah yardımcınız olsun. Dilerim o psikopattan zarar görmeden kolaylıkla krtulursunuz. Daha çok gençsiniz. Böyle bir adamla ömür bitmez ki zaten bu adam sizi öldürebilme potansiyeline de sahip anlattıklarınız kadarıyla.
Son olarak tabi bunları yaparken de eşinizin huyuna gidin, bir dediğini iki etmeyin ki allah korusun size çok ciddi zarar vermesin. Dilerim aileniz sizin yanınızda durur.
Allah yar ve yardımınız olsun....
Siz daha once Evi terkettinizmi?
Esiniz sizsiz yapamicak, siz bugun esyanizi toplayip gidin ailenize esinizi korkutmak icin,
o bugun aksam kapiniza gelir cocugu ister sizde vermessiniz, 2. gunu gelicek bu kez tehditler savurucak,
3. gunu gelicek bosanmayla tehdit edicek,
4. gün ise yalvaricak size.
boyle olucagina adim gibi eminim,
esiniz piskolojik rahatsiz sizi ailenizden asiri kiskaniyo, o kizinizi
size karsi kullaniyo korkutuyo sizi,
bence ya bir piskologa yada bir hocaya gosterin derim,
bi arkadasimda ayni sizin gibi cok cekti hocaya gosterdiler kotu goz cikti,
simdi ise gecmisten daha iyiler. insallah duzelirsiniz yoksa cocugunuzun gelecegi icin iyi olmaz...
Ne yapicagimi nerden baslicami bilmiorum aslinda yadim 21 ve 3 yillik evliyim 7 aylikta bi kizim var.
Su an bas parmagim hala aciyo ve kolumdaki morluklar yeni gitti.neden mi tahmin edin... esimle tartistik her zaman yaptgi gbi ustume yurudu kufurler savurdu ve kolumu oyle bi sıktı ki parmaklarinin izi cikti ve morardi.obur elimin bas parmagimida bi an nasil yapti hatirlamiorm ama catladi sandim.
doktora gittim allahtan bisey cikmadi ama bu ilk degil ki cevap vermeye korkuorm en ufak tartismada dovmeye kalkar ama ona gore bu siddet degil.daha hamileyken tehditlere baslamisti.kizim sutten kesilince bosancakmisz ve bn mahkemede cocugu babasi alsin dicekmisim.yoksa cok kotu seyler olurms o yokken cikip gidersem keserle gelirmis pesime cocugu vermessem bnm daha once kullandgm antidepresanlarla cocugu alabilicegni iddia edio yani bnn ruh saglgm ii deglmis oyle alirmis.son kavgada seni bicaklaya bicaklaya oldururm seni balkondn atarm gbi tehdtler savurdu.ama guya bu tartsmanin sonunda baristik bana az bsey sevgisi kalmismis.ama bikiorm ki bu son degil yine ayni olucak... su aralar durgunuz...
Biraz şaşıracaksın belkş şimdi ama birdahakli sefer aynısını yaparsa bağır, senin bağırmana kesin polisler gelecektir ve onun eli ayağına dolanır sana zarar veririsede şikayetçi olmanı tavsiye ederim, sana kötü davranmasına izin verme , Ailesine söylemende cok doğru olacak bilmiyorum nasıl insanlar ama aileleriniz kesinlikle bilmeli , eger sende iz bırakacak kadar sinirli ise bu insandan bir cacık olmaz...
Cok tesekkur edrn ailem yanimda sukur.. sonumuz yakin zatenn ... peki darp raporunu alirken doktor polis cagirir mi
Emin olun o kdr sinirli ben oyle yaparsam bogazima yapisir. Aileler biliyo
Peki ailenin yanına gitsen ? korurlar seni ... Olaya bak ya sen sev evlen mutlu olacağım düşüncesi ile sonra kurtulmak için yer ara, Allah yardımcın olur inşallah canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?