- Konu Sahibi dropbydrop
-
Ne yapicagimi nerden baslicami bilmiorum aslinda yadim 21 ve 3 yillik evliyim 7 aylikta bi kizim var.
Su an bas parmagim hala aciyo ve kolumdaki morluklar yeni gitti.neden mi tahmin edin... esimle tartistik her zaman yaptgi gbi ustume yurudu kufurler savurdu ve kolumu oyle bi sıktı ki parmaklarinin izi cikti ve morardi.obur elimin bas parmagimida bi an nasil yapti hatirlamiorm ama catladi sandim.
doktora gittim allahtan bisey cikmadi ama bu ilk degil ki cevap vermeye korkuorm en ufak tartismada dovmeye kalkar ama ona gore bu siddet degil.daha hamileyken tehditlere baslamisti.kizim sutten kesilince bosancakmisz ve bn mahkemede cocugu babasi alsin dicekmisim.yoksa cok kotu seyler olurms o yokken cikip gidersem keserle gelirmis pesime cocugu vermessem bnm daha once kullandgm antidepresanlarla cocugu alabilicegni iddia edio yani bnn ruh saglgm ii deglmis oyle alirmis.son kavgada seni bicaklaya bicaklaya oldururm seni balkondn atarm gbi tehdtler savurdu.ama guya bu tartsmanin sonunda baristik bana az bsey sevgisi kalmismis.ama bikiorm ki bu son degil yine ayni olucak... su aralar durgunuz...
Ne yapicagimi nerden baslicami bilmiorum aslinda yadim 21 ve 3 yillik evliyim 7 aylikta bi kizim var.
Su an bas parmagim hala aciyo ve kolumdaki morluklar yeni gitti.neden mi tahmin edin... esimle tartistik her zaman yaptgi gbi ustume yurudu kufurler savurdu ve kolumu oyle bi sıktı ki parmaklarinin izi cikti ve morardi.obur elimin bas parmagimida bi an nasil yapti hatirlamiorm ama catladi sandim.
doktora gittim allahtan bisey cikmadi ama bu ilk degil ki cevap vermeye korkuorm en ufak tartismada dovmeye kalkar ama ona gore bu siddet degil.daha hamileyken tehditlere baslamisti.kizim sutten kesilince bosancakmisz ve bn mahkemede cocugu babasi alsin dicekmisim.yoksa cok kotu seyler olurms o yokken cikip gidersem keserle gelirmis pesime cocugu vermessem bnm daha once kullandgm antidepresanlarla cocugu alabilicegni iddia edio yani bnn ruh saglgm ii deglmis oyle alirmis.son kavgada seni bicaklaya bicaklaya oldururm seni balkondn atarm gbi tehdtler savurdu.ama guya bu tartsmanin sonunda baristik bana az bsey sevgisi kalmismis.ama bikiorm ki bu son degil yine ayni olucak... su aralar durgunuz...
Destegnz icin tesekkurler ailem arkamda cok sukur ama gidersem ailemede zarar vermesnden korkuorm cocugu bn alsam bile ilk gorus haftasinda kacirir eminim.bna yaptiklarini anasina gostrdim yarn doktora gdicem esim yapti dcem dedim hast polisini devreye sokucm ddm ve btti hastaneden sonrada gidiorm ben ddm ama sonra sirf cocugum icin vazgectim. Bu son olaydan ailemin haberi yok ama teyzeme anlattim.ztn ailemlede gorusmeme izin vermiodu bi kac aydr rahat gorusuorm onuda burnumdan getirio...
Darp raporu alicaktm ama ne biliym sonradan ozur diledi bnde vazgectim hem en cok korktgumda is buyuyicek ve kizimi alicak bendn sna hasret birakrn bu cocugu fln dedi en cok bu yuzdn almadm rapor.hem bni hastane cikisnda bekliodu rapor istesem doktor polisi cagirir die korktum.
ama en buyuk aptalligi basta yaptim bben okulumu yaarim birakip kactim...
Boşanırken bunları delil gösterip kimliğini değiştirir ve farklı bir yere taşınırsın. Hastaneye gittiğinde rapor almalısın. Seni öldürmeden kurtul.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?