korkuyorum:(

ssedaahakan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2011
131
1
46
Eskişehir
Daha once iki kere düşük yaptim.simdi yine hamileyim.7 haftalik.gecen hafta kalp atislarini duyduk Allaha cok şükür.biraz mide bulantim vardi bir haftayi geckin bir suredir.iki gundur mide bulantim yok gibi nerdeyse.cok korkuyorum bebegime bisey olduysa diye.Allahim ne olur bisey olmasin..

Daha once iki kere düşük yaptim.simdi yine hamileyim.7 haftalik.gecen hafta kalp atislarini duyduk Allaha cok şükür.biraz mide bulantim vardi bir haftayi geckin bir suredir.iki gundur mide bulantim yok gibi nerdeyse.cok korkuyorum bebegime bisey olduysa diye.Allahim ne olur bisey olmasin..

canım mide bulantısı her hamilede olacak diye bişey yokki.Ben de düşük yaptım ama bir oğlum var şükür,onda hiç midem bulanmamıştı.Hayırlı olsun hamileliğin Allah sağlıcakla kucağına versin inşallah..

korkma canm korkunun ecele faydası yok rabbm ne isterse o olur veren o alanda o sonuçta bende bi kaç gün önce senin gibi düşünüodum bende 8e grdim ama kabızlıktan bsşka bişi yok endişelendm ve benm 2.5sene snra oldu onu kaybetmekten korkuorum . Fakat şu geldi aklıma verende o alanda o bz bişey yapamayız . Ben kalbini bile duymadm daha düşün . Haftaya gidicem 2. Muayeneye zor canm biliorum düşünmemek allah sabırla beklicez

Saolun arkadaslar.daha önce iki kere dusuk yaptığımdan tedirginim gercekten.ama tabi veren de Allah , alan da Allah..binlerce kez sukurler olsun..haftaya kontrole gidicem.insallah bi sorun yoktur.Allahim hayırlısini versin hepimize...

seni çok iyi anlayabiliyorum. bende her endişemde doktorun yanında aldım soluğu. mide bulantım 1 hafta oluyordu sonra 3-4 gün hiç olmuyordu mesela.çok da mide bulantım olmadı açıkçası. endişe ediyorsan doktora görün. zaten doktora görünmeden kim ne derse desin için rahat etmez bilirim. olumlu düşünmeye çalış

ben de çok korkuyordum hala da korkum var yaşamayan bilemez sana tavsiyem doktorunu iyi seç hamileliğin boyunca bunun sana çok faydası olacak gözün aydın bu defa her şey yolunda gider üzülme...

Back
X