- Konu Sahibi Obsesifimsi
-
İnsan sevdiği insanla beraberken aşk acısı çeker mi? derdim hep, çekiyormuş. O kadar hata yaptım ki ilişkide, şimdi nasıl davranacağımı şaşırıyorum. Daha önce de forumda bir konu açmıştım sevgilimin bana ilgi göstermesini nasıl sağlayabilirim diye.. o aramadıkça arama mesaj atmadan mesaj atma, seni özlemesini sağla ve ilişkiyi monotonluktan kurtar cevapları aldım. Bazılarını uyguladım, bazılarını henüz uygulayamadım. Biz benim kıskançlıklaım yüzünden ayrılık yaşadık, sonra yeniden başladık. Bi süredir onu çokta umursamıyomuş gibi durmayı başarabiliyorum ama mesela bugün sabah 10'dan beri hiç konuşmadık, bu saat oldu. İnadı tuttu yazmıyor, ben de yazmıyorum. Benden soğumasından çocukluk yyaptığımı düşünmesinden de çok korkuyorum. Yazarsam da yine merak eden kendini tutamayan taraf olucam. Ben bu ilişkiyi daha fazla yıpratmadan nasıl düzelticem yaa.. Offf offf keşke onu bu kadar çok sevmeseydim!
üzme canım kendini. bizde nişanlımla flört döneminde çok kavgalar yaşadık çok ayrılık yaşadık ama ben hiçbi zaman pes etmedim daima sevdiğimin yanında oldum ve bugun bu durumdaysakta ikimiz sayesinde. sen tek başına bişiler yapamazsın bu işler anca karşılıklı oluyo canım al karşna güzelce anlatın birbirnize sorunlarıınızı daha fazla büyümeden
yanında oldum derken? bende onun hep yanında olmak istiyorum ama sürekli ilgilendiğimde bi tarafları kalkıyo beni hiç umursamıyo bu kız cepte odunda takılıyo.. ben de onu umursamıyomuş gibi görünmeye çalışıyorum biraz işe yaradı gibide ama işte benim sevgim ondan fazla olduğu için üzülen taraf ben oluyorum. onunda aklındayım şuan ama inadı tuttu ben yazmadım diye yazmadı hiçbişey biliyorum, ben şimdi mesaj atmalı mıyım mesela? :/ bilemiyorum.. yoksa inadım inat deyip beklemeli miyim illaaakiii atıcak sonucta biliyorum ama benden sogumasından da korkıyorum cıkmazda gibiyim yaaa napsammm
İnsan sevdiği insanla beraberken aşk acısı çeker mi? derdim hep, çekiyormuş. O kadar hata yaptım ki ilişkide, şimdi nasıl davranacağımı şaşırıyorum. Daha önce de forumda bir konu açmıştım sevgilimin bana ilgi göstermesini nasıl sağlayabilirim diye.. o aramadıkça arama mesaj atmadan mesaj atma, seni özlemesini sağla ve ilişkiyi monotonluktan kurtar cevapları aldım. Bazılarını uyguladım, bazılarını henüz uygulayamadım. Biz benim kıskançlıklaım yüzünden ayrılık yaşadık, sonra yeniden başladık. Bi süredir onu çokta umursamıyomuş gibi durmayı başarabiliyorum ama mesela bugün sabah 10'dan beri hiç konuşmadık, bu saat oldu. İnadı tuttu yazmıyor, ben de yazmıyorum. Benden soğumasından çocukluk yyaptığımı düşünmesinden de çok korkuyorum. Yazarsam da yine merak eden kendini tutamayan taraf olucam. Ben bu ilişkiyi daha fazla yıpratmadan nasıl düzelticem yaa.. Offf offf keşke onu bu kadar çok sevmeseydim!
yanındayım derken şunu kastettim arama dedi aradım ayrılalım dedi bırakmadım pes etmedim çünkü 5 yılımı verdim bunca yıllık ilişkiyi bi inat uğruna bitiremezdim. seviyosan sakın inat yapayım deme kaybedersin. o aramıyosa sen ara msj atmıyosa sen at aşkta asla grur olmaz erkekler bizler gibi düşünmezler bittiyse biter onlarda bize düşende savaşmak ve sonunda kazanaanan taraf olmak kuzucum
o zaman mesaj atıyım artıkofff o kadar korkuyorum ki ilgilenmesem soğuyacakmış ilgilensem kaçıcakmış gibi.. umarım dengeyi tutturabilirim.. fikirlerin yorumların için çok sağol canımm bu seferlik atıyım bakalım mesajjjj umarım pişman olmam
böyle bi ilişki çok zor gerçekten.benim de eski erkek arkadaşım böyleydi.çok inatçıydı.mesaj atmıyordum bilerek bakalım ne zaman merak edecek atacak diye.bi kaç gün hiç atmıyodu bende atmıyordum.sonra dayanamayıp atınca bu defa da tartışma oluydu sen arayıp sormadığın için bende aramadım diye.bu her iki tarafı da yıpratıyo malesef.Allah kolaylık versin.
olmazsın canım ama unutma pes etmek korkmak kotu şeyler düşünmek yok olumlu düşüünki olumlu olsun. hersey gönlünce olsunnnn
evet olmam umarım, sonucta aklıma geldi attım illa atıcak diye bi kaide yok ya.... bundan böyle olumlu düşünmeyi deniycem canım, çokk teşekkür ederimmm senin için deee
rica ederim canım aynı şeyleri bende yaşadığım için anlıyorum seni o yuzden yorumda bulunmk istedim yardımcı olduysam ne mutlu.
sen nişanlının aşkından eminmişsin ki uğraşmışsın, ben emin değilim o yüzden yüzyüzsüz yapıyomuş gibi hissediyorum kendimi.. yine de verdiğin fikirler aklımın bi köşesinde durucak canım, sıf inat uğruna da ilişkimi bitiremem çok haklısın :) sırf derdimi paylaştığın iin bile teşekkür ederimmm
emin ol benimde emin olmadığım anlar oldu ama içimdeki ses herzaman ondan yanaydı kaderede inanan bi insanım o kadar ayrılığımıza rağmen şuan bu durumdaysak kaderdir bide biz ayrı şehirlerdeydik düşün yani kendi kendimi yerdim burda ama sonunda hep kavuşacağımıza inanırdım. inş. seninkide inadı bırakır bi an önce sen elinden geleni yapta gerisi ona kalmış artık
Yapmayın bence kızlar!
Aramayanı aramayın,yazmayana yazmayın...
Naz kadına yaraşır ben bunu bilir söylerim.
Yok eğer o sizin üzerinize düşmüyorsa,"sevmemiş beni" deyip çekip gitmek en güzeli.
Tamam çok seviyorsunuzdur anlıyorum ama erkek daha çok severse aşk güzelleşir unutmayın.
aslında yapılması gereken fakat bizim yapmakta zorlandığımız şey:
oluruna bırakmak.
canımcım naptın düzelttinmi arayı seninkiyle
canımcım naptın düzelttinmi arayı seninkiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?