Korkuyorum...

Taktikle iliski yurumez hata yapiyorsun. Bir iki taktik uygularsin sana yanasmaya baslar, ama sonsuza dek olmadigin biri gibi davranamazsin. Elbette sonunda bi yerde sen kendin gibi olmaya baslayacaksin ve kendin gibi oldugunda o senden yine uzaklasacak.. Cunku sana degil, oymus gibi davrandigin kisiye ilgi duyacak o. O yuzden taktik falan bunlar bos is. Seni sen gibiyken sevmeyenle isin olmasin. Bosu bosuna kendini yipratma.

Yersiz kiskanclik yapiyorsan tabii ki de kes bu davranislari. Onun disinda umursamiyormus gibi davranmak da neyin nesi? Cevrende iliskisi guzel giden hangi cift birbirini umursamiyormus? Nerden cikti bu umursamiyormus gibi yapinca iliskinin daha guzel gittigi? Aramayinca, sormayinca mi iliski duzelecekmis yani? Bence bunlar zaten zayif olan ipleri hepten koparacak, iletisimi ve baglantiyi hepten kesecek seyler.

Kendin ol, mutlu ol. Yasamak istedigin gibi bi ask yasa. Baskasinin yasamak istedigi gibi degil..

Aslında o "umursamayınca seviyor" cümlesinin mantıksız olduğuna bende katılıyorum. Ama şöyle bi yanlış anlaşılma var. Umursamamaktan kasıt, gereğinden fazla gösterdiğin ilgiyi kesmek. Şuanda umursamıyorum dediğim halim sabah günaydınlarla başlayıp bütün gün ne yaptığını bilip akşam iyi geceler canımla bitiyor.. Ama umursamıyorum evet..
Eskiden her attı mesajı bin kere okur, binbir anlam yüklerdim, artık umursamıyorum.
Eskiden arkadaşlarıyla gezmesine kızardım, artık umursamıyorum.
Eskiden mesajıma geç cevap verince yada bana birkaç saat yazmadığında deliye dönerdim, artık umursamıyorum.
Yani bence şuanki halim zaten olmam gereken kişi. Benim kendim aslında bu, o kadar yersiz abartmalar yapan kız ben değilim. Olmamalıyım.
Çok aşık olmanın getirdiği hatalardı bence onlar, ve şuan düzeltmeye çalışıyorum.. Aslında ben şuan kendim olmaya çalışıyorum.

Hepsini geçtim, belki zamanla düzelecek olan şeyler için niye şuan kendini zorluyosun diceksin.. Ben çok aşığım. Aslında çok mantıklı olan, hatta çevresine ilişki uzmanlığı yapıp arkadaşlarının ilişkilerini kutaran bi kızım Ve ona olan aşkımı azaltacak bir yol bulamıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…