Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben çamaşırımda gördüm bir de, ama normal zamanda da akıntım fazla olabiliyor gün içinde çok hareket ettiysem. Dün koşuya gitmiştim onun etkisiyle de çamaşırımda görmüş olabilirim başta. Sonrasında gün içinde hiç çamaşırıma geçmedi peçetede gördüm sadece dediğiniz gibi. Şimdi hiç yok. Muhtemelen benzer şeylerdir, bende hafif ağrı da var, yumurtlama zamanı ufak ağrılarım oluyordu zaten hep
Sağol canımm, bi de düşündüm benim çamaşırlarım hep koyu renk, daha önce olduysa da fark etmemiş olma ihtimalim var. Bu defa beyaz giymiştim ilk kez. Belki de ondan fark ettim
Sağol canımm, bi de düşündüm benim çamaşırlarım hep koyu renk, daha önce olduysa da fark etmemiş olma ihtimalim var. Bu defa beyaz giymiştim ilk kez. Belki de ondan fark ettim