Korkuyorum

permanganat

En kimyasal üye ☠️
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
1.848
1.530
198
Kızlar gecenin bu saati oldu uyuyamadım. Eşim nöbetçi, evde değil. Nöbetçi olduğu günler hiçbir şekilde işyerinden çıkamıyor ve evde uyumuyor. Evde yalnızım ve akşam sekiz gibi biri kapıya kapı tokmağıyla vurdu. Kapı deliğinden baktım kimse yoktu, seslendim kimse cevap vermedi. Televizyondan gelmiştir desem ara koridorun otomatik ışığı var, delikten ışık gelmezdi o zaman. Eşimi aradım, bi şey olmaz dedi. Bu şehre evlilik yoluyla geldim ve hiçbir akrabamız yok ne eşimin ne de benim. Korkuyorum :(

Korktuğun için herhangi bi sesi ona benzetmiş olabilirsin
Benim eşim hergün geç gelio 11-12 gibi
Bende engeç 7 de evdeyşm o gelene kadar duymadığım ses kalmıo gecede uykudan kaldırıyorum kalk ses geldi kalk ışık yandı ( ev kapısı açılınca sensör var yanıo )
Evlendik evleneli böyle ben hep uğraş buluyorum kafaya takmayın die
Sende öyle yap

Canım yenı evlıysen evıne alısana kadar gaipten seslerde duyabılıyosun bende aılemden uzagayerlestm evlenınce esım yanımda olsada olmasada bı ses duydum dıye cok kalktım korkarak megerse asansor calısınca evım tıtrıyormus zemınden son katta oturuyorum.

Korktuğun için herhangi bi sesi ona benzetmiş olabilirsin
Benim eşim hergün geç gelio 11-12 gibi
Bende engeç 7 de evdeyşm o gelene kadar duymadığım ses kalmıo gecede uykudan kaldırıyorum kalk ses geldi kalk ışık yandı ( ev kapısı açılınca sensör var yanıo )
Evlendik evleneli böyle ben hep uğraş buluyorum kafaya takmayın die
Sende öyle yap
Ay canım çok teşekkür ederim mesaj yazdığın için. Evde ne çok şeyin sesi varmış meğer, insan yalnız kalınca anlıyor. Saat ve musluk seslerine alıştım da kapı gerçekti yoksa delikten Işık görünmezdi.

Canım yenı evlıysen evıne alısana kadar gaipten seslerde duyabılıyosun bende aılemden uzagayerlestm evlenınce esım yanımda olsada olmasada bı ses duydum dıye cok kalktım korkarak megerse asansor calısınca evım tıtrıyormus zemınden son katta oturuyorum.
Ben 3. Kattayım. Sağolsun apartmanda hiç kimse kapımı çalmadı daha. Daha önce olmamıştı böyle bir şey ne bileyim korktum :(

Ay canım çok teşekkür ederim mesaj yazdığın için. Evde ne çok şeyin sesi varmış meğer, insan yalnız kalınca anlıyor. Saat ve musluk seslerine alıştım da kapı gerçekti yoksa delikten Işık görünmezdi.

Biri çarpmıştır bu saattede kızarsın die korkudan kaçmıştır canım
Ençok buzdolabı sesi çıldırtıyo beni biri camı kapıyı tıklıyormuş gibi
Sifon kapalı tutuyorum doluna bağrıyo korkuyorum
Bütün odaların kapıları kapalı Herkül'ü sese önlemeliyim ama genelde duyuluyo

Ben 3. Kattayım. Sağolsun apartmanda hiç kimse kapımı çalmadı daha. Daha önce olmamıştı böyle bir şey ne bileyim korktum :KK43:

Canım buzdolabından bıle tıkırtı gelıyormus megerse ınsan kulak verınce hepsını duyuyor, Benımde asagıdan basıyorlar zıle otomatıge basıyorum cıkan eden olmuyo bellkı cocuklar yapıyor bende az zıle basıp kacmadımdı zamanında oh olsun sana dıyorum oturuyorum :))

Biri çarpmıştır bu saattede kızarsın die korkudan kaçmıştır canım
Ençok buzdolabı sesi çıldırtıyo beni biri camı kapıyı tıklıyormuş gibi
Sifon kapalı tutuyorum doluna bağrıyo korkuyorum
Bütün odaların kapıları kapalı Herkül'ü sese önlemeliyim ama genelde duyuluyo
Bende de saat ve çamaşır borusunun olduğu yerlerden ses geliyor ve ürküyorum.

Canım buzdolabından bıle tıkırtı gelıyormus megerse ınsan kulak verınce hepsını duyuyor, Benımde asagıdan basıyorlar zıle otomatıge basıyorum cıkan eden olmuyo bellkı cocuklar yapıyor bende az zıle basıp kacmadımdı zamanında oh olsun sana dıyorum oturuyorum :))
Ben ilk atandığım zaman bi ara tek başıma kaldım ve kapıma gece sapıklar gelmişti. O kadar korktum ki ailemin yanına döndüm ve bir daha tek kalmadım. Kaderin garip cilvesi eşimin aynı ile tayini çıktı ve bu şehirde yine yalnızım. Kendi kendimi korkutuyorum galiba :(

Ben ilk atandığım zaman bi ara tek başıma kaldım ve kapıma gece sapıklar gelmişti. O kadar korktum ki ailemin yanına döndüm ve bir daha tek kalmadım. Kaderin garip cilvesi eşimin aynı ile tayini çıktı ve bu şehirde yine yalnızım. Kendi kendimi korkutuyorum galiba :KK43:

Kötü bir hatırayla ayrılmıssınız o sehırden onunda etkısı vardır belkı yenıden aynı seyı yasarmıym korkusu, televızyon acık tut evde ses olsun rahatlatır bıraz, ben esım egıtıme gıttıgı zman aılesınden bırı gelıp kalmak ıstedgı zaman veya benı cagırdıkları zaman bıle gıtmıyorum artık yalnız kalmak daha hosuma gıdıyor zamanla asarsın bence bu korkuyu

Kötü bir hatırayla ayrılmıssınız o sehırden onunda etkısı vardır belkı yenıden aynı seyı yasarmıym korkusu, televızyon acık tut evde ses olsun rahatlatır bıraz, ben esım egıtıme gıttıgı zman aılesınden bırı gelıp kalmak ıstedgı zaman veya benı cagırdıkları zaman bıle gıtmıyorum artık yalnız kalmak daha hosuma gıdıyor zamanla asarsın bence bu korkuyu
Çok kötü bir anıydı. Kapıma gelen emniyet amiriydi. Güya gecenin bir saati bana başkası için talip olmaya gelmiş adam sarhoş, babam yaşında ve evli. Bir sürü uğraştık şikayetti falan. Bayağı sinirlerim bozulmuştu. Tek kalmayı seviyorum ama korkumu yenememişim hala :(

Yan ya da karşı komşunun dan giren çıkan olmuş olabilir mi? Benim daha önceki apartman öyleydi karşı dairenin kapısına tiklatilsa Tekken bizim zannediyordum gidiyordum kapıya korkuyorum en sonunda delikten gördüm karşı daireye giren oldu...Dış kapı da ses çıkartmazdi? ben de Tekken korktuğum için hep beklerdim megerse hırsız sandığım komşu çıktı. ..

Yan ya da karşı komşunun dan giren çıkan olmuş olabilir mi? Benim daha önceki apartman öyleydi karşı dairenin kapısına tiklatilsa Tekken bizim zannediyordum gidiyordum kapıya korkuyorum en sonunda delikten gördüm karşı daireye giren oldu...Dış kapı da ses çıkartmazdi? ben de Tekken korktuğum için hep beklerdim megerse hırsız sandığım komşu çıktı. ..
Olabilir canım zaten Işık hemen söndü. Normalde de paniğimdir öyle olunca olayları iyi analiz edemiyorum sanırım.

Insan korkuyla kendi çağırıyo
Uykum çok ağırdır davul çalsan uyanmam. Bigün uyuya kalmışım eşim 80 kere aramış beni tabi duyan yok ben uyuyorum anahtarıda yok çilingir çağırıyo bişey oldu sanmış kapıya çekiçle vurmuş saatlerce adam tuzaklı kilit açamamış eşim karşı daireye gidio arka balkondan geçio ( 3. Kattayım) camı sandalyeyle kırdı uyandırdı beni kızdı gitti kış günü
Cam kaldı mı kırık ? Hırsız girecek burdan bana napar deliriyorum bide o hafta izinliydim sabah kapı tıklanıo üst kattaki kadın hırsız benim kapıyı zorlamış alamayınca karşı daireye geçmiş tahta kapı o girmiş içeri ay delirdimmm
Arka balkona çıktım sigarAya arka binadaki komşu demez mi yan dairenden snn balkona biri geçildi bağırdım boruya tutunarak indi kaçtı
Kadın bağırmasa ben içerde yatarken hırsız gelecek camda kırık
Hala korkarım

Insan korkuyla kendi çağırıyo
Uykum çok ağırdır davul çalsan uyanmam. Bigün uyuya kalmışım eşim 80 kere aramış beni tabi duyan yok ben uyuyorum anahtarıda yok çilingir çağırıyo bişey oldu sanmış kapıya çekiçle vurmuş saatlerce adam tuzaklı kilit açamamış eşim karşı daireye gidio arka balkondan geçio ( 3. Kattayım) camı sandalyeyle kırdı uyandırdı beni kızdı gitti kış günü
Cam kaldı mı kırık ? Hırsız girecek burdan bana napar deliriyorum bide o hafta izinliydim sabah kapı tıklanıo üst kattaki kadın hırsız benim kapıyı zorlamış alamayınca karşı daireye geçmiş tahta kapı o girmiş içeri ay delirdimmm
Arka balkona çıktım sigarAya arka binadaki komşu demez mi yan dairenden snn balkona biri geçildi bağırdım boruya tutunarak indi kaçtı
Kadın bağırmasa ben içerde yatarken hırsız gelecek camda kırık
Hala korkarım
Ayyy ben olsam ben de çok korkarım hırsız bi de... Hırsızlar boş eve geliyor korkuyorum yeni evli olduğumu bilenler belki altın falan var zannediyordur diye düşünüyorum belki de gereksiz bir korku. Uykun da iyi ağırmış cam bile kırdırmış. Ben çıt sesine uyanırım.

Ayyy ben olsam ben de çok korkarım hırsız bi de... Hırsızlar boş eve geliyor korkuyorum yeni evli olduğumu bilenler belki altın falan var zannediyordur diye düşünüyorum belki de gereksiz bir korku. Uykun da iyi ağırmış cam bile kırdırmış. Ben çıt sesine uyanırım.
3 gün ceza verdi yaptırmadı camı
Mutfak evin orta noktası balkonda kapıyada uzaklığı aynı 3 gün orda oturdum balkondan biri gelirse kapıya kapıdan biri gelirse balkona kaçarım die
Hırsız dadanmıştı mahalleye
Uykum maalesef çok ağır dalana kadar canım çıkıo dalıncada ölü toprağı serilmiş moddayım
Zilimde arızalı benim çok yağmur yağınca takılıo durmadan çalıo bende söktüm zili gelen tel açıo artık

Back
X