Korkuyorum

Bende cok korkarim bide simdi mustakil bir evde oturuyoruz komsu filan hemen yakininda degilki, esim olmadigi zamanlar yukariya bile cikmaya korkuyorum bi kere gece yarisi bizde kapi caldi cocuklar korkutmak icin yapiyorlar. kilitle kapini bacani biseycik olmaz canim[/QUOT
geçenlerde eşim haftasonu başka şehirdeydi.
gecenin 2 sinde ritmik bi ses duymaya başladım
tak tak tak diye
baktım geçmiyor, hadi bi cesaret kalkıp bakayım dedim
sanki sebebini bulsam bişey yapabilecekmişim gibi.
salona gelince ses yaklaştı.
bi girdim salona o karanlıkta benim evdeki tavşanım yuvasının kapısına dişiyle vuruyor.
beni görünce kesildi sesi :)

ama insan yalnız olunca ürperiyor işte..
yalnızlık gerçekten zor :(

benim koca da ayda ortalama 6-7 gece evde yok. evimiz biraz uzunlamasına bi ev. uzunca bir koridor bir ucunda salon diğer ucunda yatak odası. iki uçta da birer ışık açık bırakır yatarım. o kadar rutin ki bu, eşim nöbetçiyken açık, nöbetçi değilken kapalı. eşimin nöbetçi olduğunu bilmeyen biri bile salonumun ışığına bakarak onun evde olup olmadığını anlayabilir:) önceleri yatak odasından çıkıp banyoya falan gideceksem önce bi göz ucuyla salona bakar öyle giderdim. bi ara psikopat gibi gece yarısı tek tek camların önünü kontrol ediyordum, tırmanmaya çalışan birileri var mı diye:) yalnız değilsin konu sahibi:)

A
benim koca da ayda ortalama 6-7 gece evde yok. evimiz biraz uzunlamasına bi ev. uzunca bir koridor bir ucunda salon diğer ucunda yatak odası. iki uçta da birer ışık açık bırakır yatarım. o kadar rutin ki bu, eşim nöbetçiyken açık, nöbetçi değilken kapalı. eşimin nöbetçi olduğunu bilmeyen biri bile salonumun ışığına bakarak onun evde olup olmadığını anlayabilir:) önceleri yatak odasından çıkıp banyoya falan gideceksem önce bi göz ucuyla salona bakar öyle giderdim. bi ara psikopat gibi gece yarısı tek tek camların önünü kontrol ediyordum, tırmanmaya çalışan birileri var mı diye:) yalnız değilsin konu sahibi:)
Benim de koridor ışığım açık. Yangın merdiveninden biri tırmanacak diye ödüm kopuyor, akşamları hiç pencere açamıyorum.

Evliliğimizin ilk haftası yatak odasındaki gardrobumun sensörlü ışığı yanıvermişti kendiliğinden ben tabii :KK57: Eşim kalktı tamamen kapadı. Yetmedi kapı arkasındaki çamaşırlık düştü gürültüyle ben yorganın altına saklandım :KK43: Sonra yatarken besmele çekip kendimi ve evimi Allah'a emanet etmeye başladım ve rahat uyuyorum.

Kızlar gecenin bu saati oldu uyuyamadım. Eşim nöbetçi, evde değil. Nöbetçi olduğu günler hiçbir şekilde işyerinden çıkamıyor ve evde uyumuyor. Evde yalnızım ve akşam sekiz gibi biri kapıya kapı tokmağıyla vurdu. Kapı deliğinden baktım kimse yoktu, seslendim kimse cevap vermedi. Televizyondan gelmiştir desem ara koridorun otomatik ışığı var, delikten ışık gelmezdi o zaman. Eşimi aradım, bi şey olmaz dedi. Bu şehre evlilik yoluyla geldim ve hiçbir akrabamız yok ne eşimin ne de benim. Korkuyorum :KK43:
komsularınızdan biri çakırkeyftir belki yalnıslıkla calıp gitmiştir evine

Eşiniz evde yokken ayakkabısını dışarı koyun.Annem hep öyle yapardı babam gece işteyken.

Kızlar gecenin bu saati oldu uyuyamadım. Eşim nöbetçi, evde değil. Nöbetçi olduğu günler hiçbir şekilde işyerinden çıkamıyor ve evde uyumuyor. Evde yalnızım ve akşam sekiz gibi biri kapıya kapı tokmağıyla vurdu. Kapı deliğinden baktım kimse yoktu, seslendim kimse cevap vermedi. Televizyondan gelmiştir desem ara koridorun otomatik ışığı var, delikten ışık gelmezdi o zaman. Eşimi aradım, bi şey olmaz dedi. Bu şehre evlilik yoluyla geldim ve hiçbir akrabamız yok ne eşimin ne de benim. Korkuyorum :KK43:
kapıya vuruldğnu hssettiğiniz an kapıyı açıp kapatn yda seslenin kapının orda. hırsızlar kapıyı çalıp evdekileri yokluyor bzmde öle oluyordu sonra kapının göbeklerini kırdılar eve girmeye kalktılar

Back
X