• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkuyorum !!!!

ameron

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
647
171
53
35
Merhaba arkadaşlar. .. bundan yaklaşık 5 gün önce hamile olduğumu öğrendim ... erte günü hemen kan testi yaptırdım ... 3 hafta 5 günlük falan dedi doktor ... ama kasık ağrılarım düne kadar sürdü biraz yürüdüm mü hemen ağrı saplanıyor .. ultrasonda görünmedi bebişim .. doktor bi daha ki randevuya kalp atışlarını duyarız bebişide görürüz dedi ama benim içimde bi korku var olumlu düşünmek istiyorum ama genede korkuyorum ... ya göremezsek ya duymazsak kalp atışlarını diye .. allah korusun ya dış gebelikse diye ... anlamsız bi sürü korku nasıl atlatabilirim ki korkularımı :(

bu her kadının yaşadığı bişey, doğuma kadar da devam eder doğumdan sonra da korkularla başetmeyi öğrenmek lazımkorkarak olacak şeye engel olamazsın ki..

Merhaba arkadaşlar. .. bundan yaklaşık 5 gün önce hamile olduğumu öğrendim ... erte günü hemen kan testi yaptırdım ... 3 hafta 5 günlük falan dedi doktor ... ama kasık ağrılarım düne kadar sürdü biraz yürüdüm mü hemen ağrı saplanıyor .. ultrasonda görünmedi bebişim .. doktor bi daha ki randevuya kalp atışlarını duyarız bebişide görürüz dedi ama benim içimde bi korku var olumlu düşünmek istiyorum ama genede korkuyorum ... ya göremezsek ya duymazsak kalp atışlarını diye .. allah korusun ya dış gebelikse diye ... anlamsız bi sürü korku nasıl atlatabilirim ki korkularımı :KK43:

Hayırlısı olsun de. Farzet ki dış gebelik ama belki de hayırlısı bu. Bebeğinin Allah korusun down sendromlu olmasından daha mı kötü. Şu an hamile olmasan da bu belki de hakkında en hayırlısı bunu düşün. Stres yapmamaya çalış.

7 haftalıkken kalp atışı duyuluyor bbek yine görünmüyor sadece kese görünebilir bu kadar evhamlı olmayın. Rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin. Şimdiden böyle panik olursanız oooo :)

Allahım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inş. kalp atışını duymak için çok erken 3 hafta 5 haftadan sonra ancak kalp atışlarını duyarsınız.. endişe etmeyin yavrunuz yanınızda hissedin sadece..

Merhaba arkadaşlar. .. bundan yaklaşık 5 gün önce hamile olduğumu öğrendim ... erte günü hemen kan testi yaptırdım ... 3 hafta 5 günlük falan dedi doktor ... ama kasık ağrılarım düne kadar sürdü biraz yürüdüm mü hemen ağrı saplanıyor .. ultrasonda görünmedi bebişim .. doktor bi daha ki randevuya kalp atışlarını duyarız bebişide görürüz dedi ama benim içimde bi korku var olumlu düşünmek istiyorum ama genede korkuyorum ... ya göremezsek ya duymazsak kalp atışlarını diye .. allah korusun ya dış gebelikse diye ... anlamsız bi sürü korku nasıl atlatabilirim ki korkularımı :KK43:
bebeğin çok küçük emin ol kalp atışı ve görünmemesi normal.....hiç korkma...sağlıkla kucağına alman dileğiyle

bu her kadının yaşadığı bişey, doğuma kadar da devam eder doğumdan sonra da korkularla başetmeyi öğrenmek lazımkorkarak olacak şeye engel olamazsın ki..

inşallah atmaya calısıyorum ama içimdeki sesleri bastırmak güç oluyor

Korkma daha çok küçük ultrsnda görünmemesi normal ..
Doktorunu ara bence durumunu aktar ..
Eğer içinde şühpe varsa kendini bir sonraki randevuya kadar bedenen ve ruhen yoracak hiiçbirşeye kalkışma .
Dinlen ..
Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder. .

Dinlen kendini yorma ilk günler böyle şeyler normaldir. ALLAHIM tamamına erdirsin.

Allahım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inş. kalp atışını duymak için çok erken 3 hafta 5 haftadan sonra ancak kalp atışlarını duyarsınız.. endişe etmeyin yavrunuz yanınızda hissedin sadece..

doktor beni çağırdığında 5 haftalık olacak bebiş ama nasip inşallah duyarız ve keseyi görürüz

telefondan girdiğim için tek tek alıntı yapmam zor oldu arkadaşlar :) tek tek teşekkür ederim hepinize ... 5 haftalık olacak kontrole gittiğimde kalp atışkarı olmasa bile keseyi görebiliriz inşallah ... dua edin nolur bana ...

benim 7. haftasında göründü daha erken bence,kasık ağrıları bende de vardı aşırı şiddetli olursa doktoruna tanış,kanama gelmediği sürece korkma bence .Hayırlı olsun

Canim ben 5 haftaliken ultrasyona girdim birsey goremedik , 7 haftada tekrar gittigimde gormustuk...

inşallah görebilirim bebişimi ... süpriz yaptı bize haberiyle inşallah tutunur sağlıklı evlat olur :) rabbim isteyen herkese versin :)

Back
X