Korkuyorum.

bukresahil

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
37
7
28
universite 1.sinif ogrencisiyiim 2. Donem basladi vee ben okula gitmek istemiyorum yasadigim yerde cok mutluyum Ailemi kaybetme korkusu ve kendim olumden korkuyorum,bir yerde bayilip dusmekten ,rezil olmaktaN ,yanlis bir sey yapmaktan ,birine zarar vermekten cok korkuyorum bana yardim edin Lutfen

Henüz ilk sınıfındasın, okula, yalnız yaşamaya adapte olma sorunu yaşıyorsun. Okulu bırakmaca falan yapma, bir iki dönem sonra alışırsın.

ikinci dönem biraz daha alışırsın, ben de yaşadım bunları. mutlaka iyi arkadaşlıklar kurmaya çalış, sosyal hayatın olsun yoksa atlatmak çok zor... aileden mesafe olarak çok mu uzaktasın ?

Psikolojik bir durum olabilir dikkat et bunu önemse ve ne kadar istemesen de kendini dışarıya kapatma sakin okulu bırakmayı düşünme bile

Sevgili arrow5561 temmuz ayinda bir doktor hatasindan cok saglam olan bir yakinimi kaybettim ve her sey bir anda gelisti. Bir de arada sinifin ortasindayim hicbir sey yokken durup dururken kotuu seyler gelip aklima midem bulanip disari cikiyordum

Son düzenleme:
ikinci dönem biraz daha alışırsın, ben de yaşadım bunları. mutlaka iyi arkadaşlıklar kurmaya çalış, sosyal hayatın olsun yoksa atlatmak çok zor... aileden mesafe olarak çok mu uzaktasın ?
Evet uzaktayim. Normalde sosyal bir insanimdir ama okuduğum bolum ve derslerin yogunlugundan dolayi ailemi pek goremedim hem de ilk donemden. Okumu birakmayi.cok dusunuyorum

Sevgili arrow5561 yazin sacma bir doktor hatasindan cok saglam olan bir yakinimi kaybettim ve her sey bir anda gelisti. Bir de arada sinifin ortasindayim hicbir sey yokken durup dururken kotuu seyler gelip aklima midem bulanip disari cikiyordum
bencede bi doktora başvur git istediğini anlat emin ol güzelce dinliyorlar anlatıcak kimsen yoksa bile doktora anlat. Kendine arkadaşlar edin daha yenisin okulda muhakkak oraları tanımak gezcek istiycek birileri vardır onlara takıl hayatın güzel oolduğunu hatırla yüzüne bi su çarp. Kendine bakım yap alışveriş yap yani kafanı dağıtmak için elinden ne geliyosa çabala senin ilacın sensin

Sizce de ilk sinifta oldugum icin mi bu kadar sorun bu kadar dusunmem ? Birakmayi cok dusunuyorum ya da ailemin yaninda okumayi dusunuyorum
Özgüven problemin de olabilir, sosyofobi falan. Henüz yeni olduğu için "alışamamışsın" yorumu yaptım, en az iki dönem daha geçirirsen ancak belli olur nedeni. Şimdilik herhangi bir aksiyona girmemen tavsiyem.

bencede bi doktora başvur git istediğini anlat emin ol güzelce dinliyorlar anlatıcak kimsen yoksa bile doktora anlat. Kendine arkadaşlar edin daha yenisin okulda muhakkak oraları tanımak gezcek istiycek birileri vardır onlara takıl hayatın güzel oolduğunu hatırla yüzüne bi su çarp. Kendine bakım yap alışveriş yap yani kafanı dağıtmak için elinden ne geliyosa çabala senin ilacın sensin
Bir suru arkadasim var kendime bakan bir insan degilimdir. Gezmeyi falan da cok severim ama artik kendime olan ozguven k m gitti galiba tesekkurler yorumlariniz icin

X