• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkuyorum :(

allah aşkına direk sorabilirdin.ipi mipi ne karıştırıyosun
yahu yanlış anlatmış :) iple spor amaçlı atlamış, akıntısı gelince ip atladım diyemi düşünmüş, adette olmayınca acaba hamileyimmi diyor :))) ama düşmüş olmasındanmı yoksa hamile olmasındanmı korkmuş onu anlamadım bende :D of içim şişti gidiyom ben ::)

Evet evliyim. Hamile olmaktan korktuğum için gidemiyorum. .evde test yapıcam şuan yapsam doğru sonuç alır mıyım .
cnm reglin kaç gün geçti.. kahverengi kanama yerleşme kanaması olabilir veya hamile kaldıysan ip atlayınca düşük riskinden kaynaklı kanama olabilir ihmale gelmez evde test yap ben reglime 3 gün kala yaptım hamile olduğumu öğrendim..

Ben yeni evliydim. daha bir ay olmustu evleneli..bi kez korunmadik ...o arada etrafimda hep tup bebek tedavisi goren arkadaslarim var...neyse ulan dedim kendime (cahillik iste) millet deli gibi tedavi goruyo bi kereyle bisi olmaz ..nitekim hamile kaldim...bazi insanlar uzerine ceket atsan hamile kalcak cinsten oluyo...bi de kafa rahatligi cok onemli..sallamiyosan hamile kalma ihtimalin yuksek..neyse hamile kaldim...oykk:KK43:( hic hazir degildim hem de hic.:KK43: aldirdim...sonra da yemin ettim kendi kendime bi daha asla korunmadan bisi cevirmicem diye...gercekten cocuk isteyene kadar tabi...

Milletin tup bebek tedavisi gordugunu evlad evlad die yandiklarini biliyorsunuz siz bu vaddete sımsıkı sarilicanaiza bebeginize aldiriyorsunuz ne diyim ..

Değilsin yazarsam ya da hamilesin yazarsam emin olacak mı?
Test yapmak varken buraya sormak saçma değil mi?
amaaaan ne biliyimmm sormus iste ben konuyu anladim :D hamile olmaktan korkuyo ama o lekeyle düstümu diyede dusunuyo bence. neyse bosver :D

ay kaçırmışım hamile olmaktan korkuyorum yazmış sorry :) geyik yaptınız arada mesajları okuyamadım yaaa :)

Istememiz
sweet-73 sweet-73 ve Cimcime hic hazir degildim..hic istemiyordum..o psikolojiyle zaten saglIkLI cocuk buyutemezdim..gerci 4 sene gecti hala istemiyorum o ayri da:)))

Istememenize saygi duyarim . O zaman daha dikkatli korununda birdaha böyle bir sorunla (sizin icin sorun teşkil ettigi icin) karsilasmayin . Iyi gunlee .

nSaygısuzlık yapmak değil di amaccım ama o ne öyle iple hamile kalmış yok ipe boşalmış vs vs. Ben eşim hasta diye çocuk istemiyorum. IP atlamak çocuklukmuş falan kimse ne sorduğuma bakmadıı. Neyse test yaptım tteşekkür ederim yine de.[/QUOTE]
Arkadaşım git test yap o zaman konuyu da açmadan bir okuQUOTE]

sayin konu sahibi.. cocuk istemiyosun anladik..ipide spor icin atlamissin ama leke gelmis yerlesme kanamasi yada dusuk olabilir.. bence test yap

ya neden dalga geciyosunuz ki kadinla ne sacma ya hayret bisey. iple ne alaka kadin ip atladim diyo hayretsiniz ya caniniz sıkıliyo sanirim...
aynı fıkırdeyım ınsanları sıteden sogutuyorlar kadın ıp atladım kanamam oldu dıyor bu kadar basıt acaba neden dalga gecmek ısterler anlamıyorum :)

Milletin tup bebek tedavisi gordugunu evlad evlad die yandiklarini biliyorsunuz siz bu vaddete sımsıkı sarilicanaiza bebeginize aldiriyorsunuz ne diyim ..

cimcime bu olay tamamen oncelik ve zaman meselisidir..yani bazI insanlarin onceligi anne olmaktir...bazilarininki degildir..benim onceligim anne olmak degildi...

nSaygısuzlık yapmak değil di amaccım ama o ne öyle iple hamile kalmış yok ipe boşalmış vs vs. Ben eşim hasta diye çocuk istemiyorum. IP atlamak çocuklukmuş falan kimse ne sorduğuma bakmadıı. Neyse test yaptım tteşekkür ederim yine de.
[/QUOTE]

Test sonucunuz ne ?

nSaygısuzlık yapmak değil di amaccım ama o ne öyle iple hamile kalmış yok ipe boşalmış vs vs. Ben eşim hasta diye çocuk istemiyorum. IP atlamak çocuklukmuş falan kimse ne sorduğuma bakmadıı. Neyse test yaptım tteşekkür ederim yine de.
[/QUOTE]
İp atlamak çocukluk yazan olmadı.Ben de atlıyordum hamile kalmadan önce.
Test sonucu ne? Pozitif ise doktora git düşük tehlikesi olabilir.

cimcime bu olay tamamen oncelik ve zaman meselisidir..yani bazI insanlarin onceligi anne olmaktir...bazilarininki degildir..benim onceligim anne olmak degildi...

Saygi duyuyorum canm . Ama bundsn sonra dikkatli olda birdaha kalma hamile. Sonra onuda aldirirsn . Ondan sonra bebek istedinde rabbim vermez . O yuzden dikkatki ol :)

[/QUOTE]
ben baktim soyluyorum sana bel agrisi gecikme falan belirti gibi hamileysen ya yerlesme kanamasi yada ip atlaman sonucu dusuk bence hemen test yap

haklisin ozaman ihmal etmicektin amaaan hamile kalmam demicektin.. Boyle dedin diye allahin verdigi candan oldun. karninda onun tekmeleri hickiriklarini hissetseydin emin ol boyle konsamazdin. madem istemiyosun keske ihmalkar davranmasaydin... Neyse hayirlisi
hadi bunu yasadin boyle alayci anlatmasaydin anne olmayi isteyenlerin yuregi sizlar.. Esinize allah saglik versin.

Back
X