Şu an ağlamaklıyım. Böyle bir konu açacağım hayatta aklıma gelmezdi. Neyse uzatmadan başlıyım.
Üni. öğrencisiyim, lisenin ikinci yılında bir sevgilim olmuştu, çok uzun sürmemişti ama ben şu an duyulursa yüzümün kızaracağı bazı şeyler yaptım. O zamanlar ailemin aşırı baskısından kurtulduğumu sanıyordum bunu yaparak, ne yaptığımı söylemek istemiyorum sadece o anlık ergenliğimin verdiği bir şeydi o zaman karakterim davranışlarım vs tam oturmamıştı. Şimdi kesinlikle daha kendini bilen bir kızım ve o halimin üzerine kat kat süngerler çektim.
Lisenin ikinci yılının sonunda başka bir okula geçmiştim. O aralar biri bana mesajla sapıklık yapıyodu, ben de o ayrıldığım kişidir diye düşündüm mesajlar kesildi sonra zaten. Ama bahsettiğim kişi biraz psikopat bir insandır yani uğraşabilir benle, o yüzden facebooktan bakıyordum hep nerde diye memleketinde üni.ye başlamıştı rahatladım bende oh karşılaşmıycaz diye.
Bugün biri bana adımla hitap ederek mesaj attı, kimsiniz diyorum dalga geçer gibi cevaplar geliyor. Whatsappten resmine baktım ve resmi eski sevgilime benzettim ama fotoda tam belli olmuyordu. Sonra facebooka girip baktım ve eski sevgilim benim okuluma başlamış! Şu an cidden korkuyorum, bu çocuk benle uğraşabilir, beni okula rezil edebilir. Kesin o diyemem ama o olma ihtimali var.
Engellersem vs sinirlenip benle daha çok uğraşır diye korkuyorum. Napıcam ben ya