• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum!

canim onun tehditlerinden korkup tekrar hata yapma bu yapacagin en buyuk yanlis olur, tehdit ederse ailenin herseyi bildigini ve arkanda oldugunu beni rahatsiz ettigin taktirde devreye girecekleri gibi biseyler soyleyebilirsin duruma gore bu tarz onun cekinecegi biseyler bul
Teşekkür ederim, inşallah böyle şeyler olmaz. Bana da iyi bir ders oldu, bir daha bişey yapmadan önce 10 kere düşünücem.

Aman psikopat mi yok etrafta.Bunlara taviz vermeye gelmez sakin korkma.Sen anladigi dilden konusursan ne cesaret soylenti yayacak.Ne yasamis olursan ol kendini kotu hissetme adi ustunde gecmis iste ve senin hayatin bu kimseye hesap vermek zorunda degilsin.Mesajlasmayi da birak bence yuz bulmasin benden korktu da cevap veriyo triplerine girmesin.
Mesaj yazmadım zaten konuşmanın gittiği yeri anlayınca, telefon numaramı değiştirmek istiyorum aslında direk. Yıllardır yaptığım şeyin vicdan azabını çekiyorum zaten ben, umarım bir daha gün yüzüne çıkmaz.

Peki ayni bolumde misiniz? Neden bu kadar takik size belki bilerek gelmistir okulunuza :KK43: Sevgiliniz olsaydi korkuturdu iyice ama eger sikayetini devam ederse sikayet edin bence
Aynı bölümde değilizdir umarım, eğer yenilerden değilse değiliz muhtemelen. Ne şekilde olursa olsun aynı ortamda bulunmak rahatsız edici ya. Bana takık değil aslında canı sıkılınca bana sarıyor sanırım. Okula benim yüzümden geldiğini hiç sanmıyorm zaten öğreneceği kimse yok bunu

Şu an ağlamaklıyım. Böyle bir konu açacağım hayatta aklıma gelmezdi. Neyse uzatmadan başlıyım.

Üni. öğrencisiyim, lisenin ikinci yılında bir sevgilim olmuştu, çok uzun sürmemişti ama ben şu an duyulursa yüzümün kızaracağı bazı şeyler yaptım. O zamanlar ailemin aşırı baskısından kurtulduğumu sanıyordum bunu yaparak, ne yaptığımı söylemek istemiyorum sadece o anlık ergenliğimin verdiği bir şeydi o zaman karakterim davranışlarım vs tam oturmamıştı. Şimdi kesinlikle daha kendini bilen bir kızım ve o halimin üzerine kat kat süngerler çektim.

Lisenin ikinci yılının sonunda başka bir okula geçmiştim. O aralar biri bana mesajla sapıklık yapıyodu, ben de o ayrıldığım kişidir diye düşündüm mesajlar kesildi sonra zaten. Ama bahsettiğim kişi biraz psikopat bir insandır yani uğraşabilir benle, o yüzden facebooktan bakıyordum hep nerde diye memleketinde üni.ye başlamıştı rahatladım bende oh karşılaşmıycaz diye.

Bugün biri bana adımla hitap ederek mesaj attı, kimsiniz diyorum dalga geçer gibi cevaplar geliyor. Whatsappten resmine baktım ve resmi eski sevgilime benzettim ama fotoda tam belli olmuyordu. Sonra facebooka girip baktım ve eski sevgilim benim okuluma başlamış! Şu an cidden korkuyorum, bu çocuk benle uğraşabilir, beni okula rezil edebilir. Kesin o diyemem ama o olma ihtimali var.

Engellersem vs sinirlenip benle daha çok uğraşır diye korkuyorum. Napıcam ben ya :KK61::KK61:
korktugunu sakın bellı etme asla muhattap olma
rahatsız etmeye devam ederse polıse sıkayet edıcem senı deme dırek gıt karakola sıkayet et
senı rezıl edıp napcak ıftıra atıyor dersın bosver

Uyuşturucu değil hayır söylememeyi tercih ediyorum anlayışla karşılarsınız umarım
Kendini de daha fazla suclama yasadiklarin icin. Kucukmussun, ve gordugum kadariyla da cok da pismansin. Daha fazla kendini yipratma. Gidip baska bir insana kasti bi kotuluk yapmadiysan affet kendini, daha fazla vicdan azabi cekme.

Şu an ağlamaklıyım. Böyle bir konu açacağım hayatta aklıma gelmezdi. Neyse uzatmadan başlıyım.

Üni. öğrencisiyim, lisenin ikinci yılında bir sevgilim olmuştu, çok uzun sürmemişti ama ben şu an duyulursa yüzümün kızaracağı bazı şeyler yaptım. O zamanlar ailemin aşırı baskısından kurtulduğumu sanıyordum bunu yaparak, ne yaptığımı söylemek istemiyorum sadece o anlık ergenliğimin verdiği bir şeydi o zaman karakterim davranışlarım vs tam oturmamıştı. Şimdi kesinlikle daha kendini bilen bir kızım ve o halimin üzerine kat kat süngerler çektim.

Lisenin ikinci yılının sonunda başka bir okula geçmiştim. O aralar biri bana mesajla sapıklık yapıyodu, ben de o ayrıldığım kişidir diye düşündüm mesajlar kesildi sonra zaten. Ama bahsettiğim kişi biraz psikopat bir insandır yani uğraşabilir benle, o yüzden facebooktan bakıyordum hep nerde diye memleketinde üni.ye başlamıştı rahatladım bende oh karşılaşmıycaz diye.

Bugün biri bana adımla hitap ederek mesaj attı, kimsiniz diyorum dalga geçer gibi cevaplar geliyor. Whatsappten resmine baktım ve resmi eski sevgilime benzettim ama fotoda tam belli olmuyordu. Sonra facebooka girip baktım ve eski sevgilim benim okuluma başlamış! Şu an cidden korkuyorum, bu çocuk benle uğraşabilir, beni okula rezil edebilir. Kesin o diyemem ama o olma ihtimali var.

Engellersem vs sinirlenip benle daha çok uğraşır diye korkuyorum. Napıcam ben ya :KK61::KK61:
İşin zor ama ne demişler dostuna yakın düşmanına daha yakın..
En azından kontrol altında tutarsın arkadaş olmayı teklif edebilirsin...

Back
X