Güvenmediğiniz dişçiye niye gidiyorsunuz ki?
Ben hiç kontrol etmem değişmiş mi diye, çünkü benden önce yapmışlardır diye düşünüyorum hep.
benim bildigim hasta cıkınca diger hastayı almadan degişir hazırlanır oyle hasta çagırılır.Her hafta dişciye gidiyorum hic aklıma bile takılmadı böyle bi durum takıntılısınız sanırım
canım takıntı hastalıgı bi psikaytra görün derim istem dısı oluyo o düşünceler destek almalısınhiç değildim aslında ama bu aralar durup durup aklıma bişeyler geliyo mesela aıds. yani nasıl bulaşcağını biliyorum en yaygının cinsel ilişki.ee bene evli barklı biriyim yoktur ama çok korkuyorum.mesela kafam ağrısa beyin tümörü oldum deyip çoçuklarımı düşünüp ağlıyorumuyumak için yatıyorum ya şimdi yangın çıkarda çocuklarımı kurtaramazsam diye düşünüp gözlerimden yaşlar dökülmeye başlıyo şimdide bu ya aıds olduysam da çoçuklarıma bulaşırsa
Aids, cinsel ilişki ile bile bulaşma ihtimali düşük bir virus. Yani hemen bulaşmıyor merak etme.kızlarrr akşamdan beri içim içimi yiyo belki saçmalıyorum belki abartıyorum ama bişey sormak istiyorum.geçen ay bi dişçiye gittim dolgu için şu ağız suyunu almak için ağzımıza taktıkları bi fısss diye bişey varya onun sanki başlığını değiştirmedi ve tükürüklü pismiş gibi geldi bana.ama gerçekten görmedim değiştirdiğini.ve şimdi içimde bi korku var ya bi hastalık bulaştıysa ya aıds olduysam diye içim içimi yiyo.korkuyorum. ( bu arada diş dr varsa aramızda özür dilerim yanlış anlaşılmasın )
kızlar hepinize çok teşekkürler.akşam şaptırdım 2 saatte çıktı sonuç şükürki negatif. çok utandım ama testi isterken.neyse herkese sağlıklı günlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?