korkuyorum

Etlibutlu

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
875
151
323
Ankara
kızlarrr akşamdan beri içim içimi yiyo belki saçmalıyorum belki abartıyorum ama bişey sormak istiyorum.geçen ay bi dişçiye gittim dolgu için şu ağız suyunu almak için ağzımıza taktıkları bi fısss diye bişey varya onun sanki başlığını değiştirmedi ve tükürüklü pismiş gibi geldi bana.ama gerçekten görmedim değiştirdiğini.ve şimdi içimde bi korku var ya bi hastalık bulaştıysa ya aıds olduysam diye içim içimi yiyo.korkuyorum. ( bu arada diş dr varsa aramızda özür dilerim yanlış anlaşılmasın )

Yok artık canım!! Hasta çıkar çıkmaz onların hepsini değiştiriyorlar kaldı ki milyonda kaç acaba senden öncekini. Aids li olması, üstüne bi de ucunu değiştirmemiş olmaları ihtimali! Obsesyon yapma:)

Hepsini geçtim de, neden o esnada sormadın ki? Değiştirildi değil mi, ben biraz hassasım bu konularda der geçersin...

Güvenmediğiniz dişçiye niye gidiyorsunuz ki?

Ben hiç kontrol etmem değişmiş mi diye, çünkü benden önce yapmışlardır diye düşünüyorum hep.

ahhh ahhh bende kendime kızıyorum zaten öylede bi pısırığım.otobüste dolmuşta ayağıma bassalar ayağıma bastınız diyemem etraf ne der diye ( içim çok huzursuz

Sanmam canım değiştirilmiştir.Ben değiştirildiğini gözümle görsem bile acayip hissediyorum ...Biraz pimpiriklilik canım hemen öyle hasta olmazsın merak etme...

benim bildigim hasta cıkınca diger hastayı almadan degişir hazırlanır oyle hasta çagırılır.Her hafta dişciye gidiyorum hic aklıma bile takılmadı böyle bi durum takıntılısınız sanırım

benim bildigim hasta cıkınca diger hastayı almadan degişir hazırlanır oyle hasta çagırılır.Her hafta dişciye gidiyorum hic aklıma bile takılmadı böyle bi durum takıntılısınız sanırım

hiç değildim aslında ama bu aralar durup durup aklıma bişeyler geliyo mesela aıds. yani nasıl bulaşcağını biliyorum en yaygının cinsel ilişki.ee bene evli barklı biriyim yoktur ama çok korkuyorum.mesela kafam ağrısa beyin tümörü oldum deyip çoçuklarımı düşünüp ağlıyorum uyumak için yatıyorum ya şimdi yangın çıkarda çocuklarımı kurtaramazsam diye düşünüp gözlerimden yaşlar dökülmeye başlıyo şimdide bu ya aıds olduysam da çoçuklarıma bulaşırsa

Bence takıntılarla ilgili kısımda bir sorun oluşmaya başlamış bir psikiyatriste gitsen belki iyi olabilir.

onu değiştiriyorlar merak etme o kadar pis olsalar senden önce onlar temas halinde hastalarla onlar senden daha çok korkuyor ve değiştiriyor ne pis insanlar gidiyor o dişçiye , gereksiz evham yapıyorsun.

canım takıntı hastalıgı bi psikaytra görün derim istem dısı oluyo o düşünceler destek almalısın

Aids, cinsel ilişki ile bile bulaşma ihtimali düşük bir virus. Yani hemen bulaşmıyor merak etme.

Unutulmadiysa değişilmiştir. Bilerek yapmazlar. Ama ondan daha önemlisi etraf ne der diye ses çıkaramam demeniz. Size bir zarar gelse etraf üzülmez, yıpranmaz olan size olur. Bırakın etrafın ne dediğini.

kızlar hepinize çok teşekkürler.akşam şaptırdım 2 saatte çıktı sonuç şükürki negatif. çok utandım ama testi isterken.neyse herkese sağlıklı günlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…